Magnet Strong Funcționează?

Magnet Strong este o noua soluție „magica” de a agata femei. Mie personal mi se pare destul de amuzanta ideea de chestii cu fermoni, având ca scopul sa atragi femei, dar în fine, văd ca sunt destul de mulți bărbați interesati de așa ceva. Haideți sa vedem în continuare câteva lucruri despre Magnet Strong pe care ar trebui sa le știi înainte de a cumpăra.

Parfumurile cu feromoni nu sunt nimic nou. Sunt pe piata de peste 20 de ani si efectele lor sunt pe putin unele contestate. De fapt, niciun studiu serios nu a dovedit ca astfel de retete chiar functioneaza. Da, feromonii sunt implicati in procesul de imperechere si la animale (mai ales), dar si la oameni, dar producerea lor artificiala si imprastierea pe corp nu aduc niciun spor.

Despre Magnet Strong

magnet-strongUnii inca mai incearca, totusi. Magnet Strong nu se recomanda ca fiind un parfum, desi probabil este unul. Nu cred ca te va pune cineva sa te dai cu feromoni simpli si daca o faci, macar sa si mirosi frumos (cel putin relativ).

Asa cum este de asteptat, producatorii vin si cu niste povesti inventate cu barbati care spune ca au devenit niste zei printre femei. Dar vrem sa ii vedem si noi, caci daca astfel de produse chiar ar da rezultate, ar umbla doar tipi cu haremuri dupa ei.

Din acest motiv, va recomand ca căutați pareri despre Magnet Strong de la cei care au folosit produsul, însă pareri reale, postate pe bloguri. De exemplu aici, eu nu am nici un interes sa ridic în slavi Magnet Strong, deci voi aproba toate comentariil despre Magnet Strong, inclusiv cele negative dacă vor fi. Parerile  despre Magnet Strong postate pe acest blog le puteți citi aici.

Ingrediente. Ce conține Magnet Strong?

Nu stiu cum s-a ajuns la feromoni, pentru ca nu ni se spune. In principiu, oamenii de stiinta ii pot crea artificial in laborator, deci procesul este posibil. Dar asta nu garanteaza ca Magnet Strong are feromoni si nici ca ei functioneaza asa cum trebuie, adica te vor ajuta sa atragi mai multe femei si sa fii mai deschis si mai comunicativ.

Mod de utilizare

Feromonii trebuie imprastiati pe gat, exact ca un parfum normal. Producatorii isi doresc sa ne faca sa credem ca efectele se simt imediat si ca femeile vor roi in jurul celor care ii utilizeaza. Dar asa cum spuneam, rezultatele stiintifice nu sunt unele concrete si niciun om de stiinta, desi ii creaza artificial, nu poate spune ca ei si functioneaza in vreun fel.

Mai multe detalii despre administrare găsiți pe prospectul, să mă rog, fisa cu care vine Magnet Strong.

Efecte Magnet Strong:

Sa spunem totusi cu ce incearca sa atraga producatorii. Feromonii reprezinta o modalitate 100 % eficienta de a atrage femei. In plus, vei ajunge sa fii mai deschis in comunicare si sa ai mai multa incredere in tine. Dar te intreb, ti se pare normal ca femeile sa moara dupa tine? De ce iti doresti asa ceva?

Chiar crezi ca o astfel de pacaleala va tine la nesfarsit? Apoi, efectele psihologice pot fi explicate si de simplu fapt ca te crezi mai atractiv. Se numeste placebo si rezultatele au aratat ca nu este nici mai bun nici mai prost decat utilizarea pe bune a feromonilor.

Pareri  despre Magnet Strong:

A incercat cineva Magnet Strong si si-a facut harem? 🙂

Probabil ca nu. Fiecare rezultat al lui Magnet Strong poate sa fie explicat prin placebo. In plus, acest parfum costa destul de mult si nu vei vedea niciun ban inapoi chiar daca este inutil. Invata sa te comporti cum trebuie si sa atragi o femeie prin modul in care vorbesti cu ea si cum o tratezi.

Daca le inseli, pana la urma ti se va duce vestea si nici feromonii nu te mai pot ajuta. Cat despre comanda, o incerci pe banii tai, deci nimeni nu te poate impiedica, dar cand toate rezultatele studiilor spun ca feromonii sunt o pacaleala, ar trebui sa te gandesti bine.

Lasand etica la o parte, dacă a folosit cineva Magnet Strong și ne-ar putea scrie câteva cuvinte despre eficiența sa ar fi minunat.

[ironic mode on] dacă ați folosit și nu scrieți nimic despre ei sa poată citi și alte persoane interesate, vor înțelege ca Magnet Strong funcționează excelent, însă nu spuneți nimic de frica sa nu vi se fure viitoarele  „capturi” [/ironic mode off]
Be the best. Fuck the rest! 30 ani. Scriu o data pe saptamana iar cand o fac, o fac bine. Daca ai intrebari si-mi scrii pe fb sau mail, iti raspund in maxim 2 zile.
7.7/103 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here