Titan Gel este considerat medicament?

Intreba cineva pe un forum “de unde poate cumpara medicamentul Titan Gel” pentru ca il doreste pentru marirea penisului si disfunctia erectila de care sufera. Am ramas un pic uimita sa vad cum oamenii sunt atat de naivi si cat de usor li se poate induce o anumita idee.

Titan Gel nu este un medicament si nu este destinat tratarii anumitor afectiuni precum disfunctia erectila. Pentru a trata disfunctia erectila, in primul rand trebuie sa va adresati unui medic pentru a stabili cauza ei. Apoi, la sfatul si recomandarea sa, puteti folosi suplimente precum Eracto sau Hamer of THOR, insa incercati sa nu treceti direct la supliment.

Totusi, ce este Titan Gel?

Titan Gel este un simplu gel, care conform producatorilor, contine niste ingrediente care accelereaza fluxul sanguin la nivelul penisului, astfel incat, impreuna cu exerictii pentru marirea penisului, pe termen lung, are loc marirea acestuia intr-un mod natural.

Titan Gel nu este un medicament. De asemenea, nu este nici un tratament pentru vreo afectiune.

Titan Gel

Faptul ca pe siteul pe care se vinde sunt trecute si efecte in ceea ce priveste erectiile poate fi adevarat, insa asta se intampla numai datorita faptului actiunii sale pe celalalt front. Nu este un produs dedicat pentru asa ceva. Acelasi lucru este valabil si pentru Titan Premium, tot un gel pentru marirea penisului.

Apropo de cele doua:

Titan Gel vs Titan Premium

Este Titan Gel riscant?

Din punctul meu de vedere, nu este riscant, exceptie facand cazurile in care-l folositi impreuna cu exercitiile pentru marirea penisului cu greutati. Atunci, macazul se schimba un pic si pot sa apara complcatii si tot felul de probleme.

Oricum, sfatul meu este sa stati departe de acel tip de exerciti daca sunteti incepatori sau daca nua veti pe cineva care sa va indrume corespunzator.

In rest, alte probleme nu vad. Nici prin comentariile celor care au folosit Titan Gel nu am vazut foarte multe plangeri cu privire la efectele secundare (multi se plangeau ca nu are deloc efecte). Foarte putini acuzau ca au simtit senzatii de arsura, mancarimi si iritatii, insa nu cunosc detalii si/sau daca este vorba despe efectele secundare ale unui produs Titan Gel original sau contrafacut.

7.2/106 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here