Tinedol – te scapă de ciuperca piciorului?

Tinedol este o cremă destinată persoanelor care se confruntă cu ciuperca tălpilor și a unghiilor. Aceasta are o serie de beneficii asupra pielii picioarelor, înlătură mirosul neplăcut și tratează ciuperca.

Ciuperca piciorului este o infecție a pielii piciorului produsă, după cum îi spune și numele, de o ciupercă. Aceste ciperci se dezvoltă cel mai bine în locurile calde și umede, cum ar spațiile dintre degetele picioarelor.

Vezi cat costa un tratament cu Tinedol

Această ciupercă este foarte contagioasă și se poate transmite printr-o singură atingere a pielii, de pe podea, vestiare, dușuri. Deși este foarte contagioasă sunt persoane care nu se infectează cu această ciupercă, unele persoane sunt mai sensibile iar altele nu. Cele care s-au mai confruntat odată cu această problemă au șanse mari să se confrunte și a doua oară.

Vezi ce rezultate s-au obtinut cu Tinedol

În acest articol vom vedea ce este Tinedol, cum funcționează această cremă, ce ingrediente conține și ce beneficii aduce persoanelor care o folosesc.

Ce este Tinedol?

Crema Tinedol Tinedol este o cremă care promite să trateze ciuperca piciorului și să elimine simptomele provocate de aceasta. De asemenea, producătorii susțin că această cremă mai are și alte beneficii asupra pielii piciorului precum:

 • înlătură transpirația și elimină mirosul neplăcut
 • tratează ciuperca unghiilor și a tălpilor
 • vindecă crăpăturile călcâielor/tălpilor
 • elimină mâncărimea provocată de ciupercă și înlătură descuamarea pielii

Fa mai aduceti aminte de Fungalor? Poate de noul produs Fresh Fingers? Si acestea promiteau chestii foarte similare, insa intr-un final s-au dovedit a fi doar promisiuni si nu o spun eu, o spun cei care au cumparat produsele respective si le-au folosit.

Care sunt simptomele ciupercii piciorului?

Cele mai frecvente simptome ale cupercii piciorului sunt:

 • înroșirea pielii
 • mâncărimi și senzații de arsură la nivelul piciorului
 • descuamarea pielii și apariția unor crăpături pe tălpile picioarelor
 • unghiile își schimbă culoarea în galben și capată o formă neregulată
 • miros neplăcut al picioarelor și transpirație excesivă

Acestea sunt cele mai des întâlnite simptome ale ciupercii piciorului și trebuie tratate imediat, încă de la primele semne ale apariției acestora.

Este foarte important să tratezi ciuperca piciorului fie cu Tinedol sau alte tratamente pentru ciuperca piciorului, pentru a scăpa mai rapid de problemă. Dacă lași mai mult timp să treacă atunci se va agrava, pot să apară infecții ale fisurilor, unghiilor.

De la primele simptome precum miros neplăcut, mâncărime, transpirație excesivă și disconfort, netratată, ciuperca poate „crea” crăpături mari ale pielii, unghii galbene și fragile, disconfort puternic, ulcere, durere, puroi sau chiar pierderea unghiilor.

vezi cat costa tinedol in romania

Cum funcționează Tinedol?

Datorită ingredientelor sale, Tinedol poate să elimine simptomele ciupercii piciorului și unghiilor. Producătorii acestei creme spun că este capabilă să trateze ciuperca piciorului, rapid și eficient.

Nu știu cât de adevărat este acest lucru, dacă poate sau nu această cremă să trateze ciuperca piciorului.

Tinedol poate să elimine senzația de mâncărime, încetinește dezvoltarea ciupercii, elimină mirosul neplăcut încă de la prima utilizare (ceea ce mi se pare prea de tot).

Pe lângă acestea, are efect răcoritor, hidratează pielea și elimină pielea uscată. Tinedol nu lasă urme pe haine sau pe așternuturi, hidratează intens și se absoarbe repede în piele.

Ce ingrediente conține Tinedol?

Pe siteul oficial al cremei Tinedol apar doar câteva ingrediente. Mi-e greu să cred că această cremă este compusă numai din 4 ingrediente, doar acestea sunt pe site. Aceste 4 ingrediente sunt:

 • propolis – are proprietăți antibacteriene
 • ulei Tea Tree – tratează zonele afectate de ciupercă, are efect răcoritor, înlătură mirosul neplăcut și hidratează pielea
 • farnezol – usucă, are un miros plăcut și dezinfectează pielea
 • klimbazol – tratează mâncărimea, distruge ciuperca și încetinește dezvoltarea ciupercii

Acestea sunt singurele ingrediente pe care ni le prezintă producătorii iar din cauza acestui lucru, încrederea mea pentru eficacitatea acestui produs a scăzut.

Nu cred că Tinedol conține doar 4 ingrediente. Ar fi fost ok din partea lor să le afișeze pe toate pe site pentru a ști, persoana care urmează să cumpere crema, tot ce conține. Sunt persoane alergice la unele ingrediente și posibil ca aceasta cremă să le conțină. Este posibil, totuși, să fie trecute toate ingredientele pe prospect sau pe cutia cremei.

După 30 de zile de folosire Tinedol puteți să:

 • mirosul neplăcut al picioarelor poate să dispară
 • dispare ciuperca unghiei și piciorului
 • picioarele vor fi hidratate și curate
 • nu veți mai transpira
 • confort în timpul mișcării și tălpi îngrijite

Nota: a se lua in considerare ca acestea sunt exact promisiunile celor de la Tinedol. Nu am folosit produsul si in acest moment nu va pot confirma faptul ca promisiunile respective sunt reale.

Mod de aplicare a cremei Tinedol:

Crema pentru ciuperca piciorului Tinedol se aplica pe pielea curată și uscată foarte bine. Se aplică în strat subțire, pe toată talpa și se masează ușor până când este total asorbită în piele. Crema se aplică o dată pe zi, seara, înainte de culcare timp de 30 de zile.

Înainte de a folosi orice tratament pentru ciuperca piciorului și unghiilor vă recomand să mergeți la un medic specialist pentru a primi un diagnostic și un tratament corect. Dacă, totuși, doriți să utilizați Tinedol trebuie să citiți cu mare atenție ingredientele pentru a nu fi alergici.

Important de stiut: Tinedol nu este un tratament care se gaseste in farmacii. El se gaseste doar pe siteul oficial (spun ei) din Romania, unde este importat de o firma al carui nume nu l-am gasit pe site.

Trag un semnal de alarma aici deoarece, spre deosebire de alte tratamente pentru ciuperca precum Exoderil (care se gaseste in farmacii) la Tinedol nu avem nici o garantie asupra efectelor promise.

8/102 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

1 COMENTARIU

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here