Snore Terminator

Snore Terminator este un dispozitiv utilizat pentru a „tine sub control” sforaitul, care nu doar ca este deranjant pentru cei din preajma noastră, dar poate fi și un factor care contribuie serios la un somn de proasta calitate.

Vezi dacă Snore Terminator este eficient

Snore TerminatorSforaitul este un “obicei” destul de deranjant atat pentru cei care au neplacerea de a suferi din cauza lui, cat si pentru cei care trebuie sa ii auda pe acestia in fiecare noapte. Chiar mai grav decat atat, in unele cazuri, apneea ar putea fi atat de puternica incat sa provoace inecare in timpul somnului. Si, de aceea, au fost inventate tot felul de produse pentru a elimina sforaitul, unul dintre ele fiind Snore Terminator.

Citește părerile despre Snore Terminator

Despre Snore Terminator

Acest mic inel nazal (asa il denumesc si producatorii, deci asa il vom denumi si noi) este un produs destul de amuzant, desi, de catre cei care chiar sufera din cauza sforaitului, ar putea sa fie privit cu totul altfel. Totusi, as spune ca nu este cazul sa ne entuziasmam prea mult, pentru ca el nu pare sa fie chiar atat de revolutionar pe cat spun cei care il vand.

In ce consta mai exact Snore Terminator? Ei bine, este vorba despre un inel din plastic, cu doi magneti “naturali” la capete. Acesta se pune in nas in timpul somnului si, aparent, vei scapa pe veci de sforait, sau cel putin atat timp cat il vei folosi in fiecare noapte.

Mod de utilizare

snore-terminatorCred ca asa am spus destul de si despre modul de utilizare, nefiind nevoie de prea multa scoala pentru a folosi acest instrument (aparent, el este foarte comod, dar, la modul serios, oare cat de comod este sa dormi cu asa ceva in nas?).

Dacă va hotarati sa comandați Snore Terminator, cel mai probabil veți primi o mini-brosura cu detalii despre modul de utilizare. Nu este foarte complicat, însă ar fi bine sa va uitați și sa îl folosiți corect încă de la început.

Efecte

In prezentare, Snore Terminator este sustinut de toata lumea, de medici homeopati (desi ei nu se ocupa cu aparate, ci cu tot felul de solutii diluate in apa), de Messi, de printul Angliei si de tot felul de clienti care au incercat. Bineinteles, toate aceste afirmatii sunt false, asa ca nu trebuie sa va lasati pacaliti.

Cat despre efecte, magnetii se pare ca ar imbunatati curculatia aerului in nari, dar explicatia mi se pare cam subtire. In plus, producatorii promit si relaxare, chiar si disparitia cearcanelor si probabil ca mai aveau un pic si iti spuneau ca vei si slabi. Cu alte cuvinte, totul mi se pare exagerat, nerealist si extrem de greu de crezut. Exista o mica sansa ca Snore Terminator sa te scape de sforait atunci cand o faci ocazional, dar imi vine greu sa cred ca este atat de eficient in cazurile in care este nevoie de interventie medicala (si nici aceasta nu le rezolva pe toate).

snore-terminator

Pareri despre Snore Terminator:

Bineinteles, aceste opinii sunt formulate pe baza unei prezentari extrem de slabe, care mai curand te face sa razi de Snore Terminator  decat sa il comanzi. Totusi, daca exista persoane care au incercat si ma pot contrazice, oricand pot accepta ca produsul este unul util.

Insa, pana cand nu vedeti un testimonial pe bune, nu unul inventat cu cinci minute inainte de publicarea reclamei, nu v-as sfatui sa aveti prea mare incredere in astfel de instrumente despre care nici macar nu stiti exact cum functioneaza, ca sa nu mai spunem daca ele chiar aduc o schimbare.

Eu personal nu sunt adepta dispozitivelor de genul Snore Terminator. Mai era unul foarte similar pentru a corecta defectele nasului numit Rhino Correct. De asemenea, mai sunt dispozitive pentru monturile picioarelor – Valgustop, sau Toe Pro. Toate sunt o apa și un pământ din punctul meu de vedere.

De ce spun acest lucru? Pentru simplu fapt ca Snore Terminator de exemplu nu este o soluție ci o modalitate de a „ascunde” anumite efecte fără a trata cauza. Sforaitul poate avea foarte multe cauze, cele mai frecvente fiind deviatia de sept nazal și polipii. Ambele sunt niște afectiuni care pot fi tratate foarte ușor (chirurgical).

Cu alte cuvinte, dacă sforaiti datorită deviatiei de sept nazal, nu credeți ca ar fi mai bine sa o corectați chirurgical și după aia sa stați linistiti decât sa va puneți în ficare seara Snore Terminator-ul pe nas? 🙂

În fine, am cam deviat de la subiect 🙂

În aceasta sectiune, planuisem sa vă rog pe cei care ați folosit Snore Terminator să ne scrieți parerile voastre personale despre acest inel anti-sforait. Funcționează? Chiar este Snore Terminator atât de „user friendly” precum spun producatorii? Adică nu este deranjant? Nu cade noaptea?

6.5/102 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here