Iron Gel

Iron Gel este un gel pentru marirea penisului. Nimic nou sub soare, mai sunt vreo 3 sau 4 astfel de produse despre care am mai scris pe blog. Unele din ele (conform celor care le-au cumpărat și au postat pareri) au fost cât de cât eficiente iar altele mai puțin.

Despre Iron Gel am auzit zilele trecute când cineva comandase Titan Gel și se plangea ca a primit Iron Gel.

Vezi parerile barbatilor despre Iron Gel

Asta mi-a atras atenția și am zis sa văd și eu puțin care-i treaba cu acest Iron Gel, deoarece facandu-se confuzia respectiva la comada despre care vorbeam mai sus am tras concluzia ca în spatele Titan Gel și Iron Gel este foarte probabil sa stea aceeași companie.

Info: am văzut ca mai exista un „Iron Gel” care este defapt ceva gel pentru unghii. Nu are nici o legătura cu acesta care este pentru marirea penisului. Este doar o coincidenta de nume.

Ce ingrediente conține Iron Gel?

iron-gel Pe siteul oficial Iron Gel am găsit o sectiune în care sunt prezentate sumar ingredientele pe care acest produs le conține. Acestea arata cam așa:

 • Rădăcina de ginseng -lărgește vasele, are un efect de revitalizare și întărire, stimulează apariția erecției.
 • L-arginină – ntensifică circulația sanguină în organele genitale, îmbunătățește calitatea spermei.
 • Glicină – are un efect vasodilatator pronunțat, elimină tensiunea psihoemoțională
 • Magneziu – este un microelement esențial pentru normalizarea circulației sanguine în pelvisul mic

Ingredientele și descrierile lor sunt exact așa cum apar pe siteul oficial  Iron Gel. La o prima vedere, dacă citim doar efectele ingredientelor pare destul de wow, mai ales faptul ca are în componenta sa vasodilatoare care practic sunt cele raspunzatoare marirea propriu-zisa.

Vezi rezultatele obtinute de Mihai in 2 luni cu Iron Gel

Dacă ne uitam apoi la ingrediente, meh, sunt destul de banale. Mi-aș dori sa văd lista completă de ingrediente din  Iron Gel,  deoarece doar cele prezentate aici sunt niște ingrediente banale despre care eu personal nu prea cred ca pot fi raspunzatoare de o creștere a penisului cu centimetri întregi.

Ce efecte poate sa aibă Iron Gel?

Cum știam de la alte produse de acest gen (cum e crema Maxi Size), magazinele care le vând au obiceiul să se afunde în tot felul de promisiuni. Ba 1 centimetru pe săptămâna, ba 5 centrimetri pe luna, lucruri care evident, nu sunt realizabile cu un simplu gel.

utilizare iron-gel

Iron Gel din câte văd nu face nici un fel de promisiuni concrete cu privire la rezultatele care vor fi obtinute în urma utilizarii sale.

Pur și simplu vorbesc despre marirea și ingrosarea penisului însă nu fac promisiuni cu privire la rezultate concrete.

Acest lucru mi se pare foarte ok, deoarece chiar dacă  Iron Gel ar fi un produs eficient care da rezultate, nimic nu este matematic și nu poți promite cuiva ca va obtine rezultate de x centimetri iar mai apoi să-ți asumi aceasta promisiune.

Ce spun clientii despre acest gel?

Pe siteul oficial am găsit câteva pareri despre Iron Gel. Îmi asum faptul ca sunt pareri atent alese de ei și sunt puse acolo în scop de marketing. Acestea suna cam așa:

Luca, 59

„La vârsta mea, aproape oricine are probleme cu potența și este dificil să găsești un produs potrivit, din cauza problemelor de sănătate. Iron Gel mi-a salvat efectiv viața, potența a revenit, iar dispoziția mea s-a îmbunătățit. Nu dăunează sănătății!”

Voi, ce rezultate ați obținut cu acest Iron Gel?

6.6/1061 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

5 COMENTARII

 1. Salut
  Am comandat si eu titan gel, doar din curiozitate vreau sa vad dacă întradevăr funcţionează.
  La mine acuma are 16.8 nu aş zice căi mica dar aş vrea mai mare puţin dece nu.
  Dar din toate comentariile citite cam nu prea cred ca funcţionează.

 2. Eu mi-am luat ironic gel și l-am dat pe păr ! :-))) Mi-a stat drept părul și când făceam duș. Când m-am tuns am folosit drujba…. Așa că fraților , folosiți acest gel și pt păr ! 😂😂😂😂😁😂😂😂😂

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here