Silverex – Capsule pentru potenta

Zilele trecute mi-a trimis un cititor un email și m-a întrebat ce știu despre capsulele SilvErex. Nu mai auzisem pana atunci de ele și am zis să arunc puțin o privire pe forumurile de profil pe care le frecventez, sa văd ce e de ele și de când au apărut pe piața de nu îmi sunt cunoscute deloc.

Citește aici parerile despre Silverex

Nota: îți recomand sa citești toate parerile și sa le iei drept ceea ce sunt și anume niște pareri aflate pe un site despre care nu știi nimic. Concomitent, ar fi bine a citești comentariile celor care vor scrie aici experientele lor cu SilvErex. Probabil multe din ele vor fi offtopic, înpastile silverex pareri si sfaturisă măcar știi ca sunt comentarii ale unor persoane care nu vor să-ți vanda nimic.

Informații utile despre Silverex:

SilvErex este un supliment pentru potenta sub forma de capsule, care teoretic actioneaza la fel ca majoritatea suplimentelor pentru potenta. Intensifica fluxul de sânge, stimuland astfel erectia.

Citește aici prospectul Silverex

Din acest motiv, deși pe siteul SilvErex oficial văd ca nu este specificat nimic, ar fi bine sa nu folosiți SilvErex fără a discuta în prealabil cu un medic dacă suferiti de hipertensiune sau alte afectiuni similare.

În rest, pe siteul oficial SilvErex văd multă, dar foarte multă reclama. Bine, e normal, ca ei vor sa vanda produsul, însă din punctul meu de vedere ar trebui să se găsească acolo mai multe informații cu privire la testele clinice (care teoritc trebuie făcute) și aprobarile (care la fel, teoetic, SilvErex ar trebui sa le aibă) acestui produs.

Probabil o parte dintre voi ați auzit de suplimentul Erogan. Nu știu care este legătura dintre aceste capsule și Erogan, însă în ceea ce privește pagina de prezentare văd o asemanare izbitoare intre cele doua. Sper sa nu fie unul și același produs rebranduit.

Ce ingrediente contin capsulele SilvErex?

În general, suplimentele pentru potenta au o lista foarte lunga de ingrediente. Indiferent ca sunt suplimente naturale sau nu, acestea au multe ingrediente, și de foarte multe ori mi s-a întâmplat sa văd ingrediente despre care nu auzisem niciodată, și-mi lua câte o oră sa citesc pe wikipedia despre fiecare în parte.

Well, în cazul pastilelor SilvErex, pe siteul oficial sunt prezentate fix 4 ingrediente și anume:

  • Extractul de Guarana – care dilata vasele de singa, fortifiaza și tonifica erectia
  • L-arginina – care sporeste fluxul de sânge la nivelul penisului (personal, ma întreb cum poate acest ingredient sa mareasca fluxul de sânge doar la nivelul penisului).
  • Glicina – la fel ca și extractul de guarana are efecte de vasodilator
  • Magneziu – are ceva efect benefic asupra circulatiei sangelui.

De aici, vedeți și voi faptul ca SilvErex nu conține niște ingrediente „wow”. Mie cel puțin aceste ingrediente îmi sunt foarte cunoscute, iar multe dintre ele le-am întâlnit în cazul unor suplimente pentru slăbit. Serios vorbesc, sunt sute de suplimente de slăbit care contin Guarana de exemplu.

Atenție: va recomand sa aveți atenție la restul de ingrediente pe care SilvErex le conține. Înainte de a comanda, puteți solicita prospectul suplimentului (eu personal am făcut-o și imediat ce îl primesc pe email îl voi completă acest articol și voi adauga informații complete despre ingrediente, contraindicatii și efectele secundare).

Ce spun clientii despre SilvErex?

AM ajuns și la sectiunea „testimoniale” de pe siteul oficial SilvErex. Acolo totul e numai miere și lapte, toată lumea bucuroasa și ultra mega fericita de efectele pe care le-a avut SilvErex asupra vieții lor sexuale.

Am cumpărat Silverex de probă – am obținut un rezultat cu adevărat excelent, nu m-am așteptat. Erecția apare peste 20 de minute după utilizare și se menține atât timp cât este necesar. Soția mea este încântată!

Mihai , 42 de ani

„Am cumpărat capsule pentru soțul meu. Eram destul de sceptici cu privire la utilizarea stimulatoarelor, până când nu am citit despre Silverex. Primele „încercări” s-au lăsat cu o furtună de emoții. Soțul a rămas încântat. A doua oară le-am încercat și eu. Abia acum îmi dau seama cât de palide erau senzațiile mele înainte. Noi îi spunem produsului Silverex – „generatorul plăcerii”.”

Claudia, 29 de ani

Ce spuneți voi despre Silverex?

Testimonialele de mai sus le-am pus doar în scop informativ. Eu personal chiar ma îndoiesc ca ei pun acolo toate comentariile pe care le primesc de la clienți. Cu siguranța sunt și clienți nemultumiti (lol, am văzut clienți nemultumiti de Viagra, care este tăticul suplimentelor pentru potenta) dar comentariile probabil sunt filtrate.

Din acest motiv, cei care au cumpărat și folosit SilvErex pana acum, sunt rugati să ne scrie în comentarii câteva pareri despre experiența pe care ei au avut-o cu aceste capsule pentru potenta.

Info: sa eliminam orice fel de discuții sau frica de a comenta. Siteul acesta, iar în cazul de fata articolul despre SilvEerex are ca scop principal adunarea de informații adevărate. Nu m-am apucat peste noapte de vândut pastile de potenta, și nu am absolut nici un motiv sa le fac o imagine buna celor care vând Silverex.

Din acest motiv, țineți cont ca absolut toate comentariile vor fi aprobate indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Vreau ca cei care intenționează sa folosească SilvErex sa găsească chestii utile și informative aici, a.i sa poată lua o decizie corecta.

7.6/105 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

1 COMENTARIU

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here