Picaturi Ultimate Formula cu Tribulus Terrestris

Ultimate Formula este un supliment alimentar pentru potenta. Este de fapt un multicomplex natural care contine cateva ingrediente destul de cunoscute in lumea suplimentelor pentru potenta. Diferenta, cred / sper, o face cantaitatea lor si combinatia dintre ele.

Citeste parerile despre Ultimate Formula

La fel ca in cazul multor alte suplimente pentru potenta si nu numai, va recomand si aici, sa cititi dar sa fiti atenti si sa le filtrati astfel incat sa luati de bun doar ce e real. Vom discuta putin mai incolo despre comentariile respective sa vedeti ce este in neregula cu ele.

Ce ingrediente contine Ultimate Formula?

Informatiile cu privire la ingrediente le-am preluat de pe siteul lor oficial, exact asa cum sunt fara a interveni in vreun fel. Astfel, ingredientele de baza din picaturile Ultimate Formula sunt urmatoarele:

Tribulus terrestris (se gaseste si in Xtrasize): intensifica circulatia sanguina, mareste productia de testosteron, mareste productia de sperma

ultimate formula Guarana: creste libidoul, intareste erectia, intensifica functia prostatei

Onopordum acanthium: normalizeaza productia de hormoni, fortifica sistemul reproducator, imbunatateste calitatea spermei

Sideritis scardica: reste increderea in sine, normalizeaza permeabilitatea impulsurilor nervoase, elimina stresul

Update Noiembrie 2016: un cititor mi-a atras atentia asupra compozitiei prezentate mai sus. Aceasta era compozitia care la momentul scrierii acestui articol era prezentata pe siteul oficial Ultimate Formula. Dupa putin research am facut rost de niste imagini cu cutia produsului (vezi img dreapta) unde se vad ingredientele reale.

Vezi aici lista cu ingredientele din Utlimate Formula

Daca inca aveti dubii asupra ingredientelor, va recomand sa cereti informatii suplimentare magazinului care comercializeaza  siropul Ultimate Formula. Ei sunt cam cei mai in masura sa clarifice aceste lucruri si sa va ofere orice fel de alte informatii suplimentare.

Informatii despre picaturile Ultimate Formula:

Citeam pe siteul oficial Ultimate Formula faptul ca aceste picaturi citez „au trecut printr-o multitudine de teste clinice” care i-ar fi dovedit eficienta.

Mbine, dar care sunt acele teste clinice? Eu sunt Toma Necredinciosu’ si as vrea sa le vad. Majoritatea testelor clinice al caror rezultat a fost un succes sunt facute publice, astfel incat potentialii clienti sa le vada si sa capete incredere mai mare in produs, logic nu? De ce nu sunt publice si acese teste clinice despre care se vorbeste pe siteul Ultimate Formula?

ultimate formula

Tot de pe siteul oficial:

 • Picaturile Ultimate Formula sunt potrivite pentru barbati de orice varsta
 • Au efect asupra potentei imediat dupa utilizare
 • Picaturile Ultimate Formula nu contin organisme modificate genetic si aditivi sintetici, arome sau agenti de conservare
 • Eficienta dovedita, si nu are contraindicatii
Pentru ce este recomandat Ultimate Formula?

Picaturile Ultimate Formula sunt recomandate pentru cateva afectiuni printre care:

 • potenta redusa si ejaculare prematura
 • Incapacitatea de a intretine raporturi sexual
 • Oboseala metnala, fizica si stress
 • ….alte manele care mie personal mi se par irelevante pentru un supliment de potnta.

ultimate formula

Bineinteles, ca in cazul oricarui alt supliment si Ultimate Formula face promisiuni peste promisiuni. Pana la proba contrarie si anume comentariile celor care intradevar au folosit picaturile Ultimate Formula, ii credem pe cuvant 🙂

Daca ati folosit picaturile Ultimate Formula, scrieti-mi cateva pareri despre ele in comentarii. Bine, nu pentru mine, ci pentru cei care intentioneaza s foloseasca Ultimate Formula de acum inainte. In principiu, ar fi bine sa scrieti informatiile pe care voi nu le-ati gasit inainte sa cumparati picaturile Ultimate Formula si daca le-ati fi avut v-ar fi determinat sa luati o alta decizie.

7.6/105 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

14 COMENTARII

  • Mihai, as vrea sa intelegeti o data ca acest site este un blog unde doar se discuta despre Ultimate Formula si alte produse. Nu se vinde nimic!

   Intrebarea ta ar trebui sa ajunga la unul din magazinele care vinde Ultimate Formula. Am incercat sa caut informatii cu privire la livrarea in UK insa nu este specificat nicaieri pe siteul lor. Da-le un telefon si intreaba. Teoretic ar trebui sa se poata, insa probabil te vor incarca binisor la transport.

  • Hehe, scamatorie 🙂
   Alea sunt imagini stock. N-ar fi o problem utilizarea lor, dar macar sa nu le atribuie identitati sa dea impresia ca ala chiar e medic care le recomanda produsul …

 1. Din informatiile gasite online rezulta ca produsul nu este miraculos, asa cum I se face reclama. In plus, dr. Cristian Filipescu, urolog, care face reclama pozitiva produsului, nu poate fi identificat online, iar produsul nu se regaseste si in farmacii ?! Unii il considera un produs facatura pentru a lua banii credulilor ?! In atari conditii revin la comanda facuta, urmand sa obtin mai multe informatii despre acest produs. Rog sa nu mai fiu contactat telefonic, retragandu-mi comanda lansata online.

 2. Am cumparat acest “medicament”si pot spune ca este o facatura ! Are doar un mic rol ca energizant, dar nu stiu daca senzatia de rau avuta in a-III-a zi are legatura cu el sau nu ! Cert este ca nu am luat altceva si nici nu am mancat ceva stricat sau sa fi facut altceva ! Le-am si scris pe 2 din adrese, sa inceteze cu reclama la acest medicament minune, iar doctorul respectiv este inexistent !

  • Salut. Cu cateva luni in urma aceasta era compozitia specificata pe siteul oficial. Pe internet gasisem imaginea respectiva cu cutia unde erau precizate alte ingrediente. Tocmai de asta am si pus-o in articol. Nu stiu daca a fost vorba despre o eroare pe siteul respectiv.

   Eu personal tind sa cred ca adevarata compozitie este cea prezentata aici care pare sa coincida si cu cea de pe cutie. Totusi, daca intentionezi sa folosesti acest produs si nu esti 100% lamurit cu privire la compozitie, ar fi bine sa ii suni si sa intrebi.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here