PhysioDiabet – supliment alimentar

PhysioDiabet este un supliment alimentar natural destinat adulților, bazat pe o compoziție a 6 ingrediente cu rol în diminuarea glicemiei, care poate ameliora simptomele diabetului. Ideal, acest supliment ar trebui folosit dupa un set de analize specifice bolii si dupa o discutie cu medicul, pentru a va asigura ca este cel mai potrivit supliment pentru starea ta.

Citește părerile despre PhysioDiabet 

PhysioDiabet ajută la îndepărtarea insomniilor, reduce senzația de foame și senzația de sete de nestăvilit, stabilizează nivelul glicemiei și cel al zahărului din sânge, îmbunătățind microcirculația. Suplimentul alimentar PhysioDiabet este potrivit tuturor persoanelor care suferă de diabet zaharat.

Ce simptome pot fi tratate cu PhysioDiabet?

Conform siteului care vinde produsul, PhysioDiabet poate avea actiune impotriva urmatoarelor simptome de diabet:

Vezi cât costa tratamentul cu PhysioDiabet 

 • Glicemia crescutăPhysioDiabet Supliment Pentru Diabet
 • Stările de somnolență
 • Oboseala frecventp
 • Moleșeala permanentă
 • Senzația de foame constantă
 • Senzație inexplicabilă de sete
 • Tulburări de somn
 • Mersul des la toaletă în timpul nopții
 • Stări de nervozitate

Ar fi bine totusi, sa luati in considerare ca utilizarea unui supliment care doar mascheaza anumite simptome ale unei afectiuni nu este o idee foarte buna. Daca suferiti de diabet sau daca aveti vreounul din simptomele de mai sus, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa mergeti la medic sa identificati problema, iar apoi sa urmati un tratament corespunzator.

Nu spun ca PhysioDiabet  nu ar fi un produs eficient INSA cea mai buna si corecta optiune este sa-l folositi dupa sfatul si indicatiile unui medic.

Ingrediente PhysioDiabet:

PhysioDiabet poate fi considerat o armă naturală eficientă împotriva diabetului zaharat, datorită proprietăților plantelor naturale din care este realizat, care pot avea o acțiune hipoglicemiantă (scad nivelul de zahăr din sânge), tratând cu succes simptomele agresive ale acestei boli.

Ingredientele din care este compus PhysioDiabet sunt:

 • Frunzele de afin
 • Frunzele de nuc
 • Frunzele de urzică
 • Rădăcina de cicoare
 • Frunzele de salvie
 • Tecile de fasole

Fiecare dintre aceste ingrediente joacă un rol benefic important în ameliorarea simptomelor de diabet zaharat. De asemenea, o parte dintre ele (frunza de afin sau frunza de nuc, de exemplu) sunt ingrediente destul de cunoscute in suplimentele pentru diabetici.

Iată care sunt acestea:

 • Tecile de fasole sunt bogate în aminoacizi, vitamina C și diverse minerale, având un efect diuretic asupra corpului. Ele reduc zahărul din sânge și elimină toxinele din organism
 • Frunzele de salvie au acțiune hipoglicemiantă, reduc transpirația abundentă, au proprietăți antibacteriene și antispastice, stimulând vindecarea plăgilor
 • Frunzele de urzică au multe glucide și protein, ulei volatil, acid formic, acid acetic, săruri minerale și vitaminele A, B2, C, K, menținând glicemia în limitele normale
 • Frunzele de nuc reglează glicemia, permite circulația sângelui în tot organismul, adduce la normal nivelul de cholesterol și trigliceridele, diminuează setea incontrolabilă și accelerează metabolismul zahărurilor
 • Frunzele de afin conțin o substanță numită mirtyllina, cunoscută și ca insulina vegetală, care poate scădea eficient glicemia
 • Rădăcinile de cicoare stimulează funcția de transformare a zahărului în glicogen și depozitarea acestuia la ficat, reducând glicemiaCam acesta este modul in care aceste suplimente actioneaza. A se nota faptul, ca modul de actiune al ingredientelor din PhysioDiabet care intre noi fie vorba, este descris destul de pompos pentru niste ingrediente din categoria lor nu spune cine stie ce despre eficienta produsului.

Metode de precauție pentru PhysioDiabet:

Înainte de a comanda produsul de pe site-ul producătorului, vizitează un medic specialist și cere-i opinia cu privire la tratamentul cu PhysioDiabet. Dacă acesta poate fi introdus în regimul tău medical și alimentar, atunci îl poți folosi cu success, deoarece nu prezintă efecte secundare.

Totuși, pe tot parcursul tratamentului cu PhysioDiabet, trebuie să menții o dietă sănătoasă și să faci mișcare în fiecare zi, dacă vrei să obții beneficii reale într-o scurtă perioadă de timp.

Produsul poate fi comandat numai de pe site-ul producătorului, căci nu există în variantă farmaceutică, iar orice alte oferte de pe terțe site-uri ar trebui considerate false.

Dezavantajele PhysioDiabet:

Din păcate, pe site-ul producătorului nu există nici o indicație cu privire la metoda de utilizare a suplimentului alimentar, așadar, dacă decizi să îl comanzi, asigură-te că ceri și aceste instrucțiuni de administrare. Oricum, acestea sigur vor fi precizat pe cutia PhysioDiabet sau pe prospectul suplimentului.

Pentru a fi sigur că acest produs este unul potrivit pentru tine și te poate ajuta să îți rezolvi problemele de sănătate este bine să ceri sfatul unui medic specialist înainte de a-l folosi. Produsele de pe internet pot face, uneori, mai mult rău decât bine. Nu se potrivesc fiecărei persoane. Si mai grav este atunci cand suplimente precum PhysioDiabet sunt folosite fara a se discuta in prealabil cu un medic. Spun ca este grav, deoarece exista foarte multe cazuri in care afectiunea ar putea fi tratata/ameliorata cu un tratament corespunzator, insa din comoditate sau poate frica uneori, alegeti sa folositi suplimente despre care auziti pe Internet ca au dat rezultate pentru altii. Foarte gresit din punctul meu de veder 🙂

Așadar, mergeți la medic, faceți o serie de analize dupa recomandarea acestuia, intrebati-l despre PhysioDiabet și mai apoi gândiți-vă să cumpărați produsul. Este mai bine pentru sănătatea voastra.

8/104 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here