Nikotin OFF – Picaturi Anti-Fumat

Nikotin OFF este un supliment (de data aceasta un supliment în adevăratul sens al cuvântului) destinat celor care vor să se lase la fumat. Am mai vorbit noi despre astfel de „trucuri” pentru a renunța la fumat, însă Nikotin OFF este ceva diferit. Vom vedea în acest articol câteva chestii cărora ar trebui sa le acordați atenție maxima înainte de a cumpăra și/sau folosi Nikotin OFF.

În general, astfel de suplimente, folosite necorespunzator pot genera efecte secundare mai mult sau mai puțin grave.

Vezi ce efecte secundare are Nikotin OFF

Îți recomand sa citești cu atenție lista cu efecte secundare și contraindicatii și sa nu încerci sub nici o forma sa abuzezi de Nikotin OFF (ma refer la folosirea în cantitati mai mari decât este recomandat de producător) în speranța ca vei reuși sa renunți mai repede la fumat.

De asemenea, inainte de comanda produsul iti recomand sa ceri un prospect. Eu l-am solicitat magazinului in dumineata aceasta si imediat ce-l primesc il voi atasa in partea de jos a acestui articol.

Ce este Nikotin OFF și ce efecte are?

Nikotin OFF este un sirop, al carui compozitie, conform celor relatate pe siteul oficial din Romania, manipuleaza organismul în așa fel încât vom putea renunța la fumat fără prea multe bătăi de cap.

Vezi in ce farmacii gasesti Nikotin OFF

Dacă vreți părerea mea, oricat de eficient ar fi un supliment antifumat, tot este nevoie de o voința de fier. Mi se pare imposibil ca cineva să reușească să se lase de fumat, în conditiile în care ei umbla cu pachetul de țigări în buzunar și mai ai cartusul bine ascuns în dulap, așa de backup.

Revenind la efectele Nikotin OFF, pe siteul oficial sunt prezentare urmatoarele:

  • Nikotin OFF inlatura pofta de fumat – nu știu exact cum e manifesta acest efect, însă suna excelent.
  • Elimina dependentă psihologica și nevoia de a fuma la cafea, bere etc.
  • Previne creșterea în greutate – nu am înțeles exact cum poate Nikotin OFF face asta însă suna bine deoarece ingrasatul este foarte frecvent atunci când ne lasam de fumat.
  • Curata organismul de toxinele din tutun și elimina dependentă fizica.

Nota: acestea sunt efectele prezentate pe siteul oficial Nikotin OFF. Eu personal nu am testat produsul și (pana acum) nici nu am avut ocazia sa discut cu cineva care a folosit siropul Nikotin OFF și care să-mi poată confirma aceste efecte. Totuși, dacă ele sunt reale, chiar și într-o mica măsura, este excelent și este un prim pas foarte important pentru a va lasa de fumat.

Ca si efecte promise, este foarte similar cu Real Quit si Nil Smoke.

Ce ingrediente conține Nikotin OFF?

Nu am văzut o lista completă de ingrediente pe siteul oficial Nikotin OFF, însă am văzut vorbindu-se despre ”saponine” care ar fi niște substante natuale care citez: „blocheaza receptorii de plăcere de la țigări și determina organismul sa reacționeze la interacțiunea cu nicotina”. Mai multe despre saponine gasiti pe wikipedia.

Cu alte cuvinte, Nikotin OFF, mai exact acele saponine, sunt responsabile de „anularea” placerii de a fuma. Tot de pe siteul oficial Nikotin OFF am mai aflat ca la baza sa, pe lângă saponine care pare să fie ingredientul principal, mai stau și niște extracte din plante medicinale.

Important: nu am găsit lista completă de ingrediente Nikotin OFF. Acest lucru mi se pare foarte dubios și deloc profi pentru un magazin care vinde astfel de suplimente. Dacă nu ma înșel, nu este nici prea legal pentru un magazin online sa nu prezinte astfel de detalii. Imi aduce aminte de magnetii Zero Smoke, unde magazinul era cam la fel de “secretos” in ceea ce privea detaliile si amanuntele.

