HemoMed – dispozitiv pentru tratarea hemoroizilor

HemoMed-dispozitiv hemoroizi

HemoMed este un produs creat pentru a trata hemoroizii. Acest aplicator confecționat din plastic ce conține un agent de răcire, poate ameliora rapid simptomele neplăcute ale hemoroizilor. Potrivit producătorilor, HemoMed poate ajuta la eliminarea hemoroizilor interni și externi.

Hemoroizii reprezintă dilatații venoase ce apar la canalul anal. Constipația cronică, consumul de alimente picante, sedentarismul, consumul redus de lichide pot duce la apariția hemoroizilor.

Hemoroizii pot fi interni, externi și trombozați. Hemoroizii interni apar în interiorul canalului anal, însă nu sunt dureroși, deoarece în această zona sunt puțini nervi. În schimb, dacă hemoroizii sunt externi, provoacă dureri locale.

Citeste aici ce spune Mihai despre efectele HemoMed

Cei care se confruntă cu hemoroizii pot experimenta următoarele simptome: sângerări anale, dureri, inflamații, mâncărimi. Este foarte important ca persoanele ce bănuiesc că suferă de hemoroizi să meargă la medic pentru a primi un diagnostic corect și un tratament potrivit.

Urmând tratamentul recomandat de medic, pacienții pot preveni evoluția bolii și complicațiile.

Pentru a veni în ajutorul celor care au hemoroizi, producătorii au creat dispozitivul HemoMed. Mai multe detalii despre acest produs voi oferi în rândurile următoare. Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul care comercalizează produsul.

Deși HemoMed pare a fi un produs eficient, nu recomand folosirea lui, fără acordul medicului.

Ce este HemoMed?

HemoMed este un dispozitiv medical pentru tratarea hemoroizilor. Acesta conține un agent de răcire și ajută la înlăturarea hemoroizilor fără a provoca dureri, afirmă producătorii.

Vezi cum se foloseste corect HemoMed

Pacientul poate folosi singur acest produs. Trebuie doar să-l aplice, în mod controlat, la temperaturi foarte joase. Această tehnică se numește crioterapie și este folosită de mult timp pentru tratarea diferitelor probleme de sănătate.

Aplicatorul criogenic oferă beneficiile crioterapiei, afirmă producătoprii. Potrivit acestora, efectele se vor vedea imediat și se vor menține mult timp. HemoMed poate să elimine energia electrostatică și să împiedice astfel particulele și agenții de contaminare să adere la suprafața dispozitivului.

tratament hemoroizi

Substanța refigerabilă care se găsește în dispozitivul HemoMed îi permite să atingă temperatura ideala pentru a se produce, asupra țesutului afectat un efect de crio-coagulare. În acest fel, în zonele venoase de la anus și rect se stimulează circulația sângelui.

Acest efect se obține doar dacă dispozitivul HemoMed este plasat în congelator pentru minimum 2 ore înainte de utilizare. Având un design anatomic, dispozitivul se adaptează la zonele afectate, prin urmare, poate fi folosit atât în caz de hemoroizi interni cât și externi.

Potrivit producătorilor, chiar după prima utilizare HemoMed reușește să amelioreze simptomele hemoroizilor precum durerile, senzația de arsură, mâncărimile și inflamațiile, deoarece are acțiune analgezică, antiinflamatoare și vasoconstrictoare.

Ce beneficii oferă HemoMed?

Potrivit informațiilor afișate pe site, HemoMed poate elimina hemoroizii, fără a mai fi nevoie de intervenții chirurgicale. Așa cum am precizat deja, efectele se văd chiar de la prima utilizare.

Un alt tratament cu crioterapie, pentru hemoroizi este Hemomed. Cei care l-au creat susțin că este atât de eficient încât elimină durerea chiar din prima zi.

Folosit timp de aproximativ o lună de zile, de 2-3 ori pe zi, HemoMed ar putea elimina hemoroizii și preveni reapariția lor, afirmă producătorii – dar oare chiar poate face asta?

