Dietonus – slabire peste noapte?

Nu stiu altii cum sunt, dar niciodata nu am avut incredere in produsele care promit un corp suplu aproape peste noapte. Poate ma insel,  dar mi se pare ca in cele mai multe cazuri este imposibila o astfel de performanta, iar daca se intampla sa devina realitate, cu siguranta se fac cateva compromisuri, mai ales in ce priveste starea de sanatate a persoanei care a acceptat o astfel de provocare.

Vezi oferta de 50% discount pentru Dietonus

Chiar daca nu sunt de acord in totalitate cu aceste practici, e drept ca s-ar putea sa functioneze si chiar sa fie utile pentru unele persoane.

Dietonus Capsule

Din cauza stilului de viata dezordonat, a lipsei de somn, a stresului, dar si a extenuarii psihice, exista posibilitatea ca multe dintre incercarile de a pierde din greutate sa fie sortite esecului din start.

Produsele de calitate care pot rezolva problema kg in plus ar putea sa fie cheia spre un trai mai bun, mai sanatos. Totusi este nevoie de foarte multa grija in acest sens, pentru ca exista posibilitatea ca rezultatele sa fie in cele din urma in defavoarea utilizatorului.

Si aici ajungem la prezentarea unui produs, care chiar daca promite o slabire drastica, pare sa fie de incredere si demn de a fi luat in considerare. Celebrul produs este Dietonus si vom vorbi despre acesta in randurile de mai jos, analizand posibilele riscuri sau avantaje aduse de acesta.

Despre Dietonus

Din prima se poate observa ca produsul Dietonus vine la pachet cu o foarte mare promisiune si anume, 7 kg in minus in fiecare saptamana de utilizare. Nu stiu daca ar trebui sa ma sperie o asemenea valoare, dat fiind ca asta ar insemna automat cate 1 kg pierdut in fiecare zi.

Vezi rezultatele cu Dietonus dupa 3 luni

Ce mai este interesant la acest produs e ca ar regla activitatea de slabire in functie de bioritmuri, lucru pe care nu l-am mai auzit la astfel de produse.

Citeste mai multe despre Diet Duet – un supliment asemanator doar ca se consuma dimineata si seara.

Astfel, in functie de cele trei mari momente importante ale zilei se iau cate trei pastile, cu actiuni diferite, care pot sa fie usor recunoscute intre ele, datorita culorilor diferite.

Ingrediente Dietonus

Conform informatiilor gasite pe site-ul de prezentare al produsului, Dietonus ar avea in componenta unele dintre cele mai rare componente, care ar fi adunate intr-o formula ultractiva.

Dietonus Comanda

Nu numai atat, dar cu ajutorul acesteia ar fi stimulate toate reactiile biologice, pentru ca slabirea sa fie naturala, usoara, dar si foarte rapida.

Activ 35 este un supliment sub forma unor capsule ce ard rapid grasimile acumulate in jurul abdomenului. Vezi ce contraindicatii are.

Sa vedem, asadar, care sunt ingredientele pentru fiecare dintre cele trei pastile in parte.

  1. Capsula alba – este cea care se administreaza dimineata, in intervalul orar 8:00-11:00. Aceasta ar declansa arderea de grasimi, imediat dupa trezire. Contine ingrediente precum cofeina, synephrine, curcuma, ginseng, guarana, recunoscute deja pentru efectele lor in dietele de slabire si detoxifiere. In plus, toate aceste componente ofera energie, vigoare, iar in acelasi timp accelereaza si metabolismul.
  2. Capsula rosie – aceasta se foloseste in timpul zilei, de la 12:00 la 15:00, pentru a intensifica la maximum arderea grasimilor. Are componente precum bromelina, 5-hidroxitriptofan, coleus forskohlii, L-carnitina, precum si piper. Activeaza procesul de ardere al depunerilor de grasime, pentru a putea fi transformate in energie sau eliminate din organism.
  3. Capsula albastra – cel mai probabil aceasta pastila se poate lua inainte de somnul propriu-zis. Ar controla pofta de mancare si ar mentine procesul de ardere al grasimilor chiar si in timpul somnului. Printre ingrediente se regasesc fructele de garcinia, dudul, spirulina, valeriana, dar si urzica. In plus, acestea ar nomaliza ciclul somn-veghe, pentru ca procesul de slabire sa aiba cu adevarat efectul mult dorit.

Dietonus Comentarii

 Recomandari Dietonus

Nu ar trebui sa existe niciun fel de restrictii pentru acest produs, pentru ca nu ar avea niciun fel de efecte secundare, nu ar afecta sistemul cardio-vascular, glanda tiroida, iar ca bonus, nici nu implica aplicarea unor restrictii alimentare. Sau cel putin asa se spune.

Efecte Dietonus

Ca efecte principale sunt mentionate cele binecunoscute, reducerea greutatii, dar si controlul acesteia, fara vreun efect de yo-yo. Apoi, ar trebui sa se normalizeze si nivelul de colesterol din organism si sange.

Dietonus Comanda

Nu trebuie sa se uite nici de cele 7 kg care ar putea fi pierdute intr-o saptamana, in cel mai bun caz.

Concluzii Dietonus

Din ce s-a putut observa, acest produs pare sa ofere rezultate destul de promitatoare. Cel mai probabil, depinde de fiecare persoana in parte daca rezultatele vor fi conform asteptarilor. Ati fi tentate sau nu sai l incercati, din informatiile pe care le-ati aflat despre acesta?

6.4/1027 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

5 COMENTARII

  1. buna ,eu am inceput sa iau Dietonus de 4 zile ma simt foarte bine de la ele atât ca am facut o Allergie pe fata ca si cum mi-am ars fata ,asi vrea sa stiu daca ati avut vreun semn de vreo simtoma?

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here