Program de miscare in cura cu Eco Slim

Nu doar cand vorbim de Eco Slim, ci de suplimente pentru slabit in general, am recomandat intotdeauna sa faceti miscare. Pentru ca este buna. Pentru ca intensifica arderea grasimilor, va ajuta sa aratati mai bine, sa slabiti, sa scapati de celulita si sa fiti mai sanatoase.

Multe dintre voi au strambat din nas. Ba unii ati fost haterite si mi-ati pus ca “de ce sa mai alerg daca iau Ecoslim”. Ei bine, lucrurile nu functioneaza asa si cred ca unele dintre voi ati inteles deja acest lucru. Pe propria piele si propriul buzunar din pacate.

Eu personal am ajuns la concluzia ca multe dintre voi va speriati cand auziti de miscare si sport in cura cu Ecoslim deoarece nu stiti de unde sa incepeti, ce si cum sa faceti. De aceea, m-am gandit, ca daca fac un mic ghid pentru un program de miscare pe care sa-l folositi in curele cu Ecoslim sau alte suplimente de slabit, veti putea sa incepeti ceva concret si sa va folositi de el.

Saptamana #1 Ecoslim: Incalzirea

Prima saptamana, atunci cand incepem sa facem miscare este intotdeauna cea mai grea. Uneori facem febra musculara. Alteori suntem frustrate de performantele foarte scazute, mai ales daca ne comparam cu alte persoane.

Prespunand ca sunteti incepatoare, eu recomand:

Ziua saptamanii Exercitii
LUNI Mers pe jos: 30 – 60 de minute.
MARTI Pauza
MIERCURI 3 x 20 genoflexiuni + mers pe jos 30 – 60 minute
JOI Pauza
VINERI Mers pe jos: 30 – 60 minute
SAMBATA Pauza
DUMINICA Pauza

Cam acesta ar fi programul cu care ar fi bine sa incepeti. Daca tineti cura folosind Ecoslim, administrati-l conform instructiunilor producatorului sau medicului care v-a recomandat suplimentul.

Scopul primei saptamani este de acomodare. Nu va fortati foarte tare, iar de preferat, ar fi nici macar sa nu alergati. Mersul pe jos, intr-un ritm care sa va permita sa o faceti timp de 30 – 60 de minute, este suficient.

Saptamana #2:

Ziua saptamanii Exercitii
LUNI Mers pe jos in ritm alert 30 – 60 minute
MARTI Pauza
MIERCURI 3 x 20 genoflexiuni + mers pe jos in ritm alert 30 – 60 minute
JOI Pauza
VINERI Mers pe jos in ritm alert: 30 – 60 minute
SAMBATA Pauza
DUMINICA Pauza

Diferenta dintre prima saptamana si aceasta este ca mersul va fi alert. Daca in prima saptamana mergeati ca atunci cand va plimbati prin parc, saptamana aceasta veti merge mai repede, ca si cum … v-ati grabi sa prindeti autobuzul.

Saptamana #3:

Ziua saptamanii Exercitii
LUNI Mers pe jos in ritm alert combinat cu alergare 30 – 60 minute
MARTI Pauza
MIERCURI 3 x 30 genoflexiuni + Mers pe jos in ritm alert combinat cu alergare 30 – 60 minute
JOI Pauza
VINERI Mers pe jos in ritm alert combinat cu alergare: 30 – 60 minute
SAMBATA Pauza
DUMINICA Pauza

In saptamana 3 am marit putin numarul de genoflexiuni si am introdus usor alergarea. Eu personal recomand sa faceti astfel: alergati 1 minut, mergeti alert 5 minute, alergati iar 1 minut, mergeti iar 5 minute. Un cronometru v-ar putea ajuta in acest sens.

Nota: va reaminesc faptul ca suplimentul Ecoslim va fi administrat la fel ca inainte. Faptul ca ati inceput sa faceti miscare, nu schimba administrarea suplimentului.

Saptamana #4:
Ziua saptamanii Exercitii
LUNI Mers pe jos in ritm alert combinat cu alergare 30 – 60 minute
MARTI Pauza
MIERCURI 3 x 30 genoflexiuni + Mers pe jos in ritm alert combinat cu alergare 30 – 60 minute
JOI Pauza
VINERI Mers pe jos in ritm alert combinat cu alergare: 30 – 60 minute
SAMBATA Pauza
DUMINICA Pauza

Spre deosebire de saptamana 3, mariti durata de alergare de la 1 minut la 2 minute. Atfel, veti alerga doua minute, apoi veti merge in ritm alert 5 minute.

Recomand sa mentineti acest program si sa pastrati aceasta rutina, marind de la saptamana la saptamana numarul de minute in care alergati pana ajungeti sa puteti alerga 30 de minute fara sa mergeti la pas. Urmatorul target va fi 60 de minute.

Este alergarea suficienta sa slabiti cu Ecoslim?

Suficienta? Nu. Nici macar nu este obligatorie.

Alergarea, din punctul meu de vedere, atunci cand folositi Ecoslim este optionala, iar daca sunt printre voi persoane care nu pot alerga din motive medicale, nu va necajiti, deoarece puteti face orice alt tip de miscare. Important este sa fiti activi, sa puneti sangele in miscare. Nu trebuie sa alergati ca pentru un maraton ca sa slabiti!

Revenind la intrebare, nu, nu este suficient sa alergati ca sa slabiti cu Ecoslim. In primul rand, trebuie sa tineti o dieta. Dieta este #numarulunu, atunci cand vine vorba despre chestiile care va ajuta sa slabiti.

In ordinea importantei lor avem: #alimentatie, #miscare #supliment.

Sper ca micul meu ghid va este de ajutor si ca incepand de saptamana viitoare veti incepe sa faceti miscare. Luati-o treptat, si scrieti-mi dupa ce treceti de prima luna. Spuneti-mi cum va simtiti 🙂

Saptamana viitoare voi veni cu un nou ghid #ecoslim, in care voi scrie ce regim alimentar este bine sa tineti atunci cand vreti sa slabiti cu acest supliment. Daca uit sa fac update in acest articol si sa adaug link-ul, folositi butonul de search.

8.5/104 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here