Pastilele pentru marirea penisului functioneaza?

Variatele pastile pentru marirea penisului aflate in momentul de fata pe piata (sunt foarte multe de acest gen) promit lucruri miraculoase…ca îți vor supra-alimenta pofta de sex și îți vor oferi erectii imense, mult mai puternice, și am enumerat doar câteva. Unele chiar promit ca folosirea indelungata a pastilelor îți pot adauga permanent câțiva cm dimensiunii penisului tău…totul fără niciun efort din partea ta. Chiar veți găsi foarte multe comparatii intre pastile, ce susțin ca 98% dintre bărbați au găsit o pastila ce le-au adaugat 3-8 cm lungimii.

Deci pastilele pentru marirea penisului funcționează, sau este doar o promovare exagerata?

Ei bine…in realitate, este câte puțin din ambele.

Teoria din spatele pastilelor pentru marirea penisului este destul de simpla. Ele contin numeroase ingrediente (de obicei plante folosite în istoria medicala pentru tratarea impotentei) ce au doar doua efecte: fie cresc circulatia sangelui către penis prin dilatarea arterelor ce suplimenteaza penisul cu sânge, fie cresc nivelul natural de testosteron al corpului.

Consecinta acestor doua efecte este ca vei experimenta erectii duri ca piatra, umflate, cum nu le-ai mai avut pana acum! Folosite ca metode de a imbunatati calitatea erectiei, aceste suplimente merita investita. Și da…penisul tău fiind umplut cu sânge pana la capacitatea maxima, erectiile tale vor arata ceva mai mari…poate cu 1-2 cm mai mari în lungime și în grosime. Nu e un lucru rău, când singurl efort ce trebuie să-l faci este sa nu uiți sa iei aceste pastile timp de câteva luni. Un exemplu de pastile pentru marirea penisului este Xtrasize.

Dar pastilele de calitate funcționează si îți vor face penisul mai mare permanent?

Producatorii fără scrupule vor zice ca da…dar în realitate totul este pura fantezie. Chiar dacă asemenea pastile îți pot împinge dimensiunea naturala pana la limite, ele nu ofera suficienti stimuli tesutului penisului pentru a produce o creștere permanenta.

Din acest motiv,marcile de calitate ofera și ghiduri de exerciții pentru pentru marirea penisului (una dintre putinele metode ne-chirurgicale de marire al penisului ce chiar este eficient). Un asemenea exemplu este Male Extra, ce vine la pachet cu un ghid de exerciții dovedite clinic, Penis Health.

marirea penisului

Folosite în tandem cu exercitiile, sunt o mulțime de dovezi ce sugerează ca folosirea unor pastile de calitate pot mari cresterile în dimensiune oferite de exerciții – în loc sa petreci 6 luni pentru a adauga câțiva centimetrii, aceasta combinatie poate reduce timpul la aproape jumătate. Motivul pentru acest lucru pare a fi suficient de simplu – în timp ce exercitiile ofera stimuli suficienti pentru a promova cresteri permanente ale penisului, o pastila de calitate ajuta la recuperare (prin urmare, grăbește procesul) prin suplimentarea cu un volum crescut de oxigen și sânge bogat în nutrienti către țesutul penisului.

Este important să ne amintim ca, toate pastilele pentru marirea penisului valabile nu sunt de aceeași calitate. Sunt foarte mulți comercianti ce apar peste noapte în acest domeniu ce au fost prinși ca au vândut producte ineficiente.

Doar foarte puțini producători au fabricat aceste produse clinic, folosind ingrediente de calitate și și-au produs pastilele în facilitati de grad farmaceutic. Suplimentele ce intra în aici sunt Titan Gel și VigRX Plus (cu nu este doar produs în facilitati farmaceutice, dar au în spate și teste verificate clinic).

Toate marcile de calitate vor funcționa pentru a oferi rezultate similare – vei avea erectii de foarte mare calitate și da…iti vor mari temporar penisul cu aproape 1cm. Dar dacă marirea permanenta al penisului este obiectivul tău, atunci va trebui sa combini pastilele cu o rutina de exerciții. Da…asta va implica ceva munca extra, dar toate lucrurile bune necesita puțin efort pentru a fi indeplinite. Și desigur, în timp ce aștepți sa primești rezultatele permanente, te poți bucura de efectele temporare oferite de pastilele pentru marirea penisului pentru a-ți impresiona partenera.

10/103 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here