Titan Gel Gold: O noua varianta de Titan Gel

Titan Gel nu mai are nevoie de nici o prezentare. L-ati vazut cu totii pe siteurile pentru adulti, prin recenziile de aici, pe siteurile de stiri si prin tot felul de reclame. Acum a aparut Titan Gel Gold, care, aparent, ar fi o varianta imbunatatita.

De-a lungul timpului, am discutat cu foarte multi oameni despre Titan Gel (o parte dintre discutii, le puteti citi in comentariile de aici).

Vezi cum a reusit Alex sa isi mareasca penisul cu 4 cm

Concluziile mele au fost urmatoarele:

  1. Titan Gel nu este un produs minune, doar aplici si creste asa cum este prezentat. Cei care doar l-au aplicat si nu au facut exercitii (JELQ cum recomanda producatorul) nu au obtinut rezultatele dorite.
  2. Dimensiuni precum + 4cm / luna sunt de domeniul SF-ului. Asa ceva nu este posibil cu un gel sau crema pentru marirea penisului.
  3. Exista si Titan Gel contrafacut. Am citit pe niste forumuri, cum ca prin Asia de unde majoritatea vanzatorilor din Romania il aduc, au fost confiscate tone de Titan Gel contrafacut. Nu stiu prea multe detalii, despre ce contine produsul respectiv, insa banuiesc ca este un banal lubrifiant care n-ar avea nici un efect in ceea ce priveste marirea penisului.

Cateva chestiuni de interes general:

De-a lungul timpului am adunat pe acest blog tot felul de informatii despre Titan Gel.

Vezi aici parerile barbatilor ce au folosit Titan Gel Gold

Am facut o lista cu ele mai jos, iar daca doriti sa folositi acest produs, poate ar fi o idee buna sa aruncati macar o privire peste ele, deoarece sigur veti gasi chestii interesante atat in articole cat si in comentarii

SA REVENIM ACUM LA TITAN GEL GOLD SI SA VDEM CE ESTE CU EL

Prima mea impresie despre Titan Gel Gold:

Titan Gel -ul clasic, pe care il stim noi, este produs in Rusia de catre cei de la Hendel. Se pot gasi informatii pe siteul oficial, despre firma, despre ingredientele complete, despre alte produse fabricate de ei, etc.

titan gel gold

Acest Titan Gel Gold, din punctul meu de vedere, pare o copie despre care nu stimp rea multe lucruri. Vad ca nu au nici macar un domeniu calumea si folosesc un domeniu .store.

De asemenea, ma vad ca folosesc cateva formulari de genul “Titan Gel Rusia” sau “Titan Gel Gold 2018” care nu fac altceva decat sa induca clientilor ideea ca ar fi ceva nou, ceva mai bun, ceva mai eficient, dar care insa, in realitate, nu se bazeaza pe nimic specia si/sau revolutionar, cel putin nu dovedit.

Ingrediente active in Titan Gel Gold:

Hyaluronic acid,
Succinic acid,
Extracts: Verbena and Strawberry

Acestea sunt ingredientele pe care le-am gasit prezentate pe siteul oficial.

Aceste ingrediente se gasesc si in Titan Gel-ul clasic (poti verifica aici), deci cu ce vin ei nou? Doar cu un tub?

Alte lucruri:

Un tub de Titan Gel Gold are 50ml, iar pe siteul oficial este specificat faptul ca vin cu un certificat de inregistrare rusesc. Nu stiu exact ce inseamna asta. Comenzile, in acest moment sunt trimise din Rusia si dureza cam 30 de zile pana ajung.

Vezi de unde poti cumpara Titan Gel Gold

Probabil, in foarte putin timp, cineva va vedea o oportunitate in asta si va face un import in Romania dupa care il va vinde aici, iar timpul de livrare va fi unul rezonabil.

8.5/1013 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

3 COMENTARII

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here