Crema si plasturi Antispur Duo

Antispur Duo este un produs format dintr-o cremă naturală și niște plasturi care împreună te pot scăpa de durerea provocată de pintenii calcaneeni.

Folosind acest produs, durerea resimțită la nivelul tălpilor va dispărea, iar tu te vei putea deplasa în siguranță, fără ca mersul sau statul în picioare să îți fie afectate.

Ce sunt pintenii calcaneeni și cum mă poate ajuta Antispur Duo?

Antispur Duo Crema Pintenii calcaneeni se traduc prin structuri osoase depuse la nivelul calcaneului, adică durerile pe care le resimți la nivelul tălpilor picioarelor. Afecțiunea mai este cunoscută și sub denumirile de pinten osos, pinten toc sau ciocuri la călcâie. Pintenii sunt de fapt niște proeminente osoase care se dezvpltă la marginea plantară anterioară a calcaneului.

Aplicând plasturii și crema Antispur Duo, te vei proteja de disconfortul provocat de dureri în timpul mersului, cum se intampla si in cazul monturilor de la picioare.

Cum folosesc Antispur Duo?

Prima dată, trebuie să aplici pielea pe talpa curată și uscată. Masează talpa cu crema până când aceasta este absorbită în profunzime. Crema Antispur Duo hidratează locurile uscate, acolo unde boala s-a manifestat, și înmoaie epiderma, restaurând procesul de regenerare al pielii.

După ce ai masat talpa piciorului, aplică plasturii Antispur Duo, pentru o protecție deplină pe tot parcursul zilei. Poți folosi Antispur Duo atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Beneficiile oferite de Antispur Duo:

  • Elimină durerea provocată de pintenii calcaneeni
  • Întărește fibrele musculare ale picioarelor, acestea devenind cu 80% mai puternice decât înainte
  • Pintenii calcaneeni sunt distruși după o utilizare constantă a remediului
  • Eliminarea înțepăturilor în călcâie în decursul a 7 zile de la utilizare
  • Eliminarea completă a durerilor de călcâie după doar 3 săptămâni de utilizare
  • Inflamațiile fasciei plantare sunt eliminate în decurs de o lună de la utilizare
  • Aptitudinea de mișcare, mersul normal și statul în picioare se vor restabili sută la sută în decursul a 4 săptămâni de la utilizare
Ingrediente Antispur Duo:

În mare parte, Antispur Duo este compusă din uree, și alte ingrediente active precum vitamina A, vitamina E, și D-pantenol. Ureea are puterea de a înmuia calusurile, preveni pielea uscată și hidrata pielea pe o perioadă mai lungă de timp. Vitamina A și E hrănește pielea deteriorată, stimulând procesul de regenerare. D-pantenol este provitamina B5, care calmează durerile pielii și stimulează regenerarea acesteia.

Produsul Antispur Duo poate fi folosit la scară universală, deoarece are proprietatea de a se mula foarte bine pe forma piciorului, iar în timpul mersului, plasturii nu se desprind.

Antispur Duo plasturi

Efecte secundare Antispur Duo:

Totuși, trebuie să te avertizez cu privire la faptul că producătorul nu menționează nimic despre efectele secundare ale utilizării acestui produs și nici dacă există contraindicații medicale ce ar trebui luate în seamă înainte de administrarea produsului.

De aceea, este important să consulți opinia unui specialist în această chestiune. Structurile osoase deformate nu sunt un lucru cu care trebuie să-ți asumi riscuri în mod individual, sunt o problemă serioasă, care necesită atenția unui medic specialist. Doar acesta este în măsură să stabilească cu exactitate tipul de intervenție de care trebuie să aveți parte.

10/101 rating
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here