Toe PRO – Pareri si Efecte. Discutie pe forum

Toe PRO este un dispozitiv (neomologat medical din cate am inteles) pentru corectarea montului de la picior. Daca va uitati pe forumuri, sunt foarte multe pareri despre Toe PRO. Unii sustin ca au observat reazultate, iar altii ca este o porcarie foarte mare si mai ales care poate avea urmari grave.

citeste discutia si parerile despre Toe PRO

Eu stiu de foarte mult timp despre Toe PRO. La inceput ii zicea Valgus PRO, apoi ValuFix, apoi intr-o perioada a purtat numele de Toe FIX. Nu stiu sigur daca sunt unul si acelasi produs, insa principiul de functionare este acelasi in cazul tuturor.

vezi ce efecte probleme poate cauza Toe PRO

toe pro De asemenea, dupa cum am specificat si in celalalte articole despre kiturile similare cu Toe PRO, intr-un timp a fost difuzata o emisiune la Pro TV unde un medic a vorbit despre acest tip de dispozitive.

Nota informativa: medicul respectiv este 100% contra produselor gen Toe PRO, deci va recomand sa o urmariti cu incredere deoarece nu este nici urma de publicitate acolo.

Despre Toe PRO. Problema cu acest produs!

Eu personal nu am avut ocazia sa testez Toe PRO, cu toate ca observ un inceput de monturi. Am fost foarte tentata sa-l incerc, mai ales tinand cont de faptul ca monturile mele sunt abia la inceput, adica de mai putin de 1 an au inceput sa o ia razna, deci nu este foarte grava afectiune.

Totusi, nu am cumparat Toe PRO deoarece am vrut sa astept mai multe pareri, de la persoane care au folosit produsul pentru afectiuni de o gravitate similara cu a mea. Problema cu Toe PRO, principala problema pe care o vad eu este urmatoarea:

  • Oamenii se asteapta la minuni. Eu inteleg ca v-ati uitat cu totii pe siteul oficial Toe PRO si ati vazut acele imagini atat de convingatoare cu inainte si dupa. Nu stiu cati dintre voi ati avut ocazia sa dati search dupa imaginile respective, pe Google. La un dispozitiv similar, s-a aflat ca imaginile “clientilor” de fapt erau furate de pe siteul nu stiu carui doctor american care operase persoanele respective. DACA Toe PRO este eficient, nu este posibil dpdv anatomic si din ce punct de vedere vreti voi sa remedieze afectiunile foarte grave! Luati aminte 🙂
  • Nu (cred ca) este un dispozitiv omologat medical. Daca voi vedeti Toe PRO in farmacii, va rog sa-mi dati de stire de farmaciile unde poate fi gasit si cumparat acest kit

Ce complicatii poate cauza Toe PRO?

Pareri pe Internet sunt foarte multe. Am vizionat reportajul de la ProTV despre care va spuneam (il gasiti si voi putin mai jos daca sunteti curiosi) si chiar am vazut ca medicul respectiv spunea ca un dispozitiv similar cu Toe PRO poate cauza probleme insa nu a fost deloc spcecific.

toe pro
Daca ati avut ocazia sa discutati cu un medic ortoped vis-a-vis de Toe PRO sau vreun alt produs similar si v-a vorbit despre problemele pe care acesta le-ar putea cauza, scrieti-ne va rog si noua intr-un comentariu cateva cuvinte despre aceste lucruri.

Eu personal nu vad ce probleme ar putea cauza. La fel este si cazul Rhino Correct, un kit care functioneaza cam pe acelasi principiu cu Toe PRO. Insa bineinteles, nu sunt cadru medical, nu am studii de specialitate in domeniu, iar parerea mea este … cam irelevanta daca e sa fim realisti 🙂

Parerile clientilor despre Toe PRO:

Vom imparti clientii in 2 categorii. Cei care au folosit dispozitivul Toe PRO si vor dori sa scrie cateva pareri intr-un comentariu si cei clientii care apar pe siteul oficial Toe PRO.

Problema cu cei care apar pe siteul oficial al produsului e ca toate comentariile sunt pozitive si suna cam asa:

Alexandra, 34 de ani, Iaşi

Practic sportul din copilărie. Din acest motiv, am probleme cu picioarele, în ultimii ani aproape că nu pot purta încălţămintea preferată din cauza protuberanţei „oaselor” la picioare((( Am urmat sfatul prietenilor şi am folosit corectorul inovator „Toe Pro”. Un corrector minunat şi un super rezultat. Timp de o lună forma articulaţiei s-a restabilit şi au dispărut durerile.

 

Rocsana, 45 de ani, Brăila

Protuberanţa osului piciorului m-a chinuit mai mult de 7 ani, şi în acest răstimp m-am convins pe propria exprienţă că niciun medicament nu este eficient. Cele mai bune rezultate le-am obţinut în urma utilizării zilnice a ortezelor „Toe Pro”. Aceste şosete sunt foarte uşor de folosit, reduc sarcina în timpul mersului şi nu împiedică mobilitatea în orice fel de încălţăminte. Chiar după primele 3 săptămâni problema „osului” s-a redus semnificativ!

 

Oty, 48 de ani, Braşov

Mă confrunt cu această problemă la piciorul drept. Am încercat foarte multe remedii: masaj, fizioterapie – nimic nu s-a dovedit a fi eficient. Situaţia s-a schimbat după ce am aflat despre “Toe Pro”. În comparaţie cu banii pe care i-am cheltuit pentru tratamentele precedente, această orteză costă bănuţi, însă rezultatul – a părut doar după două săptămâni! Sunt foarte confortabile, este cel mai bun remediu ortopedic pe care l-am întâlnit vreodată!

 

Mie personal aceste comentarii nu-mi inspira incredere din mai multe motive. Nu vreau sa intru in detalii, voi luati de bun ce credeti de cuviinta, iar intre timp, rog persoanele care au incercat Toe PRO sa ne scrie cateva cuvinte intr-un comentariu.

Cat costa Toe Pro?

Pe siteul oficial, Toe Pro costa 159 lei, la care cred ca se mai adauga vreo 20 de lei taxe postale.

Este si un mic artificiu de marketing acolo cum ca produsul ar fi la reducere de la vreo 300 de lei sau ca mai sunt disponibile doar cateva bucati. Eu va sfatuiesc sa le ignorati si inainte de a comanda acest kit sa va alocati timpul necesar pentru documentare si cautat pareri. Nu va temeti, ca stocuri sigur sunt si produsul este la pretul asta de cand il stiu eu. N-a fost niciodata 300 lei Ș)

0/100 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

2 COMENTARII

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here