A incercat cineva Ananas Forte?

Sunt foarte curioasa daca a incercat cineva Ananas Forte.

Ananas ForteVad ca este un supliment pe care multi il lauda.

Vad si cateva pareri negative pe forumuri, insa in linii mari lumea vorbeste de bine despre Ananas Forte, unii reusind sa slabeasca (din spusele lor) si cate 10 kilograme pe luna.

Pe siteul lor am citit parerile dar nu am deloc incredere in ele. Din punctul meu de vedere, sunt testimoniale cumparate sau facute de ei.

Asadar, niste pareri despre Ananas Forte?

Niste pareri de la voi, persoane reale care ati folosit Ananas Forte si ati reusit sau nu sa slabiti cu acest supliment!

Update:

Cum parerile de la voi despre Ananas Forte nu s-au prea grabit sa apara, mi-am facut putin timp si am am facut ceva research de capul meu si sunt cateva lucruri pe care as dori neaparat sa le adaug, pentru ca cei care vor sa cumpere de acum inainte pastilele Ananas Forte sa tina cont.

  1. Ananas Forte este un supliment alimentar. Nu slabiti cu Ananas Forte daca nu faceti miscare si daca nu tineti dieta. Cititi cu atentie modul de actiune al acestui supliment si nu va mai lasati influentati de dorinta de a slabit repede si usor. Nu exista asa ceva!
  2. Imaginile de cu inainte – dupa de pe siteul oficial Ananas Forte nu sunt sigura ca sunt reale. Reale, adica apartinand persoanelor care au folosit intradevar Ananas Forte. Ba mai mult de atat, aceste imagini contin o nota “fotografii cu scop motivational”.
  3. Ananas Forte promite grantia returnarii banilor in cazul in care nu sunteti multumiti de rezultatele obtinute. Informati-va foarte bine (cel mai bine cereti detalii fetelor care va suna sa confirmati comanda) cum functioneaza de fapt acest sistem de retur.

Ananas forte are ca ingredient foarte important Bromelanina. Va recomand sa cititi mai multe despre ea aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Bromelain

0/100 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

2 COMENTARII

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here