Cardioforce – picături pentru hipertensiunea arterială

Cardioforce - picături hipertensiune

Cardioforce este un supliment sub formă de picături ce promite să regleze valorile tensiunii arteriale. Potrivit producătorilor, acest produs poate normaliza tensiuna în mod natural, poate reface elasticitatea vaselor sangvine și poate reduce nivelul colesterolului. În plus, aceștia susțin că suplimentul creat de el protejează împotriva accidentului vascular cerebral și a atacului de cord.

Hipertensiunea arterială reprezintă creșterea valorilor tensionale peste 140/90 mmHg. Această afecțiune mai este cunoscută și ca ucigașul tăcut, pentru că nu provoacă întotdeauna simptome. Totuși, unele persoane hipertensive se pot confrunta cu cefalee, vertij, amorțeală, greață, dispnee.

Tensiunea arterială trebuie măsurată de mai multe ori înainte de a se pune diagnosticul de hipertensiune arterială. Totuși, dacă tensiunea este foarte crescută, se poate pune diagnosticul după prima măsurătoare.

Cei care suferă de hipertensiune arterială trebuie să facă modificări în stilul de viață. În primul rând persoanele fumătoare trebuie să renunțe la fumat, iar cele supraponderale trebuie să scape de kilogramele suplimentare.

De asemenea, este foarte important ca hipertensivii să reducă aportul de sare, grăsimi și prăjeli. Aceștia ar putea folosi și un supliment alimentar pentru reducerea valorilor tensiunii arteriale, așa cum este Cardioforce, însă doar dacă primesc acordul medicului.

În rândurile de mai jos voi oferi mai multe detalii despre acest produs. Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Despre Cardioforce

Cardioforce este, potrivit producătorilor, un tratament naturist pentru hipertensiune arterială. Aceștia afirmă că produsul creat de ei ajută la normalizarea tensiunii arteriale în mod natural și protejează împotriva atacului de cord și a accidentului vascular cerebral.

Deși se vinde pe internet fără prescripție medicală și poate fi folosit de oricine, nu recomand nimănui să comane și să utilizeze Cardioforce sau orice alt supliment alimentar fără a discuta mai întâi cu un medic specialist.

medic verificare tensiuneÎți recomand să citești despre picăturile Neocard și să vezi cum acționează pentru a reduce valorile tensiunii arteriale.

S-ar putea totuși să fii tentat să comanzi produsul pentru a profita de oferta afișată pe site. De fapt, vreau să-ți spun că nu există nicio ofertă reală. Deși se precizează că prețul redus cu 50% este valabil doar câteva ore, el nu crește, practic poți cumpăra în orice zi suplimentul Cardioforce la prețul de 159 Ron.

Hipertensiunea arterială afectează întregul organismul, deci trebuie luată în serios. Nu neglija simptomele ei și mergi la medic de câte ori simți că ceva este în neregulă. Ar fi bine să-ți cumperi un aparat de măsurat tensiunea pe care să-l folosești frecvent acasă.

Dacă medicul ți-a pus deja diagnosticul de hipertensiune arterială, încearcă să respecți recomandările lui. Dacă ți-a prescris și un tratament, respectă-l cu strictețe. Nu înlocui niciodată tratamentul prescris de medic cu un alt medicament sau supliment alimentar.

Ingredientele picăturilor Cardioforce

Picăturile Cardioforce sunt compuse din următoarele ingrediente care pot ajuta la reglarea valorilor tensiunii arteriale:

  • Extract de păducel – crește fluxul de sânge în vasele sangvine, echilibrează funcția inimii, reglează hipertensiunea arterială, previne apariția cheagurilor de sânge – vezi și Herz&Herz Capsule

paducel

  • Leonurus cardiaca – reduce ritmul cardiac, îmbunătățește starea psiho-emoțională, susține funcția mușchilor cardiaci
  • Extract de usturoi – scade nivelul colesterolului din sânge, împiedică formarea cheagurilor de sânge, reduce tensiunea arterială

usturoi Cardioforce

  • Extract de melissa medicinală – reglează valorile tensiunii arteriale, restabilește tonusul vascular, îmbunătățește calitatea somnului
  • Vitamina B6 – întărește imunitatea, susține sistemul nervos, sporește numărul glublelor roșii și îmbunătățește activitatea sistemului cardiovascular

Doar aceste 5 ingrediente sunt prezentate pe site-ul producătorilor. Pentru a afla ce alte ingrediente mai conțin picăturile Cardioforce, roagă operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii (dacă te hotărăști să cumperi produsul) să-ți citească lista completă cu ingrediente.

