Exista Titan Gel Pastile?

Ma uitam zilele trecute la comentariile din articolul despre Titan Gel (va reamintesc faptul ca nu le cenzurez, iar singurele care sunt moderate sunt alea care fac publicitate siteurior dubioase care vand Titan Gel sau alea in care este folosit excesiv expresia “imi bag p*la” in diferite contexte).

Revenind. Cineva intreba despre efectele Titan Gel si rezultatele pe care le-au obtinut cei care au incercat produsul si daca stie cineva care este mai eficient, pastilele Titan Gel sau gelul? Hmm.

Exista Titan Gel pastile si nu stiu eu?

Daca da, sunt pastile care se inghit? Sunt pastile care contin exact doza de gel care este necesara unei aplicari? A vazut cineva produsul in aceasta forma?

Orice detalii legate de acest aspect sunt de ajutor. Daca ati vazut, auzit sau stiti din surse sigure ceva, scrieti va rog in sectiunea de comentarii. De asemenea, foarte interesant ar fi faptul daca pastilele respective sunt de provenienta ruseasca sau chinezeasca.

Titan gel pastile sau gel care este mai eficient

Prospect Titan Gel:

Daca le-ati achizitionat deja de pe undeva, trimiteti-mi va rog pe mail prospectul lor sa pot face o comparatie intre ingredientele din pastile si gel.

Intre timp va recomand sa cititi urmatoarele:

  1. Adevarul despre Titan Gel: https://www.medsontheweb.com/potenta/561/pareri-titan-gel-forum/
  2. Titan Gel Contrafacut vs Original: https://www.medsontheweb.com/potenta/2564/titan-gel-original-vs-contrafacut/
  3. Titan Premium – este un produs diferit sau este clona la Titan gel?
  4. Diferente intre Titan Gel si Titan Premium: https://www.medsontheweb.com/potenta/2576/titan-gel-vs-titan-premium/
  5. Tutorial aplicare Titan Gel: https://www.medsontheweb.com/potenta/2425/cum-se-foloseste-titan-gel/

Nu ratati comentariile din cadrul articolelor respective deoarece veti gasi niste povestioare si experiente destul de interesante, scrise de catre persoane care au folosit Titan Gel. Nu este nimic comercial, nu este nimic sponsorizat, doar experiente personale prin care au trecut anumite persoane.

7.2/105 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here