Este greu de crezut că HemoMed, un dispozitiv ce se vinde pe internet, poate să trateze o astfel de problemă de sănătate. Tind să cred că nu are puterea de a elimina complet hemoroizii, ci doar de a ameliora într-o oarecare măsura simptomele lor.

hemoroizi simptomePentru a te bucura de rezultate cât de cât vizibile, evită alimentele picante, statul prelungit pe scaun și ceilalți factori de risc pentru hemoroizi.

Cel mai bine ar fi să discuți cu un medic înainte de a-l folosi. Acesta îți poate spune dacă HemoMed te poate ajuta în vreun fel.

Cum funcționează HemoMed?

HemoMed este confecționat dintr-un plastic clinic neutru cunoscut ca fiind un conductor de temperatură excelent. Dispozitivul conține o substanță refrigerabilă ce-i permite să atingă temperatura ideală pentru producerea efectului de crio-coagulare.

Datorită efectului de crio-cagulare, micro-circulația sangvină se îmbunătățește în zonele venoase ale anusului și rectului. HemoMed are de asemenea, efecte analgezice, antiinflamatorii și vasoconstrictoare, datorită cărora ajută la calmarea durerii, mâncărimilor și inflamațiilor.

Odată ce aceste simptome se vor ameliora, pacientul își va putea relua activitățile zilnice fără a simți vreun disconfort.

 HemoMed – mod de utilizare

Aplică lubrifiant pe aplicator, apoi așază-l ușor pe zona inflamată. Pentru scurt timp s-ar putea să simți un disconfort ușor, dar te vei obișnui cu senzația. Lasă aplicatorul să acționeze timp de 8-20 minute.

Dispozitivul HemoMed se folosește de minimum 2-3 ori pe zi, timp de 5-8 zile. În această perioadă, simptomele ar trebui să se amelioreze. Însă dispozitivul mai trebuie folosit 2-3 săptămâni pentru ca țesutul afectat să se vindece complet, afirmă producătorii.

În cazurile grave, se recomandă utilizarea dispozitivului chiar și de 5 ori pe zi, timp de 4 săptămâni. HemoMed poate fi utilizat atât pentru hemoroizi interni cât și externi.

În timpul utilizării dispozitivului HemoMed, se recomandă eliminarea factorilor ce cauzează hemoroizii, precum statul în poziție așezat, consumul de alimente picante, constipația. De asemenea, ar fi bine să bei minumum 2 litri de apă pe zi pentru a-ți menține corpul hidratat.

hemoroizi problemeÎnainte de a folosi dispozitivul HemoMed trebuie să-l lași în congelator pentru cel puțin 2 ore. După fiecare aplicare, dispozitivul se reintroduce în congelator. În momentul în care în introduci la congelator, trebuie să lași aplicatorul în interiorul recipientului.

Păreri despre HemoMed

Am citit comentariile afișate pe site-ul care comercializează acest produs și am ajuns la concluzia că oamenii chiar sunt mulțumiți de el. Nu există niciun comentariu negativ.

Totuși trebuie să fim conștienți că rezultatele diferă de la un individ la altul, în funcție de reacția organismului și stilul de viață al fiecăruia. Nu toată lumea va obține rezultatele dorite.

Înainte de a folosi un astfel de produs, consultă-te cu medicul.

De unde pot cumpăra HemoMed? Ce preț are?

Acest produs poate fi achiziționat de pe site-ul care îl comercializează. Dacă vrei să intri în posesia lui, accesează site-ul, adaugă produsul în coș, apoi completează formularul de comandă cu datele personale.

Vezi pretul actual pentru Hemomed si comanda

Livrarea se face în termen de 1-2 zile lucrătoare. Dispozitivul HemoMed costă 209 Ron. Plata poate face atât prin numerar, la livrare, cât și online, prin transfer sau card bancar.

Alege metoda de plată dorită și completează toate informațiile necesare. Asigură-te că furnizezi informațiile corecte, pentru a fi sigur că produsul ajunge la adresa dorită.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here