A slabit cineva Burn FX de la Pronutrition

burnfxEu personal am incredere in suplimentele de la Pronutrition, indiferent ca sunt pentru masa musculara sau pentru arderea grasimilor. Tot cei de la Pronutrition sunt foarte realisti in ceea ce priveste promisiunile cu privire la rezultatele ce le poti obtine cu Burn FX sau alte produse ale lor. Niciodata nu am vazut sa promita ca slabesti zeci de kg pe luna fara efort cum fac altii…

Burn FX este o formula efervescenta ce contine urmatoarele ingrediente:

  • L-carnitina – 511 mg (am mai discutat despre L-Carantina in articolul despre Diet Gum)
  • Taurina – 800 mg
  • L-tirozina – 500 mg
  • Cafeina – 80 mg

Intrebarea mea este: a folosit cineva Burn FX? A slabit cineva cu Burn FX?

In cat timp? Ce program de antrenament ati avut?

Be the best. Fuck the rest! 30 ani. Scriu o data pe saptamana iar cand o fac, o fac bine. Daca ai intrebari si-mi scrii pe fb sau mail, iti raspund in maxim 2 zile.
0/100 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

1 COMENTARIU

  1. Buna! Eu folosesc in momentul de fata Burn FX de la Pronutrition si am slabit 2.5 kg in 3 saptamani, dar nu fara dieta si sport.problema mea e ca uit sa-l iau uneori. Am mai incercat de la ei si Carnimax, despre care pot spune ca are efect. Oricum niciun produs nu va avea un efect wow fara SPORT si DIETA. Cat despre program..ce pot sa zic…luni, marti, joi lucrez musculatura +45 min fitness, iar miercuri si vineri fac 1h fitness. O seara faina!

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here