Recenzie Proaxil: cât de sigur și eficient este acest produs?

Proaxil pretinde locul 1 la categoria suplimentelor pentru sanatatea prostatei. Are o formul creata special cu ingrediente testate în labolator ce ajuta prostata și reduce inflamatia sau marirea. Ingredientele sunt alese de o echipa de doctori și cercetători pentru a asigura calitatea și eficiența produsului.

Din cauza ca foarte multe tratamente farmaceutice vin cu o varietate de efecte secundare,  Proaxil a fost dezvoltat numai din ingrediente naturale pentru a le minimiza. Este o soluție completă pentru problmele tale de prostata și vezica.

Produsul este disponibil online și poate fi comandat de pe pagina oficiala la prețul de 220 Lei/ cutie. Oricum,  Proaxil.com ofera și câteva oferte promotionale pentru a ajuta clientul sa salveze banii atunci când cumpăra mai multe produse. Când cumperi 3 cutii, poți primi încă trei cutii gratis, la prețul total de 520 Lei.

Informații despre producător și promisiunile acestora despre  Proaxil

Producătorul acestor suplimente atesta ca produsul este alcătuit numai din cele mai bune ingrediente, alese de medici și oameni de știința cu reputație. Este produs în Statele Unite într-un laborator ce indeplineste condiții stricte. Ingredientele Proaxil sunt în conformitate cu US Pharmacopeia -National Formulary, deci cumparatorii sunt asigurați ca ingredientele îndeplinesc puritatea și potenta recomandată de agenție.

Aceste ingrediente cheie găsite în  Proaxil hrănesc corpul cu nutrienti necesari. Acest supliment pretinde sa reducă prostata mărita și sa mentina sanatatea sistemului reproducator. De aceea calmeaza orice disconfort urinar. Citeste si articolul despre Prostect

Proaxil

Cum funcționează  Proaxil?

Proaxil este o formula revolutionara ce ajuta bărbații cu probleme de prostata. Cu un continut exact de ingrediente alese de un grup de doctori și oameni de știința, acest supliment este mult mai bun decât proce alt supliment găsit pe piața.

Palmierul pitic este unul dintre ingredientele  Proaxil, funcționează în special în tratarea BPH (Benign Prostatic Hyperplasia)- o conditie begninga ce face ca prostata să se mareasca la bărbații mai în vârsta.

Acest ingredient specific găsit în  Proaxil are o eficiența dovedita în minimizarea BPH pentru ca conține chimicale și acizi esentiali cunoscuți pentru descresterea nivelului de testosteron-un hormon specific găsit în cantitati mărite la pacienții cu BPH. Alte ingrediente funcționează prin intretinerea sănătății sistemului urinar.

Nota: un alt supliment pentru prostata ete Prostabium, despre care am scris un articol complet in urma cu cateva luni.

Proaxil- ingrediente

 • Beta Sitosterol- este găsit în foarte multe plante, este un element chimic similar colesterolului și funcționează prin scadearea colesterolului din corp, de asemenea scade inflamatia din prostata.
 • Palmier pitic- foarte multe cercetări atesta eficiența acestui produs în reducerea inflamatiei a prostatei. De asemenea are și și un efect anti-androgenic ce scade testosteronul, un hormon marit la pacienții cu BPH.
 • Rădăcina de Muira Puama-  Crește circulatia sangelui în zona pelvica și mărește puterea erectiei (vezi pastilele Erecto). Pana acum studiile au arătat ca aceasta planta are efecte pozitive la funcționarea prostatei.
 • Pygeum Bark- de asemenea reduce inflamatia prostatei prin oprirea inflamatiei. Aceasta planta are și proprietăți anti-imbatranire.
 • Epimedium-  este folosit foarte mult ca și tratament pentru disfunctiile erectile. De asemenea este și un ingredient ce ajuta la dezvoltarea oaselor și a musculaturii din corp.
 • Urzica- sunt o sursa plină de nutrienti precum fier, magneziu și calciu. Are și proprietăți diuretice care ajuta la infectiile urinare.

Amino-acizi precum L-Alanina, Acid L-Glutamic și L-Glycina au fost folosite de asemenea pentru tratarea Hiperplasia Prostatica Begnina. Studiile au arătat rezultate pozitive în reducerea marimii glandelor.

Aitional, vitaminele B6, E (se gaseste si in Fizzy Slim) și D actioneaza pentru protejarea corpului de cancer, în special cel de prostata. Ele actioneaza sinergetic cu alte minerale precum selenium pentru prevenirea dezvoltarii tumorilor. Dozele adecvate de minerale precum Selenium și zinc ajuta și ele la prevenirea cancerului.

Ba mai mult, ingredientele naturale precum ceaiul verde, extract de soia, querticin și licopene sunt anti-oxidanti ce au proprietăți anti-inflamatorii. Studiile arata ca oamenii ce consuma frecvent aceste ingrediente au un risc scăzut de probleme la prostata.

Proaxil – beneficii
 • conține 18 ingrediente de calitate ce sunt alese de doctori și cercetători cu reputație
 • este fabricat într-un laborator aprobat de FDA și trec printr-un procedeu strict de fabricare
 • toate ingredientele naturale iau în vizor problemele de prostata
 • compania ofera banii înapoi într-o perioada de 60 zile, dacă acest produs nu funcționează pentru dumneavoastră
 • de asemenea conține și ingrediente ce imbunatatesc viața sexuală
 • este valabil online
 • pagina de internet este foarte concisa și informativa. Totul ce trebuie sa știți despre acest produs se afla scris pe acea pagina
 • nu provoaca efecte secundare serioase, iar toate ingredientele sunt sigure și naturale.
Proaxil – dezavantaje
 • producătorul acestui tratament nu a fost dezvaluit
 • produsul nu poate fi folosit ca și tratament pentru boala, oricum îl poți include ca un supliment pentru un regim de tratament specific
 • tabelul de avertizari este destul de confuz, compania trebuie sa specifice dacă femeile pot lua acest supliment

Proaxil romaniaInstrucțiuni de dozaj: Pentru adulti, luați o pastila dimineața și una seara

Atentionari: Intrerupeti tratamentul dacă experimentati un efect secundar negativ. Femeile însărcinate sau cele alapteaza trebuie sa consulte doctorul înainte de luarea acestui tratament

Efecte secundare: Proaxil este făcut cu strictete din cele mai bune ingrediente cunoscute pentru problemele de prostata. Prin urmare nu sunt cunoscute efecte secundare serioase.

Interactioneaza cu alte medicamente?

Este foarte improbabil ca acest supliment sa interactioneaze cu alte medicamente. Dar dacă consumati alte medicamente, consultati doctorul

Concluzii și pareri finale

Proaxil este într-adevăr un tratament revoluționar pentru problemele de prostata. Recenziile produsului sunt pozitive. Cumparatorii au experimentat o reductie semnificativa a prostatei, iar puterea vezicii s-a imbunatatit. Este un produs excelent pentru indivizii cu probleme de prostata și o viața sexuală slaba.

8/102 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here