Mai multe despre Nikotin OFF:

Pe siteul oficial Nikotin OFF am văzut tot felul de afirmații precum ca Nikotin OFF ar proteja neuronii de efectele nocive ale nicotinei, ar elimina stresul etc. Tot ei spun ca dorința de fumat va dispărea după o cura cu aceste picaturi și ca 93% din fostii fumatori au raportat imbunatatiri ale performantelor sexuale și activitatilor fizice.

Acestea, dacă vreți părerea nea, sunt niște laude care nu și-ar avea rostul acolo. E la mintea cocoșului ca dacă ne lasam de fumat, vom avea performanțe fizice mai ridicate, însă ce ma interesează pe mine ca și potențial client și utilizator de Nikotin OFF, sunt detalii despre Nikotin OFF, studii, teste de laborator, prospect, ingrediente etc.

Pareri despre Nikotin OFF:

La fel ca și în cazul altor suplimente, pe siteul care vinde Nikotin OFF apr o serie de pareri despre acest supliment. Am dat copy paste la câteva dintre ele, cu mentiunea ca nu am avut cum sa le verific dacă într-adevăr persoanele respective au folosit Nikotin OFF și sunt clienți reali:

M-am lăsat de fumat cu ajutorul NikotinOFF. Îmi pare rău că nu am făcut-o mai devreme. Acum nu îmi mai cade părul, unghiile nu se mai exfoliază și nu mai simt acel miros insuportabil. Am uitat de țigări fără nici o iritație. Nu am crezut că poate fi atât de ușor! Dragii mei, lăsați-vă de fumat cît nu e târziu! Dacă eu am putut veți putea și voi!

Alina

Am fumat timp de 12 ani câte 1,5-2 pachete pe zi. De multe ori am încercat să mă las, dar nu mi s-a primit. Soția mi-a cumpărat Nikotinoff. Peste 7 zile dependența fizică a dispărut, a rămas doar cea psihologică. Nu mai vreau deloc să fumez. Acum trăiesc într-o lume plină de mirosuri și arome extrem de plăcute. Este minunat să fii liber de la țigări!

Dan

Fumez încă din adolescență. Mereu am crezut că mă pot lăsa de fumat fără probleme, dar timp de 7 ani nu am putut să o fac. Am încercat tot felul de pastile, plasture dar m-am ales doar cu +12 kg. Cu un an în urmă mama mi-a dăruit NikotinOFF. Nu fumez deja de 9 luni 😉 În greutate nu am adăugat deloc! Super!!

Ion

Ce concluzii am tras eu de aici??!

Toate cele 3 pareri despre Nikotin OFF pe care le-am găsit acolo sunt pozitive. Deci, chiar dacă Nikotin OFF ar fi un supliment foarte eficient, îmi este imposibil ca nu s-ar găsi vreun berbec care să-l fi cumpărat și folosit, dar sa fi continuat sa umble cu pachetul de țigări în buzunar, în speranța ca va avea loc vreo minune.

Asdar, este posibil (sa nu zic probabil) ca acele comentarii și pareri despre Nikotin OFF să fie selectate și să fie postate doar cele care le-au convenit lor. Nu știu cât de legala este practica aceasta, însă am văzut ca sunt foarte multe magazine online (chiar și cele mari despre care se vorbește pe la TV) care au adoptat aceasta practica.

nikotin-offRevenind la pareri despre Nikotin OFF, dacă ați folosit, scrieți-ne într-un comentariu ce credeți despre acest supliment. Indiferent ca ați obținut rezultatele dorite și îl recomandati, sau ca nu ați reușit sa renuntati la fumat și doriți sa- atentionati pe alții care citesc acest articol, comentariile voastre vor fi aprobat.

7.1/1021 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here