Pretul Titan Gel: cat ar costa o cura completa?

Am vazut o chestie foarte interesanta in randul celor care cumpara Titan Gel. Multi citesc pagina producatorului, sunt foarte incantati de rezultatele pe care le-au obtinut altii cu Titan Gel si isi imagineaza ca vor cumpara un tub la 140 de lei si isi vor mari penisul cu 5 centimetri.

Stiu ca si pe aici sunt multi care au “muscat-o” cu chestia asta si sa ma iertati ca pun sare pe rana :))

Cum functioneaza Titan Gel?

titan gel pretTitan Gel, ca orice produs pentru marirea penisului care nu implica bisturiu, functioneaza pe termen lung. Daca aveti timp sa va informati din surse de incredere, veti vedea ca un tratament, mai bine zis o cura pentru marirea penisului, dureaza intre 3 – 6 luni.

Asadar, daca vreti sa folositi Titan Gel, ar fi bine sa luati in considerare costurile pe termen lung.

Dupa calculele mele, un tub de 50 ml de Titan Gel ar ajunge cam 3 saptamani.

Atentie totusi cand cumparati Titan Gel:

Atentie sa nu cadeti intr-o extrema paguboase. In ciuda faptului ca o cura duraza chiar si jumatate de an, rezultatele ar trebui sa apara inca din prima luna. De aceea, va spun ca ar fi o idee foarte buna sa aveti in vedere achizitionarea unui singur tub de Titan Glel atunci cand o faceti prima data.

Daca functioneaza, mai cumparati si altele. Daca nu, incercati sa va recuperati banii (de cele mai multe ori n-o sa reusiti, depind de noroc si de magazinul de la care cumparati Titan Gel) si eventual sa va dati seama daca ati folosit un produs contrafacut.

8.1/1010 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here