Bliss Hair – loțiune pentru un păr puternic

Bliss Hair este o loțiune care a apărut pe piață de puțin timp și are ca scop întărirea firului de păr și menținerea unui scalp curat. Căderea părului și mătreața sunt probleme cu care se confruntă atât bărbații cât și femeile și cam dau bătăi de cap, iar tratamentul lor nu este chiar unul dintre cele mai usoare. Spun asta, deoarece stiu personal cazuri care s-au intins pe cativa ani de incercari pana s-a gasit tratamentul corespunzator.

Citeste parerile despre Bliss Hair

Firul de păr se poate subția din mai multe motive, fie din lipsa unor vitamine sau chiar poate indica o problemă de sănătate mai gravă. Subțierea părului duce la căderea acestuia și poate provoca neplăceri mari atât în cazul bărbaților cât și al femeilor.

Printre cauzele căderii părului se numără stressul, sarcina, prea puține proteine sau prea multă vitamină A. Moștenirea genetică este o altă cauză sau deificiența de fier, slăbitul brusc, probleme hormonale, sindromul ovarelor polichistice, probleme ale tiroidei.

Vezi cat costa tratamentul cu Bliss Hair

Bliss Hair promite să rezolve problema căderii părului și a mătreții însă haideți să vedem ce face mai exact, cum acționează asupra firului de păr și ce conține această soluție Bliss Hair.

Ce este Bliss Hair?

Bliss Hair Lotiune Pentru ParBliss Hair este o loțiune care promite să ofere părului frumusețea naturală și îl face să fie mai sănătos și mai rezistent. Acest produs poate să întărească firul de păr, să îl ajute să crească mai repede și mai sănătos, combate căderea părului și elimină mătreața.

Practic, loțiunea Bliss Hair este un complex inovator, compusă numai din ingrediente naturale care pot să prevină apariția mătreții și luptă cu mătreața deja existentă și de asemenea oferă părului tău toate cele necesare pentru a fi cât mai puternic.

Ce ingrediente conține Bliss Hair?

Bliss Hair conține numai ingrediente naturale, sau cel puțin așa este prezentat produsul pe siteul oficial. Această loțiune-mască conține componente precum:

 • uleiuri esențiale
 • vitamine și minerale
 • proteine
 • extracte din plante și extracte vegetale

Loțiunea pentru un păr puternic Bliss Hair conține ingrediente obținute din extracte vegetale precum:

 • lucernă, centella asiatica – lucerna îmbunătățește circulația sângelui către foliculii de păr și facilitează absorbția rapidă a nutrienților în scalp iar centella asiatica stimulează producția de colagen, stimulează creșterea părului, previne uscare firului de păr și distruge radicalii liberi.
 • avocado – previne uscarea și exfolierea pielii, previne mătreața și căderea părului. Conține vitamine precum B, D, E, F.
 • Extract de Fallopia Multiflora – are proprietăți antioxidante, are un puternic efect de reîntinerire și previne căderea părului
 • Sichuan Ligusticum – tonifiază, regenerează suprafața scalpului și acționează ca un balsam

Cum funcționează Bliss Hair?

Datorită ingredientelor sale, Bliss Hair acționează direct asupra cauzei mătreții și previne căderea părului. Acest produs are o acțiune antialergică, combate infecțiile fungice, asigură o foarte bună hidratare la nivelul scalpului.Bliss Hair Pareri

Este un produs destinat atât bărbaților cât și femeilor și este eficient pentru toate tipurile de scalp. De asemenea, Bliss Hair normalizează activitatea glandelor sebacee și promite obținerea unor rezultate vizibile chiar după primele 3 folosiri.

Bliss Hair stopează căderea părului, îl menține sănătos, îl ajută să crească mai repede și elimină eficient mătreața.

Personal, nu mi-aș pune toată încrederea într-un produs de acest gen pentru că o posibilă cauză a căderii părului poate fi o problemă de sănătate. Deci este mai bine să vedem de unde pornește căderea părului și de ce se întâmplă asta pentru a putea rezolva problema din interior și mai apoi din exterior.

Bliss Hair promite să fie un produs eficient, creat numai din ingrediente naturale (ceea ce mă îndoiesc că ar fi adevărat), stimulează creșterea părului și regenerarea acestuia și elimină mătreața.

Mod de utilizare a loțiunii de păr Bliss Hair:

Bliss Hair este o mască-loțiune care se folosește foarte simplu, la fel ca alte tratamente de acest gen și o poți face la tine acasă. Pentru o utilizare cât mai corectă a produsului trebuie să respectați câțiva pași:

 • Bliss Hair se aplică pe scalpul și părul curat, spălat cu un șampon potrivit pentru dumneavoastră
 • Părul trebuie să fie uscat-umed și masați foarte bine până când este absorbită în scalp
 • Trebuie folosită de 2 – 3 ori pe săptămână
 • Nu clătiți după aplicarea produsului
 • Puteți folosi orice pordus pentru aranjarea părului după ce ați folosit lotiunea Bliss Hair
 • Pentru rezultate vizibile trebuie să folosiți tratamentul cel puțin 2 luni

comanda-bliss-hair

Contraindicații Bliss Hair:

Pe siteul de prezentare al produsului Bliss Hair nu este specificată nici o contraindicație doarece ei spun că acest produs este unul 100% natural. Eu aș spune să nu credem chiar tot ce zic ei pentru că, până la urmă, ce urmăresc aceștia este să-și vândă produsul.

Personal, recomand a nu fi folosită loțiunea dacă aveți vreo rană pe scalp sau iritație mai mare. Citiți cu mare atenție lista de ingrediente a acestui produs pentru a vă asigura că nu sunteți alergici la niciunul din ele.

Înainte de folosirea oricărui tip de tratament pentru căderea părului sau mătreață este indicat să consultați un medic specialist pentru a primi un tratament corect.

Căderea părului are mai multe cauze și poate ascunde chiar boli grave. De aceea recomand vizita la un medic înainte de inceperea tratamentului Bliss Hair chiar dacă este unul natural.

7.4/1016 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here