Cat duraza tratamentul cu Titan Gel?

Initial am vrut sa fac un update sa sau sa scriu un comentariu mai amplu aici, in discutia despre Titan gel, insa am zis ca este o chestiune importanta care s-ar pierde prin toate discutiile de acolo si unde toata lumea isi da cu parerea fie ca are sau nu una.

Despre Titan Gel am tot vorbit. Este un gel pentru marirea penisului. Multi l-au folosit, si mai multi si-au dat cu parerea despre el, insa doar o parte au sustinut ca a fost eficient si ca Titan Gel a dat rezultate pentru ei. Una dintre principalele probleme ale celor care nu au obtinut nici un fel de rezultate cu acest gel este durata pentru care l-au folosit si despre asta as vrea sa vorbesc in acest articol.

Cat trebuie folosit Titan Gel?

Daca este sa luam de bun ce spun cei care vand Titan Gel pe diferite siteuri (in farmacii inca nu se gaseste) vom afla ca rezultatele cu Titan Gel apar inca din prima saptamana.

Totusi, prin rezultate cel mai probabil (eu cred ca) se refera la tonus muscular si probabil o anumita senzatie pe care o ai atunci cand ai o erectie. Nicidecum nu cred ca este posibil ca dupa o saptamana de utilizare a Titan Gel sa pui ruleta pe p**a si sa zici: wow, chiar a crescut.

Asadar, haideti sa incetam sa ne mai facem iluzii si cel mai important sa incetam sa mai cumparam iluzii.

titan gel premium

Totusi, cat timp folosim Titan Gel?

Din punctul meu de vedere, o cura cu Titan Gel ar trebui sa dureze minim 3 luni perioada in care se vor face si exercitii pentru marirea penisului.

Acum, eu nu va incurajez sub nici o forma sa cumparati x tuburi de Titan Gel care sa va ajunga pentru 3 luni, ba chiar, dimpotriva, va incurajez sa cumparati doar unul si sa va asigurati ca sursa (magazinul pe care l-ati ales) este unul care vinde Titan Gel original si nu contrafacut.

Nota: nu va voi recomanda nici un magazin care vinde Titan Gel deoarece nu am legaturi cu niciunul dintre ele si chiar daca stiu cateva care vand produsul original, nu am nici o incredere ca urmatorul lot pe care-l vor vinde in Romania va fi tot original. Ramane sarcina voastra sa cautati un magazin de incredere.

Cate feluri de Titan Gel exista?

Exercitiile pentru marirea penisului:

Nu le ignorati deoarece sunt foarte importanta, indiferent ca folositi Titan Gel, Titan Premium sau poate Maxi Size care este o crema pentru marirea penisului.

De vreo 2 ani de cand a inceput sa se vanda Titan Gel in Romania, n-am intalnit absolut nici o persoana care sa-mi poata spune: da ba, mi-am marit penisul doar cu gelul asta fara sa fac exercitii ci din contra, majoritatea au folosit strategii precum masaje, intinderi, exercitii cu greutati, Jelq si alte tehnici mai mult sau mai putin dubioase dar care, intr-un final au dat rezultate.

7.2/1022 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

2 COMENTARII

 1. Eu am facut un tratament de 8 saptamani cu Titan Gel. Mi-au trebuit 6 tuburi, dar am folosit destul de mult, cred ca mult mai mult decat era indicat. Ca rezultate, maxim 2 centimetri, nicidecum 1 pe saptamana cum mi se spunea cand am comandat.

  Asta se intampla in 2016. As mai vrea sa comand un tratament de 4 saptamani dar magazinul de unde am cumparat atunci nu mai este, in schimb sunt mai multe si nu stiu care vinde original si care vinde fake. Imi poate recomanda cineva un magazin de incredere?

  • 2 cm cu 6 tuburi, adica aproximativ 900 de lei. Suna decent.
   S-au recomandat niste siteuri in articolul principal despre Titan Gel. Da un search pe site.

   Ideea principala este sa cauti produsul rusesc. Cel made in China este fake.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here