Cate feluri de Titan Gel exista?

Titan Gel deja a devenit un subiect tabu, un subiect de gluma pentru unii dar si un subiect care ma face sa-mi pun semne de intrebare, uneori. Zilele trecute am postat cateva informatii despre eficienta Titan Gel in ceea ce priveste marirea penisului.

Aici am discutat despre Titan Gel contrafacut. Este un articol pe care va recomand sa-l cititi daca:

  1. Intentionati sa folositi Titan Gel si vreti sa stiti cum puteti evita achizitia produsului contrafacut.
  2. Ati achizitionat deja gelul si aveti semne indoieli cu privire la originalitatea lui. Gasiti acolo cateva informatii si diferente intre Titan Gel original si cel contrafacut.

Haideti sa vedem acum, cate tipuri de Titan Gel exista?

Din cercetarile pe care le-am facut, am identificat 4 tipuri de Titan Gel. Despre 3 dintre ele stiam, unul stiu sigur ca se vinde prin Germania (insa nu stiu daca este original), iar ultimul este prima data cand aud despre el si nu stiu absolut nimic despre el.

tipuri de titan gel

Care dintre cele 4 tipuri este original?

#1 este cel despre care stiu ca este original.

Celelalte sunt copii, recplici sau cum vreti sa le spuneti. Nu am informatii despre vreo legatura intre cele 4 produse. Le spun 4 produse, deoarece din punctul meu de vedere sunt diferite si doar recipientul este foarte asemanator.

Va recomand sa cititi articolul despre diferentele dintre Titan Gel original si cel contrafacut.

Be the best. Fuck the rest! 30 ani. Scriu o data pe saptamana iar cand o fac, o fac bine. Daca ai intrebari si-mi scrii pe fb sau mail, iti raspund in maxim 2 zile.
8/105 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here