Magnetic Belt – centură pentru ameliorarea durerilor articulare și de gât

magnetic belt centura pentru gat

Magnetic Belt este o centură magnetică ce are rolul de a ameliora inflamația și durerea de la nivelul gâtului și articulațiilor. Prin utilizarea acestui produs, timp de o luna de zile, cei care se confrunta cu osteocondroza sau alte boli ce afecteaza coloana vertebrala sau articulațiile ar trebui să se simtă mai bine.

Majoritatea oamenilor se confruntă cel putin o dată în viață cu dureri în zona gâtului. Aceste dureri sunt uneori atât de puternice, încât împiedică desfășurarea activităților zilnice. Deși produc un disconfort major, cele mai dureri la nivelul gâtului apar din cauza întinderii musculare.

Vezi cat timp trebuie sa porti Magnetic Belt

De cele mai multe ori, durerile trec în câteva zile. Dacă durerile persistă săptămâni la rând ar fi bine să-ți faci o programare la medic. În urma unei examinări profunde, medicul va putea depista cauza durerii și îți va prescrie un tratament.

Același lucru este valabil și pentru durerile articulare. Dacă persistă prea mult timp sau devin mai intense pe zi ce trece, trebuie neapărat să te vadă un medic.

Dacă durerile sunt minore și nu apar foarte des, ai putea folosi centura Magnetic Belt. Cei care au creat acest produs susțin că este foarte eficient în ameliorarea durerilor articulare și de gât.

Mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Ce este Magnetic Belt?

Magnetic Belt este un nou produs ce vine în ajutorul persoanelor ce se confruntă cu dureri la nivelul gâtului și articulațiilor. Centura magnetică poate fi înfășurată atât în zona gâtului, cat și la încheietura mâinii, pe genunchi sau pe gleză.

Citeste ce spun clientii despre Magnetic Belt

Producătorii afirmă că această centură este capabila să elimine osteocondroza în doar 30 de zile, dar oare ar trebui să-i credem? Șansele ca cineva să se vindece de vreo boală folosind o simplă centură magnetică sunt minime.

Știm cu toții că unii oameni sunt nevoiți să schimbe mai multe tratamente până să găsească unul care să-i ajute să scape de simptomele bolii sau chiar să trateze complet boala.

Deci este imposibil ca o curea, fără un tratament medicamentos și un stil de viață sănătos, să vindece o boala ce afectează coloana verterbrala sau articulațiile.

durere spate gatÎn cel mai bun caz, prin adoptarea unui stil de viață sănătos și folosirea centurii Magnetic Belt, simptomele bolii se vor ameliora, dar cu siguranță nu vor dispărea de tot.

Ce efecte are centura Magnetic Belt?

Conform informațiilor afișate pe pagina oficiala Magnetic Belt, aceasta centură ar trebui să:

  • Amelioreze tensiunea din mușchii gâtului
  • Ajute la restabilirea mobilității articulațiilor
  • Amelioreze inflamația
  • Elimine durerile de cap și senzația de amețeală
  • Ajute la normalizarea vederii și auzului

Că va elimina de tot anumite dureri, este greu de crezut. În cel mai bun caz le va ameliora și va reduce într-o anumită măsură, disconfortul creat de acestea.

Tot pe site-ul oficial se precizează faptul ca eficiența centurii a fost confirmată de studiile clinice efectuate in 2020 pe 1700 de persoane cu osteocondroza. Conform informațiilor afișate pe site, 97% dintre participanți s-au bucurat imediat de ameliorarea durerii de la nivelul gâtului și articulațiilor.

În plus, 66% dintre aceștia și-au reluat viața activa dupa doar o săptămână de la încheierea studiului. Aceste rezultate mi-au atenția așa că am decis să caut mai multe detalii despre studiul efectuat pe Magnetic Belt.

Din păcate pe niciun site nu am găsit informații despre el și nici pe pagina oficială a produsului, singura care vorbește despre acest studiu, nu am găsit niciun link care să trimită spre site-ul pe care am putea găsi toate detaliile despre studiul respectiv.

Așadar ar fi bine să nu ne punem mari speranțe în această centură, sperând să obținem astfel de rezultate.

Dacă vrei să o încerci ar fi bine ca înainte de a o comanda de pe site să ceri părerea unui medic specialist. Acesta îți poate spune daca Magnetic Belt te poate ajuta în vreun fel.

durere de gat femeie

Cum folosesc centura pentru a scăpa de dureri?

Deocamdată nu am găsit informații despre modul de utilizare al acestui produs. Pe site-ul oficial nu sunt afișate instrucțiunile, însă dacă vei comanda centura vei fi contactat de un operator call-center pentru confirmarea comenzii.

Roagă-l pe acesta să-ți spună cum se folosește produsul. În cazul în care mai ai și alte întrebări, nu ezita să i le adresezi. Aflând mai multe detalii despre produs îți va fi mai ușor să te decizi daca să-l cumperi sau nu.

Cum funcționează Magnetic Belt?

Magnetic Belt stimulează circulația sangvină de la nivelul gâtului și ameliorează durerea din zona cervicală. Folosită zilnic, centura poate stimula metabolismul celular la nivelul întegului organism.

Această centură magnetică ajută, de asemenea, la stimularea musculaturii de la nivelul coloanei cervicale, calmând astfel durerea. Mai mult, producătorii afirmă că ar putea chiar să activeze refacerea elementelor articulare.

Pe site-ul oficial este prezentată chiar și opinia lui Lucian Flaviu Vâlcescu, przentat ca fiind medic-traumatolog, chirurg. Acesta susține că Magnetic Belt este cel mai eficient produs împotriva bolilor articulare. Prea multe detalii despre acest medic nu ni se oferă, nu știm unde profesează sau ce studii are.

Am încercat să caut și pe google informații despre el, dar nu am găsit nimic, așadar nu putem fi siguri că intr-adevăr este medic.

Ce părere au utilizatorii despre Magnetic Belt?

Cei care au încercat acest produs par a fi foarte încântați de el, sau cel puțin asta reiese din comentariile afișate pe pagina oficială Magnetic Belt. Toate comentariile de pe site sunt pozitive. Asta nu înseamnă însă că toți cei care l-au încercat s-au bucurat doar de rezultate optime.

durere de gat Magnetic BeltCu siguranță au existat și oameni nemuțumiți, însă probabil cei care se ocupă de site-ul produsului au decis să afișeze doar comentariile pozitive, sperând să câștige astfel mai mulți clienți.

Mulți dintrei cei care vând produse online apelează la această strategie.

Se găsește Magnetic Belt în farmacii? Cât costă?

Momentan acest produs nu se găsește în farmacii, deoarece producătorii au decis să-l vândă doar pe internet, mai exact pe pagina lor oficială.

Comanda de pe siteul oficial Magnetic Belt – intra aici

Dacă vrei să cumperi această centură magnetică, trebuie să vizitezi site-ul oficial Magnetic Belt și să completezi formularul de comandă cu datele personale. Un operator call-center te va contacta în câteva minute pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de livrarea coletului.

Prețul acestui produs este de 145 Ron. Plata se face la primirea pachetului.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here