Pure Natural Forskolin Slim funcționeaza? O analiză bazată pe dovezi

Pierderea in greutatea poate fi extrem de dificila. Studiile arata ca doar 15% dintre oameni reusesc sa slabeasca folosind metode conventionale de pierdere in greutate. Cei care nu reusesc incearca sa caute solutii precum suplimente alimentare si medicamente pe baza de plante.

Unul dintre ele se numeste Pure Natural Forskolin Slim, un compus natural de plante ce pretinde a fi un supliment impresionant de scadere in greutate. In acest articol vom vedea care sunt efectele Pure Natural Forskolin Slim.

Pure Natural Forskolin Slim Slabire

Ce este Forskolin?

Forskolin este un compus activ ce se gaseste in radacinile de Coleus Indian (Coleus forskohlii), o planta tropicala indrudita cu menta. Timp de multe secole, aceasta planta a fost folosita in medicinala tradinitionala pentru a trata diferite afectiuni si boli.

Vezi cat poti slabi in 30 de zile cu Pure Natural Forskolin Slim

Cecertarea stiintifica moderna a demonstrat ca unele dintre beneficiile acestei plante pot fi reale, sau cel putin plauzibile. Ca un supliment pentru slabire, forskolin a castigat popularitate in USA dupa ce a fost prezentat la spectacolul Dr. OZ in ianuarie 2014.

Info

Forskolin este un compus activ aflat in radacinile plantei Coleus Indian. Este vandut ca un supliment pentru pierderea in greutate.

Cum ne ajuta Pure Natural Forskolin Slim sa slabim?

Multe studii au investigat efectele Forskolin asupra metablismului grasimilor. Multe dintre ele sunt experimente pe tuburi de testare sau studii pe animale, deci rezultatele s-ar putea sa nu fie aceleasi la oameni.

Pur si simplu, Forskolin stimuleaza eliberarea grasimilor depozitate din celulele grase. Acelasi lucru se intampla de fiecare data cand organismul trebuie sa foloseasca grasimea pentru energie.

Pe cont propriu, eliberarea de grasimi stocate nu este suficienta pentru a promova scaderea in greutate – trebuie sa fie insotita de un deficit caloric.

In alta ordine de iei, pentru ca scaderea in greutate sa aiba loc, numarul caloriilor arse trebuie sa depaseasca numarul caloriilor consumate.

Citeste pareri despre efectele Pure Natural Forskolin Slim

Suplimentele de slabit pot sustine un deficit de calorii prin:

  • Suprimarea apetitului
  • Imbunatatirea digestiei
  • Cresterea ratei metabolice ( arderea grasimilor)

Din cate stim, Pure Natural Forskolin Slim nu provoaca niciunul dintre aceste lucruri.

Cu toate acestea, studiile clinice efectuate pe om au oferit cateva rezultate promitatoare. Se pare ca Forskolin poate promova pierderea in greutate, pastrand in acelasi timp masa musculara.

Daca te intereseaza si cresterea in masa musculara, iti recomand sa incerci si suplimentul Somatodrol – este unul din cele mai cunoscute printre cei care vor sa isi dezvolte masa musculara mai repede.

Despre aceste efecte vom discuta in capitolul urmator.

Info

Pure Natural Forskolin Slim stimuleaza eliberarea grasimilor depozitate din celulele grase, un efect care nu provoaca neaparat scaderea in greutate.

Chiar te ajuta Pure Natural Forskolin Slim sa slabesti?

Pana acum, doar doua mici studii au investigat efectele Forskolin asupra pierderii in greutate la om. Ambele studii au fost randomizate controlat.

Kankusta Duo este un supliment similar, tot sub forma de capsule insa unul din cele mai bune este Pure Fit Keto – trebuie neaparat sa citesti mai multe despre acesta.

