Ketomang Express Forte

Ketomang Express Forte este un supliment de slabit, care vad ca este promovat din ce in ce mai mult. Nu sunt sigura insa daca datorita eficientei sale sau datorita bugetul alocat campaniei de marketing 🙂

citeste parerile fetelor despre Ketomang Express Forte

Mancarea din ziua de astazi, care este mai plina de calorii, dar si mult mai gustoasa decat cea din trecut, impreuna cu stilul de viata extrem de aglomerat, care nu permite prea multa activitate fizica reprezinta doua dintre motivele pentru care oamenii au capatat in greutate. Din pacate, pe cat este de usor sa pui kilograme, pe atat de greu este sa le dai jos. Dar oare poate un simplu produs sa te ajute sa slabesti, fara dieta si sport?


Despre Ketomang Express Forte

Ketomang Express ForteAcest supliment alimentar (mai exact niste pilule) afirma ca poate ajuta sa slabiti fara dieta si sport. In plus, producatorii chiar afirma ca sportul si dieta rareori duc spre rezultate bune, in timp ce produsul lor este alegerea perfecta. Poate ca ele ajuta, dar cu siguranta Ketomang Express Forte nu poate sa inlocuiasca un stil de viata sanatos si echilibrat. Si sa va spun si de ce.

Denumirea sa imi aduce aminte de Ananas Extra Forte, insa sunt 2 suplimente total diferite care nu au decat promisiunile unor rezultate exagerate in comun 🙂

In primul rand, este prezentata si povestea descoperirii acestui produs. Din pacate pentru ei, aceasta pare sa fie o exagerare pura, mai ales cum nici macar nu sunt date numele persoanelor implicate si totul pare sa fie extrem de intamplator.

Ingrediente Ketomang Express Forte

Poveste sau nu, macar ingredientele sunt prezetate, dar ele nu sunt atat de spectaculoase sau iesite din comun. Asadar, Ketomang Express Forte este facut din extras din mango african (ca si  Fito Spray), zmeura si ceai Mate Verde.  Sincer, efectele acestora sunt destul de neclare, unele fiind bogate chiar si in fibre, dar nu este specificat suficient de bine cum actioneaza ele pentru a ajuta la slabit. Iar argumentul ca sunt bazate pe un leac milenar african nu tine.

Mod  de utilizare

Nu este specificat nicaieri cum se administreaza acest supliment, dar in prezentare se spune ca doua pastile te ajuta sa slabesti automat. Probabil ca este vorba despre doua pastile pe zi, timp de cateva zile, pentru ca imi vine greu sa cred ca doua pastile si atat ar rezolva ceva.

Efecte. Chiar ajuta la slabire?

Bazandu-ma pe ingrediente, as spune ca actiunea este destul de incetosata. Pe de-o parte, acestea ajuta la detoxifiere, pe de alta parte micsoreaza secretia de insulina. De fapt, cred ca am citit pana aici cand am spus ca Ketomang Express Forte are mai multe sanse sa te imbolneasca decat sa te ajute. Insulina este esentiala pentru organism si chiar daca distruge glucidele, acest efect este benefic  organismului. Altfel, sangele ar deveni plin de zahar si vei ajunge la spital in criza diabetica.

Am vazut ca sunt persoane care vor sa incerce Ketomang Express Forte pentru celulita. Pentru celulita, cred ca mai indicat ar fi sa folositi ceva dedicat pentru tratamentul celulitei cum ar fi Cellinea sau ceva pentru detoxifiere, cum sunt pastilele Detoxalit

Avem aici si o prezentare video:

Pareri despre Ketomang Express Forte

Am vazut multe produse inutile, pentru slabit si pentru orice altceva, dar nici unul nu iti promite ca vei slabi si iti propune un mecanism care te “ajuta” sa faci diabet (asta daca ar avea cu adevarat un efect). Cu alte cuvinte, fie Ketomang Express Forte este o pacaleala, fie are o publicitate facuta de niste incompetenti care nu au nicio cunostinta de medicina sau nutritie.

Oricum ar fi, consumul acestui produs trebuie tratat cu multa seriozitate si atentie. Si chiar daca nu ar fi aceste probleme uriase, orice produs care iti spune ca dieta si sportul (la un nivel mediu, nu exagerarile) nu sunt bune ar trebui evitat. Parerea mea personala 🙂

0/100 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

2 COMENTARII

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here