Herz&Herz – capsule pentru hipertensiune arterială

Herz&Herz-capsule hipertensiune arteriala

Herz&Herz este un supliment alimentar, sub formă de capsule, ce promite să regleze tensiunea arterială, în mod natural. Potrivit producătorilor, acest produs, are capacitatea de a restabili elasticitatea vaselor de sânge și de a proteja împotriva atacului de cord și a accidentului vascular cerebral.

Tensiunea arterială reprezintă presiunea pe care sângele o exercită asupra peretelui arterial. Dacă prin vasele de sânge trece prea mult sânge, iar arterele se ingustează, apare hipertensiunea.

Vezi ce zic medicii despre capsulele Herz&Herz

Pentru un adult, tensiunea normala este de 120/80 mmHg.  Dacă valorile depăeșesc 140-90 mmHg, putem vorbi de hierptensiune arterială. Deși această afecțiune nu este însoțită mereu de simptome, trebuie ținută sub control, deoarece poate crește riscul de accident vascular cerebral sau infarct.

Din păcate 1 din 3 persoane adulte superă de hipertensiune arterială. Mulți însă nu își măsoară tensiunea arterială frecvent și nu află că se confruntă cu această boală, până nu ajung la medic cu complicații grave.

Printr-un stil de viață sănătos, tensiunea arterială poate fi ținută sub control. Există și suplimente alimentare ce promit să regleze valorile tensiunii și să prevină complicațiile – Herz&Herz este unul dintre ele.

În rândurile următoare voi oferi mai multe detalii despre acest produs. Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul producătorilor.

Ce este Herz&Herz?

Herz&Herz – capsule cu rădăcină de urzică pentru normalizarea tensiunii arteriale. Hipertensiunea arterială trebuie ținută sub control, pentru că altfel ar putea duce la complicații grave. Această boală mai este denumită și “ucigașul tăcut” pentru că rareori provoacă simptome.

Citeste despre efecte in prospectul Herz&Herz

Simptomele specifice hipertensiunii arteriale includ greață, dureri de cap, tulburări de vedere, oboseală, sângerări nazale.

Conform producătorilor, acest supliment alimentar poate lupta cu simptomele hipertensiunii arteriale și poate proteja impotriva complicațiilor grave, precum atac de cord și accident vascular cerebral.

Deși Herz&Herz este un produs disponibil pe internet, fără prescripție medicală, nu recomand nimănui să-l folosească fără a cere, mai întâi părerea medicului. Așadar, dacă ești tentat să cumperi acest produs, ar fi bine să-ți faci mai întâi o programare la medic și să ceri părerea acestuia despre Herz&Herz.

hipertensiuneDacă medicul îți spune că suplimentul alimentar Herz&Herz te-ar putea ajuta să ții tensiunea arterială sub control, atunci l-ai putea folosi.

De asemenea, țin să precizez că Herz&Herz nu este un medicament. În niciun caz nu trebuie să înlocuiești tratamentul precris de medic cu acest supliment alimentar. Pentru orice modificare pe care o vrei să o faci, trebuie să discuți cu medicul.

Ce efecte au capsulele Herz&Herz?

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial al producătorilor, Herz&Herz are următoarele efecte:

 • Normalizează tensiunea arterială
 • Reduce nivelul colesterolului
 • Restabilește elasticitatea vaselor sangvine
 • Protejează împotriva atacului de cord și a accidentului vascular cerebral

Se pare că eficiența acestui supliment alimentar se datorează ingredientelor din compoziția sa. Acestea acționează împreună pentru a stabiliza tensiunea arterială și a preveni complicațiile grave.

DIASTINE este un supliment naturale pentru mentinerea sub control a nivelului glicemiei din sange. Vezi ce contraindicatii are si care sunt efectele.

Tot pe site-ul oficial sunt prezentate și rezultatele unui studiu efectuat în 2018 pe 221 de persoane cu hipertensiune arterială.

