Top 5 Cele Mai Bune Pastile Pentru Bărbați din 2017

Pastilele pentru potenta sunt o unealta folositoare pentru imbunatatirii performantei sexuale. În trecut existau doar câteva produse de unde puteai alege. Astăzi exista sute de pastile și nici nu știi care funcționează cu adevărat . Acest articol va explica ce pastile sa cumparati în 2017 și de ce.

Cum funcționează pastilele pentru potenta?

Ininte sa găsim care este cea mai buna pastila de potenta pentru bărbați, mai întâi trebuie sa înțelegem cum funcționează acestea. Mulți cred ca aceste pastile vor face ca o anumita parte a corpului sa crească exponential și va rămâne așa mai mult timp. Dar ar trebui sa luați în considerare ca aceste suplimente va vor oferi doar o erectie mai puternica, mai multă energie și un apetit sexual mai ridicat.

Aici putem compara pastilele cu consumarea unei cani de cafea atunci când sutem obosiți. Cafeaua doar va da energie sa terminați un lucru. Pastilele de potenta vor oferi o viața sexuală îmbunătățită pentru a va satisface soția sau prietena. Va face sa doriți mai mult sex, veți fi excitat mai uspr și veți avea o circulatie a sangelui mai buna.

Doctorul Steven Lamm, profesor asistent la facultatea de Medicina din New York și autorul cartii The Hardness Factor, explica faptul ca suplimenele sexuale și pastilele de potenta sunt mai benefice pentru bărbații ce experimenteaza o performanța sexuală mai scazuta, dar nu suferă de probleme sexuale diagnosticabile.

Problemele de natura sexuală trebuie tratate confrom recomandatiilor sugerate de medic.

pastile erectie

Toate Pastilele de Potenta Funcționează la Fel?

Răspunsul scurt este: NU! Dar vom explica și de ce. În primul rând diferitele suplimente au ingrediente și concentratii diferite. Oricum multe dintre produsele ce se găsesc pe piața nu sunt atestate de FDA, ceea ce înseamnă ca unii producători nu afiseaza toată lista de ingrediente. Va mai aduceti aminte de Eco Slim sau Fizzy Slim? Si ei faceau asta 🙂

Chiar mai mult, unii producători promit minuni și chiar marirea penisului cu câțiva centimetrii. Trebuie sa va feriti imediat de aceste produse. Un produs de încredere nu promite marirea penisului de 5 centimetrii. În schimb va promite o circulatie mai buna a sangelui către penis, etc.

Ideal toți producatorii ar trebui să facă teste clinice sau studii care sa ateste  cele promise. Doar unele dintre ele fac aceste lucruri, iar ele se evidentiaza de restul produsului.

Atentie: nu confundati suplimentele pentru potenta (Hammer of Thor) cu cele pentru marirea penisului (eg. Titan Gel, Maxisize)

Ce ar trebui sa iau în considerare dacă iau pastila pentru prima data?

În primul rând trebuie sa ții minte ca aceste suplimente sunt fabricate, de obicei, din ingrediente naturale. Rareori prezinta efecte secundare și din aceasta cauza sunt considerate a fo produse sigure.

Când cumperi acest tip de produs pentru prima data trebuie sa luați în considerare urmatoarele lucruri:

 • producătorul trebuie să fie unul cunoscut și de încredere
 • pagina oficiala sa prezinte mai multe informații și o sectiune FAQ
 • lista de ingrediente trebuie să fie afisata, împreuna cu diferite amănunte
 • producatorii ar trebui sa ofere banii înapoi garantat
 • evitati producatorii ce promit lucruri exagerate și nu au rezultate dovedite (cum fac cei de la Erogan de exemplu)
 • asigurați-va ca produsul are recenzii adevărate
 • dacă deja luați anumite medicamente, consultati medicul înainte sa consumati aceste suplimente.
Pastile de potenta de încredere

Când întâlnești sute de produse, devii confuz și nu știi pe care sa îl alegi. Aici sunt unele sugestii pentru dumneavoastră:

Mai jos veți găsi cele mai eficiente suplimente pentru potenta ce se găsesc la vanzare. Topul este bazat pe factori cruciali ce includ ingrediente active, beneficii, preț și cât de eficiente sunt. Desigur, am analizat cu atenție știința din spatele fiecarui produs, pentru a ne asigura ca au rezultate dovedite clinic și sunt sigure pentru consum.

6.2/10179 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

4 COMENTARII

  • Salut Nicolae. Si eu am o parere buna despre Tianli, drept urmare ii facusem o recenzie aici: https://www.medsontheweb.com/potenta/2048/tianli-fiole/

   Motivul pentru care nu a aparut aiai e ca in articol era vorba despre pastile pentru potenta. Cineva care cauta pastile, probabil vrea numai pastile si nu ii surade ideea sa umble cu fiola dupa el si sa inghita continutul pe ascuns.

   Iti multumesc pentru mesaj si promit ca pun acest articol in “revizie” pentru un top corect si informativ. Toate cele bune!

 1. Buna Nick,
  Ai incercat vreodata pastilele de la Zerex? Aparent sunt noi pe piata si sunt din ingrediente mai mult sau mai putin naturale. Au mai multe variante de pastile, unele care se iau si pe perioade mai lungi pentru mentinerea calitatii vietii sexuale, dar pe mine ma intereseaza in special pastilele pentru ejaculare prematura. Nu mi se pare ca prelungirea actului cu 30 de minute este o promisiune exagerata. Ai vrea sa faci o recenzie si acestor produse?

  Multumesc anticipat,
  Andrei.

  • Salut, Andrei. Ma documentez un pic cu privire la producator si compozitia lor si daca este totul in regula, le testez si revin cu un review. Este posibil totusi sa dureze ceva.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here