Eco Slim Este Teapa: Discutie Forum Rezultate Pareri

Eco Slim este unul dintre produsele de slabit cele mai controversate din ultimul an. Eu personal, am scris un articol imediat ce am aflat de el, unde am expus punctele pro si punctele contra pe care le vedeam la acel moment.

De asemenea, tot acolo am scris intrebarile la care la acel moment nu am avut un raspuns (cu privire la ingrediente, firma care produce suplimentul etc) iar mai apoi, cand mi-au raspuns la emailuri, am revenit cu raspunsuri. Daca dati un search pe blog dupa Eco Slim, veti gasi articolul despre care vorebesc si toate discutiile.

Una dintre cele mai dese intrebari pe care le-am auzit cu privire la Eco Slim este “Cat Poti Slabi cu Eco Slim” si “Eco Slim este teapa?”. Despre prima am discutat in acest articol, iar despre a doua voi incerca sa aduc cateva lamuriri aici.

Cine spune ca Eco Slim nu este teapa?

Evident, persoanele care au slabit cu Eco Slim. Majoritatea dintre ele, din cate mi-am putut da seama sunt persoane care:

eco-slim-rezultate-favorabile

  • Au inteles cum functioneaza o cura de slabire si in ciuda reclamelor (care intre noi fie vorba, sunt exagerate) nu s-au asteptat la rezultate miraculoase.
  • Au inteles care este rolul dietei/alimentatiei sanatoase intr-o cura de slabire, chiar daca se foloseste Eco Slim sau alt supliment de slabit. Nu, doar suplimentul nu este suficient.
  • Au slabit intre 3 si 8 kilograme / luna. Dupa cum v-am mai spus si cu alte ocazii, ideal este undeva in jur de 5 kilograme/luna, insa, in functie de caz, se poate sa slabiti si mai mult dar si mai putin.

Cine spune ca Eco Silm este teapa?

eco-slim-teapa

Teapa spun ca este atat o parte dintre cei care l-au folosit si nu au obtinut rezultatle dorite cat si foarte multe persoane care vad produsul, se uita peste reclamele exagerate, isi pierd orice urma de incredere si il catalogheaza ca fiind teapa fara sa apuce sa il testeze.

Din experienta mea, cei care nu au slabit cu Eco Slim:

  • Nu au tinut cont de regulile alimentare. Chiar daca nu este foarte comod, trebuie sa intelegeti, ca pana si cu cel mai puternic supliment de slabit, trebuie sa mancati sanatos si sa aveti un regim hipocaloric.
  • Nu au tinut cura suficient timp. O cura de slabit drastica se intinde pe o anumita perioada de timp, recomandata de medicul nutritionist. O cura de slabire cu Eco Slim, nu ar trebui sa fie niciodata o cura drastica, ci ar trebui sa fie o cura care sa nu afecteze organismul si care cel mai important din punctul meu de vedere, sa ofere o slabire de durata.
  • Au facut combinatii idioate. Sa-mi scuzati limbajul, insa nu pot avea o alta perere despre cei care combina cate 2 – 3 suplimente de slabit diferite, doar, doar crezand ca vor obtine rezultate mai bune si daca se poate intr-un timp mult mai scurt.
Concluzia mea: este Eco Slim teapa?

Definitia cuvantului teapa:

țeápă s.substantiv(al) f. 1993 (arg.) Înșelătorie v. șmenui; loc. vb. a da/trage o țeapă A înșela ◊ „Și C. a dat o țeapă la Dacia Felix.” R.l. 29 IV 96 p. 24. ◊ A tras o țeapă Ev.z. 14 XI 96 p. 8 (comunicat Mihaela Macovei)

Daca este sa analizam ce promisiuni fac astia care vand Eco Slim in Romania, am cam putea spune ca este teapa, deoarece abereaza grosolan in ceea ce priveste rezultatele.

Daca este sa fim cerebrali si sa intelegem cum functioneaza slabire, cum functioneaza organismul nostru si sa folosim Eco Slim corect, am putea spune ca este un produs cu care putem slabi, iar tinand cont de costurile unei cure corecte si complete (am facut aici calculul), as putea spune ca Eco Slim este chiar un produs de slabit bun.

As vrea sa mai adaug aici cateva chestii despre Eco Slim pe care ar fi bine sa le luati in considerare inainte de a incepe o cura:

  • Cand am scris eu articolul nu se gasea in nici o farmacie din Romania. Verifica aici articolul din blog, sa vezi daca a aparut intre timp in farmacii.
  • Exista mai multe magazine care vand Eco Slim pe Internet. Unele dintre ele vand produsul contrafacut, fabrict pe undeva prin Asia. Nu fac recomandari in mod special, dar daca-l cumparati, asigurati-va ca veti cumpara Eco Slim produs in Rusia, deoarece acesta este originalul.
  • Magazinele care vand Eco Slim in Romania nu sunt aliniate cu legislatia aflata in vigoare. Asadar, nu stiu daca veti putea avea parte o garantie a returnarii banilor in cazul in care nu sunteti multumiti de produs sau alte chestii de acest gen. Din acest motiv, va recomand sa aveti grija ce/cat/de unde cumparati.

magazine care vand eco slim

Daca mai sunt chestii cu privire la Eco Slim pe care ati dori sa le adaugati, scrieti-mi in comentarii si le voi adauga in acest articol. De asemenea, intrebarile sunt si ele binevenite.

Update: lista cu farmaciile in care gasesti Eco Slim o gasesti aici.

7/103 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here