Conform informațiilor afișate pe site, 98% dintre participanții la studiu au raportat că tensiunea arterială a scăzut la 130/80 mmHg după doar câteva ore de la administrarea capsulelor, iar 97% dintre aceștia au scăpat de simptomele hipertensiunii după 2 săptămâni.

Aceste rezultate par a fi foarte bune, tocmai de aceea, am decis să caut mai multe informații despre studiul efectuat pe capsulele Herz&Herz. Din păcate nu am găsit nimic.

Deci nu putem ști sigur dacă acest studiu chiar a avut loc, iar rezultatele prezentate pe site sunt cele reale.

Efecte secundare

Pe pagina oficială a producătorilor nu sunt prezentate efectele secundare ale acestor capsule, însă este recomandat să discuți cu medicul înainte de a le consuma.

De asemenea, trebuie să citești cu atenție lista cu ingrediente și să te asiguri că nu ești alergic la niciunul dintre ele.

Ce ingrediente conține?

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial, Herz&Herz conține doar ingrediente naturale. Acestea sunt:

 • Rădăcină de urzică – reduce tensiunea arterială și glicemia, susține sistemul imunitar, previne anemia, tratează alergiile și reduce inflamațiile

urzica Herz&Herz

 • Rădăcină de valeriană – scade valorile tensiunii arteriale, calmează sistemul nervos, stimulează activitatea sistemului cardiovascular

valeriana

 • Tiamină – îmbunătățește funcția inimii, normalizează metabolismul lipidelor, asigură funcționarea sistemului nervos, reglează apetitul
 • Adermin – crește producția de serotonină, mărește rezistența, reduce tonusul vascular
 • Cobalamină – stimulează producția de celule roșii, normalizează tensiunea arterială, furnizează energie, protejează inima, previne anemia
 • Riboflavină – stimulează oxigenarea celulelor, menține ficatul sănătos, asigură absorbția fierului, previne dezvoltarea anemiei
 • Frunze de păducel – au efect calmant, îmbunătățește fluxul de sânge în vase, stimulează fluxul sangvin către creier, normalizează funcția cardiacă, îmbunătățesc tonusul cardiac

frunze de paducel Herz&Herz

Doar aceste ingrediente sunt prezentate pe site. Pentru a afla care este compoziția completă a capsulelor Herz&Herz, roagă operatorul call-center, care te va contacta pentru confirmarea comenzii (în cazul în care te hotărăști să cumperi produsul), să-ți citească lista completă cu ingrediente de pe eticheta produsului.

Cum se administrează capsulele Herz&Herz?

Se administrează două capsule pe zi, una dimineața și una seara înainte de masă. Acesta este un supliment alimentar și nu înlocuiește un stil de viață activ și o dietă echilibrată.

Herz&Herz nu este recomandat minorilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Păreri despre Herz&Herz

Păreri despre Herz&Herz am găsit doar pe site-ul oficial al producătorilor. Aici însă sunt afișate doar părerile pozitive. Asta nu inseamnă insă că toți cei care l-au folosit au fost încântați de efectele sale.

Probabil, cei care se ocupă de site, au selectat doar comentariile pozitive, pentru a-i determina pe oameni să le cumpere produsul.

Totuși, trebuie să fim conștienți că rezultatele diferă de la o persoană la alta, in funcție de mai mulți factori, precum reacția organismului și stilul de viață.

Cum comand Herz&Herz? Ce preț are?

Acest produs nu se găsește în farmacii, ci doar pe internet, mai exact pe site-ul oficial al producătorilor. Dacă vrei sa-l achiziționezi, trebuie să accesezi pagina oficială Herz&Herz și să completezi formularul de comandă cu datele personale.

Aici gasesti magazinul oficial Herz&Herz – pret redus

Un operator call-center te va contacta în câteva minute, pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. O cutie cu 30 de capsule Herz&Herz costă 159 Ron.

Plata se face la primire. Dacă ai întrebări despre produs, adresează-le operatorului care te contactează. Cu cât știi mai multe despre produs, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să-l cumperi sau nu.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here