Unde este fabricat Titan Gel?

Titan Gel cred ca este produsul anului 2017 din catgoria produselor pentru marirea penisului. Nu spun asta bazandu-ma pe rezultate sau eficienta sa ci pe interesul manifestat vis-a-vis de el. Bine, asta probabil se datoreaza si bugetelor enorme de marketing pe care cei de la Titan Gel le-au avut.

Astazi vreau sa stabilim o chestie, legat de tara sau tarile in care este produs Titan Gel.

Unde este facut Titan Gel Original?

Initial, Titan Gel este un produs lansat in Rusia. Nu stiu daca fabrica in sine este in rusia, insa este un produs rusesc, un produs destinat rusilor, care pare sa fi prins la public si sa se fi extins foarte rapid in tari precum Romania, Spania, Italia, Franta si mai apoi a ajuns si in Asia.

In ultimele luni am observat ca au inceput sa apara destul de multe comentarii negative (neobosnuit de multe) despre Titan Gel si s-au ridicat cateva semne de intrebare.

Titan GEL

Nu ma intelegeti gresit, Titan Gel nu este un produs minune, nu este un produs in care pot spune ca cred, insa este un produs pe care l-am urmarit aproape 2 ani si pentru care au inceput sa apara dintr-o data neobisnuit de multe comentarii negative.

Intre timp, am inteles ca a aparut si versiunea de Titan Gel produs in China. Eu personal nu stiu ca aceasta sa aiba vreo legatura cu oficialul, care a fost produs initial in Rusia.

Vreau sa luati aminte la faptul ca in ultimele luni inclusiv in Romania a intrat pe piata Titan Gel contrafacut si ca ar fi o idee foarte buna sa incercati sa-l evitati. V-am scris aici cateva indicii despre cum puteti deosebi Titan Gel Original de Titan Gel Contrafacut.

titan-gel-rusia-sau-china

Pagina este in completare:

Acesta este un aspect pe care eu personal pun accent foarte mare si am inceput deja sa trimit emailuri sa clarificam chestia asta. Imediat ce primesc raspunsuri voi reveni aici cu copletari.

Daca sunt printre voi persoane care au acces la mai multe informatii / persoane din industrie decat am eu si stiti care-i treaba cu Titan Gel-ul chinezesc, rupeti va rog 5 minute din timpul vostru si scrieti-mi pe mail sau intr-un comentariu.

 

10/102 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here