Beard Czar sau Hairise?

Beard Czar este un distribuitor de top de produse de ingrijire a barbii, care are rolul de a te ajuta sa iti cresti o barba. Aceasta fromula include 3 produse diferite: un complex pentru parul facial, o formula de fitoceramide si un ulei pentru barba. Aceste produse functioneaza cel mai bine impreuna pentru a iti creste o barba mai deasa si mai plina.

Este facut din componente complet naturale, care sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a iti stimula cresterea barbii. Acest produs are o serie de produse, care intra toate la categoria cosmeticelor, oferindu-ti un aspect absolut superb luand un anumite lucruri in cosniderare, precum barba, fata, parul si multe altele. Te poti bucura de cea mai noua oferta a acestui produs vizitand siteul sau oficial.

Aceste produse contin:

Facial Hair Complex: Este un supliment de dieta, care e creat pentru a stimula cresterea naturala a parului. Include ingrediente complet naturale, care sunt importante pentru cresterea parului de pe fata. Unele dintre ele sunt biotina, niacina si extract de Coleus Forskolin.

Beard Oil: Produsul Beard Oil de la Beard Czar e facut din ingrediente complet naturale. Include extracte din plante si ingrediente organice, care sunt complet sigure pentru utillizare si eficiente. Ingredientul cheie care este folosit in acest ulei de barba este Moroccan Argan Oil, care ajuta la hranirea si hidratarea barbii. Are rolul de a stimula cresterea parului facial si sa stimuleze foliculii de par. Ajuta la prevenirea caderii parului si de asemenea lupta impotriva stricaciunilor care ar fi putut fi declansate de catre factorii de mediu, cum ar fi aerul uscat, fumatul si multi alti factori.

Beard Czar

Fitoceramidele: aceasta formula poate ajuta la stimularea cresterii parului si stimuleaza si productia de colagen. De asemenea, iti hraneste parul facial cu substante nutritive vitale.

Avantajele utilizarii Beard Czar

  • barba iti creste mai repede
  • umple toate golurile din barba
  • iti face barba sa fie mai deasa
  • reduce numarul de fire albe de par
  • face barba sa fie mai plina
  • previne problemele cu mancarimile la nivelul barbii

Din punctul meu de vedere, Beard Czar este o alternativa foarte buna la Hairise, unul dintre suplimentele care se vand foarte bine in Romania, dar care nu au chiar efectele pe care le visam.

10/102 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here