Efecte Secundare Maraton FORTE

Despre Maraton Forte am scris un articol complet aici.

Tot acolo s-au adunat pana in acest moment 311 COMENTARII, pe care va recomand sa le cititi deoarece s-au discutat despre efectele secundare ale Maraton Forte, despre alternative la aceste pastile si bineinteles s-a discutat foarte mult despre problemele care au aparut recent cu formula acestui supliment.

Ce efecte secundare are Maraton Forte?

Prin prezentarile oficiale este specificat ca nu are nici un efect secundar. Totusi, majoritatea celor care au folosit Maraton Forte au observat urmatoarele efecte:

  • Tensiune marita – daca sunteti cardiaci, din punctul meu de vedere, suplimente precum Maraton Forte si Tianli nu ar trebui folosite niciodata fara acordul medicului vostru.
  • Dureri de cap – da, Maraton Forte da dureri de cap.
  • Insomnie
  • Nas infundat maraton-forte-pareri

Nota: efectele de mai sus, dureaza in medie o zi. Durerile de cap dispar chiar mai repede.

Efecte secundare pe termen lung?

Eu personal nu recomand utilizarea acestor suplimente pe termen lung si abuzu. Cunosc persoane care folosesc Maraton Forte sau Tianli de 4 ori pe saptamana. Mi se pare mult prea mult.

Efectele secundare pe termen lung pe care le-am aflat pana acum sunt:

  1. Dependenta – o persoana care foloseste Maraton Forte si fu*e cate 4 – 5 ore continuu, nu va mai concepe viata sa faca sex 15 – 30 minute si apoi sa doarma linistit. Utilizarea acestui tip de suplimente da o dependenta incredibila, deci aveti grija sa nu cadeti in extreme.
  2. ….
  3. ….

maraton-forte

Nota: voi continua lista pe masura ce aflu informatii concrete si corecte. Eu personal banuiesc ca utilizarea de Maraton Forte sau alte suplimente de slabit in mod frecvent, pe termen lung poate provoca impotenta, insa deocamdata nu am informatii care sa sustina aceasta teorie. Voi reveni cu update imediat ce le am.

9.4/105 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here