[Video] Faloplastie – Marirea Penisului Cu Operatie

Daca sunt printre voi persoane care se intreaba cum decurge o operatie pentru marirea penisului si care sunt rezultatele la care va puteti astepta, am gasit un video foarte informativ pe care vi-l recomand.

Rezultatele respective sunt obtinute in urma unor faoplastii, sau operatii pentru marirea penisului dupa cum le spune. Din punctul meu de vedere, sunt niste rezultate foarte bune.

O operatie de accest gen costa in jur de 2000 de euro.

Problema mare cu acest tip de operatii, este timpul lung de recuperare si o perioada destul de lunga in care nu este indicat sa faceti sex.

Ce solutii alternative sunt la operatie?

Solutii alternative sunt destul de multe. Totusi, nu stiu cat de corect este sa le spunem solutii alternative deoarece, sa fim seriosi, nimic din ce exista pe piata nu ofera rezultate atat de sigure si rapide precum o faloplastie.

Totusi, avem urmatoarele optiuni:

  1. Pompe si extendere pentru penis – pe principiul tragi de el pana se lungeste. Stiu, este amuzant, insa intr-o oarecare masura, dau rezultate.
  2. Exercitii pentru marirea penisului – sunt o metoda cu bataie lunga. Trebuie facute, din punctul meu de vedere, in jur de 6 luni.
  3. Creme si geluri pentru marirea penisului. Titan Gel este unul dintre cele mai populare exemple de pe piata, despre care sunt sigur ca ati auzit deja. Titan Gel. Problema cu acest tip de produse este ca sunt ineficiente daca nu sunt insotite aplicate impreuna cu tehnici de marirea penisului de genul celor de la punctul 1 si 2.
  4. Pastilele de marirea penisului. Din punctul meu de vedere sunt inutile si sunt vrajeala. Cele pentru potenta intra intr-o alta categorie, insa cele de marirea penisului nu vad cum ar putea ajuta.

Aparate utile in exercitiile pentru marirea penisului + suplimente

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here