Real Quit – set de magneti antifumat

Real Quit este un kit de magneti despre care producatorii spun ca ar fi una dintre cele mai usoare solutii pentru a te lasa de fumat. O spun cu aceeasi seninatate si simt de responsabilitate ca aia care vand pastile de slabit si-ti spun ca poti slabi fara efort.

Vezi ce a scris Mihai despre magnetii Real Quit

Fumatul este o problemă și un viciu care a pus stăpânire pe foarte mulți oameni, iar ce e mai grav este faptul că foarte mulți copii încep să fumeze. În cazul adolescenților, părinții pot fi cei ce îi pot ajuta să renunțe la fumat însă pentru părinții care fumează și nu se pot lăsa de tigări, am vazut ca multi spun ca soluția ar putea veni de la Real Quit.

Eu personal cunosc foarte multe cazuri de persoane care fumeaza de foarte mult timp si cu toate ca au avut foarte multe tenatative cu magneti, tigari electronice, pastile, plasturi etc nu au reusit sa renunte. Ba mai mult de atat, au acuzat si efecte secundare pentru unele dintre ele.

Vezi ce efecte secundare au acesti magneti

Nu sunt adepta acestor medicamente, plasturi, magneti care promit că te pot ajuta să renunți la țigări însă nu poți ști până nu încerci. La unii s-ar putea să funcționeze dar pentru alții poate fi în zadar. Așadar, haideți să vedem ce este Real Quit și cum ne poate ajuta să scăpăm de fumat. Chiar poate? Oare?

Ce este Real Quit?

Magneti Real Quit Real Quit este un dispozitiv, sub forma unor magneti bioactivi care poate să facă persoana ce îi folosește să renunțe la fumat. Oamenii sunt diferiți și reactionează diferit la anumite medicamente care te pot ajuta sa te lași de fumat. Sunt foarte multe tipuri de astfel de medicamente în farmacii și pe internet.

Magneții Real Quit folosesc o metodă care, zic producătorii, că ar fi certificată și aprobată. De asemenea, cei care comercializează acest produs spun că au fost realizate foarte multe teste de laborator, pentru acest produs, care îi dovedesc valoarea. Real Quit poate fi eficient în rezolvarea dependeței de nicotină?

NOTA: foarte similari cu magnetii Real Quit sunt magnetii Zero SMOKE. Nu stiu daca este vorba despre acelasi producator si/sau distribuitor in Romania, insa din punct de vedere al prezentarii, efectelor promise si ideii care sta in spatele lor, exista foarte multe asemanari.

Cum acționează magneții Real Quit?

Magneții Real Quit promit a fi tratamentul eficient și mult așteptat de toți fumătorii care incearcă dar nu reușesc să se lase de fumat complet. Mulți spun că se vor îngrășa după ce renunță la țigări, alții zic că vor fi mai nervoși și cu siguranță se vor apuca iar de fumat.

Acești magneți antifumat se aplică pe lobul urechii și încep să controleze și să elimine dorința de a fuma. Oare o fi chiar așa? Pot niște magneți să fie mai puternici decât propria ta voință? Cine știe…puteți încerca. Aceștia sunt placati în aur de 24 de karate. Nu creează reacții alergice, efecte adverse și actționează ca un conductor natural.

Nota: magnetii Real Quit sunt cunoscuti la nivel international, ma rog, se vand peste tot prin lume de ceva timp. Am citit foarte multe recenzii insa, din pacate, majoritatea sunt negative. Trag concluzia de aici, ca pentru a renunta la fumat, este nevoie de o vointa de fier nu numai de niste magneti pe care ti-i pui dupa ureche, iar tu sa stai cu pachetul de tigari sub perna.

Cum se folosesc magnetii Real Quit?

Magneții Real Quit se aplică pe lobul urechii. Cel mic se aplică pe partea din față a urechii iar cel mare pe spatele acesteia. Magnetii trebuie lăsați să acționeze cel puțin 3 ore pe zi dar nu mai mult de 4. Acest procedeu trebuie repetate timp de 7 zile.

realquit

Ce mi se pare mie aberant este faptul că producătorii spun următoarele „… puteți fuma în timpul în tot acest timp, iar după 7 zile sigur vă veți opri din fumat, dacă nu ați făcut-o deja…„ După aceste 7 zile trebuie să mai continuați timp de 25 de zile să-i folosiți.

Am citit foarte multe păreri negative despre acești magneti dar și despre magnetii Zero Smoke. Unii spuneau că singurul lucru cu care au rămas după ce au folosit magnetii antifumat a fost doar durerea de urechi :)).

Nu știu ce veți crede dumneavoastră, dar eu cu siguranță nu cred în minunile promise de Real Quit. Cel mai important lucru care te poate ajuta să te lași de fumat este voința și dorința ta de a fi mai sănătos.

magneti real quit

Vă sfătuiesc să mergeți la medic. Acesta vă poate ajuta să vă ”construiți„ un program care să vă ajute să va lăsați de fumat, fără a folosi tot felul de medicamente, plasturi, magneți, spray-uri sau gume care vă pot face mai mult rău decât să vă ajute. Trebuie să aveți voință maximă și puterea de a nu vă mai atinge de tigări pentru că, mai mult ca sigur, sunteți conștient că vă pot îmbolnavi grav.

Unde se gasesc acesti magneti?

Le orice colt de internet. Este suficient sa dati un search dupa “Real Quit” si veti gasi siteul oficial (cred ca ei sunt principalii importatori in Romania) de unde puteti comanda acesti magneti.

Inainte de a comanda, va sfatuiesc totusi sa va documentati si sa cautati informatii cu privire la acesti magneti pentru a va asigura ca sunt ceea ce vreti. Dupa cum va spuneam la inceputul articolului, am citit foarte multe recenzii despre efectele magnetilor Real Quit si sub nici o forma nu sunt vreo solutie miraculoasa. Este nevoie de foarte multa vointa pentru a renunta la fumat, indiferent ca utilizati sau nu acesti magneti.

Din punctul meu de vedere, daca aveti motivatia necesara veti putea reusi fara magneti sau alte “ajutoare” mai mult sau mai putin sanatoase. Va doresc mult succes, iar daca aveti orice fel de sfaturi pentru colegii vostri de suferinta, nu ezitati sa scrieti in sectiunea comentarii.

8.3/104 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

1 COMENTARIU

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here