Aparate utile in exercitiile pentru marirea penisului + suplimente

Cum am menționat și intr-un articol anterior despre marirea penisului, este o gama variata de echipamente pentru marirea penisului ce pot fi folosite pentru a-ți ajuta exercitiile sa decurga mai eficiente. Pentru unele exerciții, echipamentul este obligatoriu. Pentru altele sunt doar echipamente complementare și optionale.

Haideti sa vedem cateva piese de echipament de care va puteti folosi atunci cand faceti exercitii petnru marirea penisului. Am folosit drept sursa principala

Greutatile pentru marirea penisului

Aceste echipamente cad în categoria exercitiilor de intindere și de tensiune pentru marirea penisului. Ele pot folosi puterea gravitatii pentru a oferi o forța consistenta pe toată lungimea pensiului. Aceste tensiuni cauzeaza micro-fisuri pentru a incuraja o creștere noua de celule. Ele sunt potrivite pentru exercitiile pentru incepatori spre avansati. Diferența primara dintre cele doua este:

 • agatatoarele pentru marirea penisului– agatatoarele se ataseaza pe penis și apoi se adauga greutati pe agatatoare
 • greutatile pentru marirea penisului – greutatile se ataseaza direct pe penis. Ele pot fi purtate și sub hainele mai largi.

Info: atentie mare la exercitiile cu greutati pentru marirea penisului deoarece sunt foarte periculoase. Nu le recomand incepatorilor.

Extensoarele pentru marirea penisului

Extensoarele pentru penis funcționează pe baza de intinderii și tensiunii. Chiar dacă extensoarele vin sub o forma variata de modele, toate au o forma de atasare a extensoarelor la baza penisului și imediat sub glanda și unele bare de intindere a distantei dintre cele doua puncte de prindere. În timp ce crești, vei mari distanța dintre bare pentru a facilita o creștere mai mare. Printre extensoarele populare se găsesc:

 • SizeGenetics, Phallosan Forte, Andropenis
 • Penis Pal Extender, The Penimaster
 • Eruoextende, JES Extender, Male Edge, X4 Labs

Phallosan

Pompele pentru marirea penisului

Pompele pentru penis se bazează pe principiul expansiunii. Fiecare pompa pentru penis are un cilindru în care este introdus penisul și o pompa pentru a crea un vid în cilindru. Vidul face ca țesutul penisului să se expandeze.

Aceasta expansiuni nu numai ca umple penisul cu sânge plin de nutrienti, dar de asemenea face ca mușchii fini și țesutul tunicii să se mareasca. În acest fel se creaza micro-fisiuni ce permite o creștere noua de celule. Când combini pompele pentru penis cu inelele pentru penis, ele pot fi folosite de cei ce suferă de disfunctii erectile. Printre pompele pentru marirea penisului, cele mai pompe sunt:

 • The Bathmate (ce pot fi folosite uscate cât și în dus)
 • The Penomet
Clamele pentru marirea penisului

Clamele pentru penis sunt exerciții pentru expansiune folosite de utilizatorii intermediari spre avansati. Clamele sunt dispozitive excelente și pentru creșterea în grosime. Procesul este unul destul de simplu.

 • Stimulati penisul pana ajunge în stare erecta.
 • Baza penisului este invelit într-un strat protector.
 • Clama este atașată de baza penisului pentru a preveni sângele sa iasă afara din penis, în timp ce permite unei cantitati mici de sânge sa intre în el.

Aceasta metoda face sa intre mai mult sânge în penis decât este normal, cauzand o expansiune și o creștere de celule noi. Acest exercițiu trebuie sincronizat cu atenție pentru a preveni ranirea.

Dispozitivele Jelq

Dispozitivele Jelq sunt create sa te asiste în timpul exercitiilor Jelq. Au un design de foarfeca cu doua role ce se ruleaza pe corpul penisului în timp ce faci exercitiile Jelq. Ele sunt bune în special :

 • dacă ai o putere mai mica în mana
 • vrei sa te asiguri ca aplici o presiune uniforma pe toată suprafața penisului
 • planifici să faci multe exerciții jelq și vrei sa eviti obosirea mainii.

Apropo de Jelq, am gasit aici un ghid foarte misto daca vrei sa citesti mai multe despre acest tip de exercitii.

Suplimentele pentru marirea penisului

Chiar dacă suplimentele pentru penis nu sunt chiar exerciții, ele îți pot oferi tot ce e mai bun din aceste exerciții. Precum vitaminele, mineralele și proteinele pot mari capacitatea corpului de a face efort, suplimentele sunt create în special pentru a ajuta exercitiile pentru penis. Ele cresc circulatia sangelui către penis, și:

 • permite o expansiune și o intindere mai mare.
 • Faciliteaza o vindecare mai rapidă a micro-fisurilor și a crearii de celule noi ale tesutului.

Concluzii si pareri:

Chiar dacă creșterea penisului și imbunatatirea acestuia nu se va întâmpla instant, cu ajutorul exercitiilor pentru penis, în doar câteva minute în fiecare zi, poți vedea rezultate în doar câteva săptămâni. Precum oricarui alt tip de exercițiu, va trebui sa depui efort în mod constant pe o perioada mai mare de timp.

Asemenea culturistilor, exercitiile pentru penis este nevoie sa crești treptat în intensitate și în timpul de lucru iar la început mai puțin este mai mult. Crește rutina de exerciții în mod încet dar constant. Rezultatele pot fi mai mici dacă progresezi repede decât îți permite corpul.

Be the best. Fuck the rest! 30 ani. Scriu o data pe saptamana iar cand o fac, o fac bine. Daca ai intrebari si-mi scrii pe fb sau mail, iti raspund in maxim 2 zile.
6.7/1020 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

1 COMENTARIU

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here