Ce spun doctorii despre Titan Gel

Titan Gel este un produs mai underground sa spun asa. El se gaseste la vanzare doar pe Internet (in Romania cel putin, deoarece in cateva tari asiatice am inteles ca s-ar vinde si prin farmacii), nu prea se gasesc informatii despre el pe siteurile autoritatilor oficiale care teoretic ar trebui sa-i dea anumite aprobari ca sa poata fi vandut ca un produs pentru marirea penisului, iar strict din punctul meu de vedere, este un produs usor dubios.

Stiu ca foarte multi dintre voi vor sa citeaca parerile doctorilor si specialistilor despre Titan Gel si din acest motiv, cei care vand acest gel, au profitat de oportunitate si au creat tot felul de testimoniale ale unor asa-zisi medici care recomanda Titan Gel.

Ba, dar absolut toti recomanda Titan Gel. Nici la penincilina care intre noi fie vorba, e un miracol care a salvat vieti, n-am vazut comentarii atat de entuziasmate cum sunt cele ale “doctorilor” care recomanda Titan Gel.

Totusi, ce spun medicii despre Titan Gel?

Nu stiu daca esti la primul articol de pe acest blog, insa daca nu esti nou venit, probabil ai vazut faptul ca-mi place ca pe langa concluziile pe care eu personal le trag despre anumite produse, sa cer si sfatul specialistilor.

marirea penisului si parerile doctorilor

Acelasi lucru am facut si cu Titan Gel. Am luat frumos cateva adrese de mail ale unor medici cunoscuti din Romania pentru operatiile de faloscopie (marirea penisului) si am trimis mailuri in care am cerut pareri despre Titan Gel.

Nota: nu dorec nici eu si sigur nu doresc nici ei ca numele sa le fie asociat in vreun fel cu acest produs, acesta este motivul pentru care nu le-am scris numele aici.

Raspunsurile lor au fost foarte evazive. Cei mai multi mi-au raspuns strict ca nu cunosc produsul, iar ca un raspuns neoficial, nu considera ca poate oferi rezultatle pe care le promita. Altii m-au invitat la cabinet pentru o consultatie si o discutie in particular despre Titan Gel si metodele care ar putea da rezultate, iar altii pur si simplu nu mi-au raspuns.

Titan GEL

Asadar, referitor la parerea medicilor despre Titan Gel:

In acest moment, nu am reusit pe cineva care sa-mi poata da concret o parere despre Titan Gel si pe care noi s-o putem lua ca etalon. Intre noi fie vorba, daca ar fi sa aleg sa ma incred in parerea unui x-ulescu care a comentat pe un site si despre care nu stiu nimic sau in parerea unui medic pe care-l gasesc in permanenta la un cabinet sau clinica, l-as alege pe acesta.

Daca sunt printre voi persoane care au avut ocazia sa discute cu vreun doctor despre Titan Gel si doreste sa impartaseasca informatiile aflate, scrieti cu cea mai mare incredere in sectiunea de comentarii.

8/1021 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

2 COMENTARII

  1. Acest gel nu face altceva decât sa reducă sensibilitatea penis ului, în acest fel este nevoie sa frecați penisul mult pina la erectie lucru care îl face sa se întărească mai tare și eventual sa se mărească cu câțiva mm in lungime si grosime. Dar atenție aceasta reducere a sensibilității face ca penisul sa nu se mai scoale singur, trebuind astfel sal frecați întâi manual ca sal introduceți la o femeie. Încet încet acest fapt duce în realitate la impotenta.

    • Salut. Ne puteti explica un pic chestia asta mai logic sa intelegem cu totii de ce se intampla asta?
      Ce ingrediente din TItan Gel sunt responsabile cu reducerea sensibilitatii?

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here