Cel mai mare studiu a recrutat 30 de barbati supraponderali si obezi, care au fost repartizati aleatoriu in doua grupuri:

  • Grupul Forskolin – 15 barbati au luat suplimente ce contin 250 mg de Forskolin, doua ori pe zi, timp de 12 saptamani.
  • Grupul placebo – 15 barbati au luat aceeasi cantitate de pastile fictive (placebo).

In comparatie cu grupul placebo, barbatii care au luat Forskolin au pierdut mai multe grasimi, dar greutatea corporala totala nu s-a schimbat.

In plus a existat o crestere semnificativa a testosteronului liber in grupul Forskolin.  Testosteronul poate stimula eliberarea grasimii din celulele grase, ceea ce poate explica partial pierderea de grasime observata in studiu.

O crestere a testosteronului poate promova, de asemenea, o crestere a masei musculare. De fapt, a existat o tendinta spre o crestere a masei corporale slabe în grupul Forskolin, dar statistic nu a fost semnificativa.

În celalalt studiu, 23 de femei supraponderale au primit aceeasi doza de Coleus forskohlii (500 mg / zi) timp de 12 saptamani.

Citeste mia multe despre Garcinia Ultra Pure – un supliment 100% natural si cunoscut pentru efectele sale benefice asupra sanatatii.

Spre deosebire de studiul anterior, suplimentele de Forskolin nu au avut efecte semnificative asupra pierderii de grasimi, dar rezultatele au aratat ca Forskolinul poate impiedica acumularea kilogramelor suplimentare.

In concluzie, folosirea suplimentelor pe baza de Forskolin timp de 12 saptamani,  nu accelereaza pierderea în greutate, dar poate imbunatati masa musculara la barbati si poate preveni cresterea in greutate la femei.

Cu toate acestea, dovezile actuale nu sunt suficient de puternice pentru a face recomandari. Sunt necesare mai multe cercetari.

Info

Doua studii au investigat efectul Forskolinului asupra pierderii in greutate. In unul dintre ele, suplimentele cu Forskolin au cauzat o pierdere semnificativa de grasimi, dar fara a reduce greutatea corporala.

Alte beneficii pentru sanatate ale Pure Natural Forskolin Slim

Planta indiana Coleus ( ce contine Forskolin) a facut parte diin medicina traditionala timp de multe secole. Aceasta a fost folosita pentru a trata bolile de inima, astmul, bronsita si constipatia.

La om, Pure Natural Forskolin Slim poate de asemenea sa:

  • Extinda pasajele de aer din plamani, ameliorand astfel astmul.
  • Creasca densitatea mineralelor osoase, scazand riscul de osteoporoza.
  • Stimuleze formarea testosteronului, promovand mentinerea masei musculare.

Exista, de asemenea, studii efectuate pe tuburi de testare sau pe animale de laborator care indica alte beneficii.

Info: Forskolin a facut parte din medicina traditionala pe baza de plante de-a lungul timpului. Dovezile arata ca poate ajuta la ameliorarea astmului, la cresterea densitatii osoase si la stimularea productiei de testosteron.

Dozaj si efecte secundare

Doza recomandata de forskolin este de 100-250 mg de Coleus forskohlii (10%forskolin), de doua ori pe zi.

Cumpara de aici Pure Natural Forskolin Pure – magazin oficial

Pure Natural Forskolin Slim nu pare sa aiba efecte adverse, insa este recomandat sa consulti un medic specialist inainte de a folosi un astfel de supliment alimentar.

Ar trebui sa incerci Pure Natural Forskolin Slim?

Pe baza dovezilor actuale este evident ca Pure Natural Forskolin Slim nu asigura scaderea in greutate.

Cu toate acestea, un studiu pe barbati arata ca poate creste nivelul de testosteron si poate imbunatati structura corpului. In acest moment, dovezile sunt prea putinte pentru a trage concluzii semnificative.

Ca o regula generala, e o idee buna sa fii sceptic la toate suplimentele pentru slabit. Unele dintre ele promit rezultate dovedite prin studii mici, iar atunci cand se fac studii amanunite reiese ca sunt complet ineficiente.

10/101 rating
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here