Termeni si conditii

Navigarea pe siteul medsontheweb.com presupune citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara nici o notificare in prealabil. Scopul acestora este ca utilizatorii sa inteleaga cat mai clar posibil ce reprezinta siteul medsontheweb.com si cum trebuie tratat.

  • Siteul medsontheweb.com este o sursa de informare neoficiala despre anumite suplimente de pe piata si nu inlocuieste sub nici o forma sfatul unui medic specialist.
  • Articolele de pe medsontheweb.com nu inlocuiesc prospectele oficiale ale suplimenteleor si medicamentelor pe care le folositi si pe care de fiecare data va recomandam sa le cititi cu atentie.
  • Comentariile cititorilor reprezinta parerile si experientele lor personale. Nu ne putem asuma pentru corectitudinea informatiilor postate de ei si nici nu va recomandam sa imprumutati tratamentele si curele tinute de ei, chiar daca ei sustin ca au obtinut rezultate. Mergeti doar pe mana medicului!
  • Nu sunt acceptate comentariile care contin un limbaj vulgar sau care sunt menite sa induca in eroare ceilalti cititori.
  • Siteul medsontheweb.com foloseste cookies. Navigarea presupune acordul dvs cu pricire la acestea!
  • Acest blog nu comercializeaza nici un supliment sau medicament despre care s-a scris. De asemenea, cu exceptia cazului in care acest lucru este specificat, medsontheweb.com NU ARE NICI O LEGATURA cu magazinele care comercializeaza produsele despre care se discuta aici.
  • Magazinele, implicit firmele care produc/comercializeaza un produs anume isi asuma intreaga responsabilitate petnru produsele lor in relatia cu clientii.
  • La unele produse (mai ales atunci cand este vorba despre reduceri) postez si pretul lor. Tineti cont de faptul ca pretul postat este cel valabil la data postarii articolului. La data la care tu il vizitezi, s-ar putea ca pretul sa fie diferit (mai mare sau mai mic dupa caz). Aasdar, preturile prezentate aici au doar caracter informativ si este foarte posibil sa fie diferite fata de cele din magazin. Verifica intotdeauna catalogul magazinului.
  • Informatiile cu privire la ingredientele si modul de actiune ale produselor sunt preluate de pe siteul lor oficial. Este posibil sa existe erori sau informatiile afisate pe siteurile lor sa fie incomplete sau incorecte. Siteul medsontheweb.com nu isi asuma nici o raspundere pentru eventuale probleme si va recomanda sa cereti informatii complete de la magazinele care vand produsele SI NEAPARAT sa cereti sfatul unui medic specialist inainte de a folosi.
  • Nu sunt permise comentariile cu caracter comercial. Rolul sectiunii de comentarii este acela de se discuta pe subiect nu de a se face comert.

Intrebari Frecvente:

1. Am comandat produsul XYZ si vreau sa-l returnez si sa-mi primesc banii inapoi. Ce fac?

Cel mai indicat este sa trimiti un email sau sa suni la magazinul de unde ai cumparat produsul respectiv. Explica-le situatia, iar in functie de politica magazinului ei iti vor oferi o solutie. Daca consideri ca solutia oferita de ei nu este corecta, te poti adresa oricand serviciului pentru Protectia Cosnumatorului.

2.  Am comandat produsul XYZ si nu mi-a ajuns. De ce?

Dupa cum am spus mai sus, acesta este un blog pe care doar discutam aspecte cu privire la diferite produse. Nu comercializam nici unul dintre ele si nici nu avem vreo relatie cu magazinele care le vand astfel incat sa avem vreo baza de date a clientilor sa va pot raspunde la aceasta intrebare.

Tot ce puteti face este sa contactati magazinul si sa le cereti detalii cu privire la comanda dvs.

3. A testat cineva produsele despre care s-a scris?

Exceptie facand cazurile in care este specificat clar acest lucru, produsele despre care s-a discutat pe acest blog nu au fost testate de catre autorii articolelor. De asemenea, nu putem oferi nici o garantie ca ar fi testate de catre persoanele care afirma acest lucru in comentarii.

Informatiile prezentate in articole sunt preluate de pe siteurile oficiale ale produselor in cauza. Orice fel de intrebari, ar trebui adresate magazinelor sau producatorilor.

Info: pagina a fost modificata pe data de 12.01.2018