Erectomax: Cât de sigur și eficient este acest produs?

Acest produs ce va fi examinat cu atenție poarta numele de Erectomax, este publicat în revistele populare și la televizor. Erectomax pretinde ca poate mari dimensiunea penisului permanent și ca mărește circulatia sangelui atunci când este folosit zilnic. Din acest lucru rezulta un penis mai mare, puternic și o erectie de lunga durata, asta înseamnă ca este folositor persoanelor ce suferă de disfunctii erectile. Formula este 100% naturala și previne aparitia efectelor adverse.

Ingrediente Erectomax

Pentru a înțelege mai bine beneficiile aduse de Erectomax, vom inspecta ingredientii activi

 • Eurycoma Longifolia – Este un ingredient activ de pomoveaza o creștere de testosteron, care este direct legat de libido
 • Cnidium Monnier- Este o iarba specială folosită de mii de ani în medicina traditionala Chinezeasca pentru creșterea apetitului sexual. Studiile arata o creștere de oxid nitric ce relaxează mușchii fini, permitand o erectie de lunga durata.
 • Shilajit – Cunoscut sub numele popular de Viagra Indiana, ea poseda un antioxidant puternic ce hraneste corpul, combate oboseala și crește dorința sexuală. Este un remediu natural pentru disfunctiile erectile (ED)  și a ejaculare precoce (citeste si articolul despre Erogan).
 • Tribulus Terrastris – Acest ingredient este unul din cele mai eficiente plante pentru creșterea libidoului la bărbați. S-a arătat ca este eficient în creșterea naturala a testosteronului, ce crește apetitul sexual. Ar putea crește și fertilitatea pentru unii utilizatori. Se gaseste si in Tonus Fortis.
 • Epimedium – Este una dintre cele mai vechi ierburi folosite drept stimulant sexual pentru bărbați. Ea stimuleaza nervii senzitivi și ajuta creșterea dorintei sexuale prin creșterea producției de testosteron.
 • Xanthoparamelia scabrosa –  Este un ingredient activ ce ajuta la relaxarea muschilor fini din penis pentru o dilatare arteriala maxima pentru a crește calitatea erectiei și ajuta ED.

Pentru marirea penisului exista Titan Gel: https://www.medsontheweb.com/potenta/561/pareri-titan-gel-forum/

ErectomaxCum funcționează Erectomax?

Erectomax funcționează prin promovarea unei producții mai mare de testosteron din corp. Ajuta consumatorul sa aibă o dorința sexuală mai mare sau libido de asemenea ajuta în unele cazuri de ED. Formula include ajutătoare de oxid nitric, ceea ce crește presiunea sangelui ajutand utilizatorul sa aibă o erectie de lunga durata. Problema este ca în aceasta formula nici una dintre ingrediente nu a fost testata clinic, pentru a dovedi o marire a penisului.

Ce Pretinde Erectomax și care sunt rezultatele?

Produsul pretinde o creștere a penisului dar nu specifica cât de mare este creșterea ce o ofera. De asemenea ar ajuta consumatorul sa aibe o erectie mai puternica și de lunga durata, iar dacă nu sunteți mulțumiți primiti banii înapoi în 90 zile. Conform recenziilor clientilor, nu a oferit nici o marire a penisului, iar unii au spus ca nu și-au primit nici banii înapoi.

Erectomax Părți Pozitive:
 • Formula este naturala în totalitate
 • Conține ingrediente care au dovedit o creștere a testosteronului
 • Este oferit cu o garantie de returnare a banilor
 • Website-ul conține detalii despre ingredientii activi folosiți în Erectomax
Erectomax Părți Negative
 • Pretinde o creștere a penisului dar acest lucru nu a fost demonstrat clinic
 • Nu conține nici un ingredient testat clinic care sa ofere o creștere a penisului
 • Sunt foarte multe recenzii negative în care clientii se plâng ca nu au observat nici o diferența
 • Unii clienți au specificat ca nu au primit banii înapoi, în ciuda garantiei de returnare a banilor în 90 zile
 • Supradozarea a unor anumite ingrediente din formula cauzeaza efecte precum ameteli, bătăi rapide ale inimii și probleme de somn

Dozare pentru Erectomax: este recomandat sa luați o singura capsula pe zi.

Exista și Efecte Adverse?

Aparitia de efecte secundare este foarte scazuta deoarece formula este naturala în totalitate. Chiar și așa, unele recenzii ale clientilor spun ca au avut efecte precum, dureri de stomac, greață, bătăi rapide ale inimii și insomnii. Folosiți doza zilnica recomandată pentru a preveni efectele secundare.

Cât Costa Erectomax: suplimentul necesar pentru o luna costa 240 Lei pe site-ul producatorului. Sunt oferite discount-uri atunci când sunt cumpărate suplimente necesare pe 2 sau 3 luni. Fiecare cumparare vine împreuna cu o carte eBook ce poarta numele „Size Does Matter”. Un inel vibrator pentru penis va fi de asemenea trimis.

Pentru a fi siguri ca primiti produsul autentic la cel mai bun preț, împreuna cu cadourile, cumparati de pe pagina oficiala a producatorului.

Primiti Banii Înapoi Garantat

Conform siteului oficial, produsul este oferit cu o garantie de primire a banilor în 90 zile. În cazul ca nu sunteți mulțumiți de produs, doar returnati cutia goala în nu mai puțin de 97 zile de la data în care ai primit comanda pentru a primi banii înapoi. Nu sunt informații care sa valideze returnarea  banilor.

Concluzii si pareri despre Erectomax:

După o examinare amanuntita a produsului, este un produs bun pentru bărbați, Totuși nu funcționează în totalitate când vine vorba de marirea penisului. Pe de alta parte, este bun pentru creșterea libido-ului și poate ajuta persoanele cu disfunctii erectile. Este bun doar pentru creșterea performantei sexuale și nu funcționează când vine vorba de creșterea penisului. Sunt pareri diferite de la persoanele ce au încercat produsul, dar majoritatea sunt pareri negative deoarece nu ofera o creștere a penisului așa cum atesta produsul.

 

10/103 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here