Miere Manuka RAW MGO 200+

Mierea de albine este unul dintre cele mai importate remedii naturale si oamenii o folosesc de mii de ani, probabil inca de cand au inceput sa creasca si sa ingrijeasca albinele. Cu toate acestea, putine din sortimentele din ziua de astazi au ramas pure, producatorii punand profitul inaintea calitatii. Totusi, daca esti dispus sa cauti, vei gasi cateva sortimente bune si unul dintre cele mai laudate este mierea de manuka.

Miere Manuka RAW MGO 200 Despre mierea de manuka

Nu pot spune ca stiu foarte multe despre miere si mai cu seama nu despre aceasta, dar pe internet gasesti toate informatiile de care ai nevoie, deci nu vei ramane niciodata pe dinafara.

Asadar, acest tip de miere provine din Noua Zeelanda si se pare ca indepartata insula este singurul loc in care ea este obtinuta, din cauza florii de manuka, planta ce creste doar acolo. In rest vorbim despre o miere aparent normala, care se vinde la borcan de 500 g si care nu este cea mai ieftina posibil, dar nici cea mai scumpa.

Ingrediente

Cum arborele manuka este unic (vezi wikipedia), asa se poate spune si despre miere. Se pare ca ea contine niste compusi cu un puternic efect antibacterian si de aceea este mai speciala in comparatie cu altele. Din ce am vazut, exista un tip care se poate utiliza si extern (pentru rani si alte probleme), dar, aceasta despre care scriu acum, adica mierea de la Nelson Honey, este doar pentru uz intern.

Mod de administrare

Nu este un medicament, asa ca nu se pune problema unui mod de administrare efectiv. Probabil ca poate sa fie consumata oricand si de persoanele sanatoase, pentru gust (aparent, este cu adevarat delicioasa, dar care miere nu este?). Rezultate va da insa doar in cazul celor bolnavi, dar si ei se pot bucura de gust.

Efecte. Cum ajuta mierea Manuka RAW MGO 200+?

Aparent, aceasta miere este un antibiotic foarte bun, dar nu imi vine sa cred ca este de 50 de ori mai puternica decat cele din farmacii (in primul rand, nu ar fi sanatos si, in al doilea, cultivatorii nu ar mai trece pe la spital o viata intreaga, lucru de care ma indoiesc). Trateaza tot felul de afectiuni, de la E-coli, la raceli, dureri de gat, probleme ale sistemului digestiv, ulcer si altele. In magazinul online in care am gasit-o sunt prezentate niste afectiuni cu denumirea lor stiintifica, dar, cum omul obisnuit nu le cunoaste, probabil ca era mai bine sa nu fie acolo.

Miere Manuka RAW MGO 200

Mierea de albine poate fi folosita si in tratamentul celulitei. Cred ca ar face echipa buna cu 2Slim Anticellulite, ceva dieta si sport! 🙂

Pareri despre Manuka RAW MGO 200+

Nu stiu cate persoane au incercat mierea manuka, dar, daca sunt, sa ne spuna si noua. Nu ma indoiesc de gust si, daca este o miere asa rara, probabil isi merita banii.

Este ea, insa, atat de buna si ca medicament? Asta ramane de vazut. Totusi, chiar daca are niste efecte, nu va lasati sperantele doar in seama ei si mergeti la doctor daca apar probleme. Si daca vreti ceva dulce si bun pentru sanatate, puteti incerca si acest produs. Din ce stiu, multe tipuri de miere au efecte bune, dar aceasta, cel putin din descriere, le intrece pe toate.

5/107 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

1 COMENTARIU

  1. Folosesc aceasta miere in prezent pentru a eradica helycobacter pilori de care nu am scăpat cu tratament medicamentos. Mă simt foarte bine, cred că am scăpat de aceasta bacterie. După terminarea borcanului voi repeta analiza sa vad daca mai am bacteria in organism semnele sunt foarte bune deoarece nu mai am nici un simptom de durere sau arsura la stomac

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here