Titan Gel vs Titan Premium

Ok, s-a ajuns si aici. Chiar ma asteptam la asta si ma intrebam cand o sa apara o alternativa la Titan Gel, iar prin alternativa ma gandesc la un produs care sa se asemene in proportie de 99% cu el.

Anticipam acest lucru deoarece Titan Gel s-a vandut in cantitati foarte mari. Nu stiu acum care mai este nivelul de interes pentru acest gel, insa intr-o anumita perioada a fost isterire, si pe toate forumurile pentru adulti se vorbea despre Titan Gel, pe toate siteurile cu filme pentru adulti vedeai numai reclame la el, deci exista un buget foarte mare pentru marketing si branding.

Era de asteptat ca la un moment dat cineva sa profite de chestia asta. Asa a aparut Titan Premium.

Diferente dintre Titan Gel si Titan Premium:

In primul rand, prima diferenta dintre cele doua produse este numele. In ciuda faptului ca cele doua produse in in exact acelasi recipient, ele poarta un nume diferita dupa cum puteti vedea in poza de mai jos.

Titan PremiumTitan GEL

O alta diferenta, o reprezinta ingredientele. Titan Gel (cel Rusesc, original) afirma care urmatoarele ingrediente: Aqua Water, Dimethicone, Trideceth-6, Propuylene Glycol, Poloxamer 184, Succinic Acid, Menthol, Glyceryl Laurate, Sodiul Polyacrylate, Cyclopentasiloxane, PEG / Peg-18/10 Dimethicone, Verbena lowers extract, Sodium Hyaluronate, Strawyberry Extract, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide.

 

Titan Premium face publice numai 2 ingrediente si anume: Verbina si Acid Succinic.

Nota: eu personal nu prea am incredere in chestia asta, deoarece de cele mai multe ori, in paginile respective (ma refer la cele care vand produsele in diferse tari) nu sunt trecute ingredientele corecte sau listele complete. Pur si simplu, sunt puse niste ingrediente aiurea care sa atraga putin atentia si sa castige interesul publicului, care btw, intre noi fie vorba, este foarte usor influentabil.

 

Be the best. Fuck the rest! 30 ani. Scriu o data pe saptamana iar cand o fac, o fac bine. Daca ai intrebari si-mi scrii pe fb sau mail, iti raspund in maxim 2 zile.
7/106 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here