Titan Gel: Original vs Contrafacut

Despre Titan Gel am mai discutat de cateva ori. Daca nu stiti ce este, probabil nici nu va intereseaza acest articol si diferentele dintre fake si original. Daca totusi vreti sa aflati mai multe despre Titan Gel aici puteti citi articolul dedicat.

Asadar, trecand la subiect, va aduc la cunosinta faptul ca si in Romania au inceput sa se vanda tuburi de Titan Gel contrafacut. Vad in fiecare zi prin comentariile de aici sau de pe alte siteuri pe care le mai urmaresc si in care se discuta despre Titan Gel cum primesc baietii produsul contrafacut.

Inainte de a discuta despre cateva dintre diferentele (pe care le stiu eu personal in acest moment) despre Titan Gel original  si cel contrafacut, haideti sa va spun cum puteti evita produsul contrafacut.

De unde cumparam Titan Gel original?

Din punctul meu de vedere, sunt 3 surse din care se poate cumpara Titan Gel original fara riscuri. Ma rog, fara riscuri foate mari de a lua teapa cu fake-uri. Acestea sunt:

  • Farmaciile – daca gasiti vreo farmacie in care se vinde Titan Gel, sigur produsul este unul original si il puteti cumpara fara teama
  • Magazinele naturiste – in ciuda faptului ca din cate am inteles (la Tinali cel putin) si in magazinele de naturiste se mai vand contrafacute, raman din punctul meu de vedere totusi o sursa de incredere.
  • Siteul importatorului oficial – pretul este bun, intr-o perioada se laudau ca ofera ceva garantie de returnare a banilor in cazul in care nu sunteti multumiti si mai mult de atat, daca nu cumva s-au tampit la cap, au toate motivele sa vanda produsul original.

Va recomand sa evitati situatiile in care cumparati Titan Gel (sau alte produse de acest gen) de pe siteuri de anunturi, de la diverse persoane de pe forumuri, Facebook, de pe siteuri dubioae care se dau oficiale etc.

Diferentele dintre Titan Gel Original si Titan Gel Contrafacut:

Precizez ca acestea sunt cateva dintre diferentele pe care eu personal le-am aflat pana in acest moment. Pe masura ce mai aflu, completez lista, iar daca sunt printre voi persoane care ma pot ajuta sa o completez, tot respectul. Tine cont de aceste lucruri si daca esti interesat de Titan Premium, care este un produs foarte similar daca nu chiar unul si acelasi.

Cantitatea: originalul are 50ml, iar cel contrafacut are 75 ml

Asdar, luati in considerare faptul daca ati primit un Titan Gel de 75 ml si nu este vreo editie super mega speciala cu +50% la cantitate, este foarte posibil sa fi primit un fake. Este o idee buna, ca in momentul in care sunteti sunati de la call-center pentru validarea comenzii sa intrebati daca este Titan Gel de 50 sau 75ml, iar daca este cel de 75 ml, eu personal as renunta la comanda.

Titan Gel Original este fabricat in Rusia, iar fake-ul este in China

Chestia asta este la nivel informational, deoarece acel “Made in …” banuiesc ca nu poate spune mare lucru, intrucat cei care il falsifica, pot inlocui fara problema numele tarii si pot pune ce vor ei. Totusi, “vorba in sat” umbla ca cele mai bune rezultate se obtin cu cel rusesc.

Limba textului de pe cutie: orignalul are 100% scris in ruseste

Pe cand Titan Gel contrafacut are o parte din text scris in engleza si o parte in rusa. Aici intervine un factor care ma face sa-mi pun cateva semne de intrebare, intrucat stiu ca legislatia tarii noastre impune ca etichetele si alte chestii de acest gen sa fie traduse in limba romana, lucru care mi se pare si corect.

Din cate stiu, la un moment dat, Titan Gel venea insotit cu o foaie printata in care erau traduse niste chestii in limba romana. Atata tot. Am atasat doua imagini sa vedeti mai clar la ce ma refer.

titan-gel-original-vs-fake3

titan-gel-original-vs-fake1

Designul recipientului:

La original, partea rosie de fundul recipientului are o dimensiune destul de mica de aproximativ 1 cm. De asemenea, logo-ul originalului este gravat. Se simte cand il atingeti cu degetul.

La produsul contrafacut, in schimb, puteti vedea partea rosie foarte mare, iar logo-ul este pur si simplu printat.

titan-gel-original-vs-fake4

titan-gel-original-vs-fake5

 

Ingredientele din Titan Gelul rusesc:

Mai multe diferente dintre Titan Gel original si fake:

Acestea sunt diferentele pe care le-am descoperit eu pana cum. Articolul are strict caracter informativ, nu vreau sa influentez pe nimeni sa cumpere, sa nu cumpere sau sa cumpere dintr-un anumit loc. Luati informatiile ca atare, comparati-le cu ce vreti voi, analizati-le si faceti ce credeti ca este mai bine pentru voi si pentru buzunarele voastre.

Nu uitati sa scrieti in comentarii daca mai stiti si alte diferente dupa care am putea depista un Titan Gel contrafacut.

8.3/1019 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

1 COMENTARIU

  1. Sal am o intrebare daca produsul original e rusesc de ce tipa de la telefon care te apeleaza dupa efectuarea comenzi spune ca e produs spaniol si ca e pe piata de 4 ani ? Care este adevarul!!!!!

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here