Reacții secundare

Pe pagina oficială a producătorilor nu sunt afișate reacțiile secundare ale acestui produs, de aceea îți recomand să discuți cu medicul înainte de a-l folosi. Ar fi bine să vorbești cu un medic înainte de a folosi orice produs care promite să trateze sau să țină sub control o problemă de sănătate.

De asemenea, este esențial să citești cu atenție lista cu ingrediente de pe ambalajul sau prospectul produsului și să te asiguri că nu ești alergic la niciunul dintre componentele sale.

Ce efecte are Cardioforce?

Suplimentul alimentar Cardioforce a fost creat pentru a regla valorile tensiunii arteriale. Pentru a ne convinge de eficiența sa, producătorii au afișat pe site-ul oficial al produsului rezultatele unui studiu la care au prticipat aproape 1000 de persoane hipertensive, cărora li s-a administrat Cardioforce.

tensiune valori normaleRezultate arată astfel:

  • 98% dintre participanți au prezentat o scădere a tensiunii arteriale în limite normale după doar câteva ore de la administrarea picăturilor.
  • 97% dintre aceștia au scăpat de simptomele hipertensiunii arteriale după 30 de zile.
  • 82% dintre participanți au scpăat de crizele de hipertensiune dup doar 3 zile de utilizare a picăturilor.

Aceste rezultate sunt foarte bune, însă chiar sunt reale? Am căutat pe internet informații despre studiul la care se face referire, însă nu am găsit nimic. Avem nevoie de mai multe detalii despre acest studiu pentru a lua de bune rezultatele afișate pe site-ul producătorilor.

Cum acționează Cardioforce?

Tot pe site-ul producătorilor este prezentat și modul în care acționează acest supliment alimentar. Se pare că în momentul în care picăturile sunt ingerate, eliberează substanțe active ce ajută la normalizarea tensiunii arteriale crescute și o menține în parametri optimi.

De asemenea, restabilesc rtimul cardiac și vâscozitatea sângelui și previn modificările aterosclerotice, protejând împotriva atacului de cord și a accidentului vascular cerebral. Pentru a te bucura de presupusele efecte ale acestui produs, ar fi bine să-l combini cu un stil de viață sănătos.

Nici Cardioforce și nici un alt supliment alimentar nu te va ajuta să ții tensiunea arterială sub control dacă vei continua să fumezi, să bei băuturi alcoolice, să duci un stil de viață sedentar șă să consumi alimente sărate și bogate în grăsimi.

Cardioforce – mod de administrare al picăturilor

Se administrează 10 picături Cardioforce dimineața, în timpul mesei și 10 picături seara, la cină. Acesta este un supliment alimentar și nu înlocuiește medicamentul prescris de medic.

masurare hipertensiuneCardioforce nu este recomandat minorilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. De asemenea, acest produs nu ar trebui folosit nici de persoanele alergice la oricare dintre ingredientele sale.

Înainte de utilizare citește cu atenție prospectul sau informațiile de pe ambalaj.

Se găsește Cardioforce în farmacii?

Acest produs a aprăut recent și nu se găsește în farmacii, deoarece producătorii au decis să-l vândă doar pe site-ul lor oficial. Totuși, dacă îl găsești în farmacii online sau pe alte site-uri, ar fi bine să nu-l cumperi, pentru că riști să te alegi cu un produs contrafăcut.

Multe suplimente alimentare pentru hipertensiune arteriale se vând doar online, este și cazul produsului Friocard – cei care l-au încercat susțin că s-au bucurat rapid de rezultate pozitive.

Producătorii avertizează că ei sunt singurii care vând produsul original Cardioforce.

De unde pot comanda suplimentul Cardioforce? Ce preț are?

Pentru a comanda acest supliment alimentar trebuie să accesezi site-ul oficial Cardioforce și să completezi formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

În doar câteva minute vei fi contactat de un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. Prețul produsului este de 159 Ron. Dacă ai întrebări legate de produs i le poți adresa operatorului call-center care te va suna după trimiterea formularului de comandă.

Cu cât știi mai multe informații, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să cumperi sau nu produsul.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here