Hair Rise – pentru bărbații care vor par si barba

Hair Rise este un produs pentru bărbații care suferă de alopecie (sau căderea parului aka chelire cum se zice în termeni populari) sau pentru cei care nu sunt mulțumiți de barba lor, de cât de deasa este sau de cât de repede crește.

Ca majoritatea produselor din aceasta categorie și Hair Rise este un produs pe care producatorii îl ridica în slavi și pe care îl lauda. Eu personal nu sunt un fan foarte mare al barbii (poate pentru ca niciodată nu am avut una foarte deasa și decât sa țin 3 fire rasfirate, preferam sa o rad de doua ori pe săptămâna) însă Hair Rise mi-a stranit un pic interesul).

Vezi rezultatele obtinute cu Hair Rise in 2 luni

Am făcut câteva „cercetari” în speranța ca voi afla mai multe informații despre Hair Rise și să mă conving ca într-adevăr merita sa dau 150 și ceva de lei pe acest produs, în conditiile în care prin magazinele de specialitate exista și alte produse similare, fabricate de companii renumite și consacrate despre care știu sigur ca dau rezultate. Poate nu la fel de pronuntate precum promite, atenție promite, Hair Rise dar sunt oarecum mai sigure.

Rezultate Hair Rise: ce efecte are acest spray pentru barba?

Pe siteul oficial Hair Rise, acestui produs ii sunt descrise efectele pe care le are și cum poate ajuta. Am făcut un scurt sumar al ideilor prezentate acolo și am concluzionat ca spray-ul Hair Rise:

  • Poate ajuta în lupta cu alopecia. Văd pe siteul lor niște imagini înainte și după tratamentul cu Hair Rise, unde un nene are o chelie destul de pronuntata înainte și după este considerabil mai bine. Nu sunt mai multe detalii, nu știu dacă acel caz este într-adevăr unul de tratament cu acest spray.
  • Elimina petele plesuve, activeaza foliculii de par și îl întărește din interior.
  • Favorizează creșterea barbii. Observ ca se folosește în mod special o imagine cu un tip care are o barba mare și foarte deasa. Banueisc ca este strict pentru design si ma îndoiesc ca ar fi folosit Hair Rise pentru barba sa. Spun asta nu pentru a-i discredita ci pentru ca voi sa nu va faceți cine știe ce filme ca veți obtine o așa barba cu un flacon de Hair Rise.
  • Teisanu Ion spune ca Hair Rise este un „produs nou și binevenit” și alte câteva cuvinte frumoase despre acest produs. Nu știu dacă review-ul este într-adevăr scris de el sau dacă este vreo „scamatorie” pe care în general magazinele o mai fac, folosind numele anumitor persoane cunoscute în domeniul respectiv pentru a-si lauda produsele. Revin cu informații suplimentare imediat ce aflu.

Vezi cât costă un tratament complet cu Hair Rise

hair rinse spray pentru caderea parului si cresterea barbii

Nota: efectele și rezultatele despre care am vorbit mai sus sunt luate de pe siteul lor și deocamdata eu nu pot confirma vreunul dintre ele sau contrazice.

Chestii dubioase la spray-ul Hair Rise:

După cum va puteți imagina, da, exista și câteva chestii dubioase la spray-ul Hair Rise pe care le-am descoperit și pentru care deocamdată nu am nici un răspuns. Câteva dintre acestea sunt:

  1. Hair Rise are compozitie 100% naturala – afirmatie care se face fără a fi prezentate ingredientele acestuia. Nu spun ca ei nu ar fi de buna credința, însă totuși, consider ca o asemenea afirmatie și lauda ar trebui sustinuta de dovezi.
  2. 522 300 cutii vandute (cifra prezenta pe siteul lor pe 9 Martie). Dacă au vândut atât de mult, nu pot decât să mă bucur ca au un produs bun, care s-a vândut, care probabil a trecut peste toate controalele pe care le-a avut, etc. Dar totuși, partea dubioasa este ca mi se pare un pic imposibil ca un produs care s-a vândut în jumătate de milion de bucăți, sa nu aibă recenzii pe Internet.
  3. 96% feedback pozitiv. Foarte tare, aș vrea să citesc și eu niște review-uri de la clienți. Măcar câteva sute sa pot vedea ce rezultate au obținut alții cu Hair Rise.
  4. Spray-ul nu se găsește în farmaciile din Romania și nici prin cataloagele magazinelor de specialitate nu l-am văzut. Sa mizam pe faptul ca este un produs nou în Romania, deși se bate cap în cap cu cele 500k de cutii vândute.
  5. Nu-mi pot da seama care este firma producatoare. Aș vrea sa ii verific un pic istoricul, sa văd ce alte produse de acest gen a mai produs pana acum, dacă sunt reclamatii la adresa lor, etc. Pe siteul oficial Hair Rise, nu văd nici un fel de informații despre firma producatoare și nici despre cea care-l vinde în Romania.

hair rinse

Pe măsura ce aflu informații despre aceste lucruri, revin cu update și completez articolul. Dacă sunt printre voi persoane care dețin informații sau răspunsuri la nedumeririle mele, îmi puteți scrie în sectiunea comentarii.

De unde cumpăram Hair Rise?

După cum v-am spus mai sus, Hair Rise nu se găsește în farmacii, în magazinele de tratamente naturiste și nici în magazinele de specialitate pentru ingrijirea barbii și parului barbaților.

Singurul loc de unde îl puteți cumpăra este de pe Internet, prin comanda online cu plata la curier atunci când ajunge.

Info: nu am văzut informații cu privire la retur. Din acest motiv, va recomand sa cereți informații suplimentare atunci când confirmați comanda, sa nu va treziti după ca vreți sa faceți retur și nu puteți pentru ca ați desigilat produsul sau ceva de genul.

Sfat personal: cumparati un singur tub de Hair Rise. Dacă este un produs eficient, sigur veți observa rezultate după utilizarea unui tub, iar apoi puteți continua și comanda altele. Spun asta, deoarece în cazul altor produse cum era Hair Mega Spray sau Princes Hair, unde atunci când faceți comanda și va suna fetele sa o confirmați, va fac tot felul de oferte sa cumprati mai multe flacoane, chiar dacă nu aveți nici o idee sau confirmare ca produsul în sine este bun sau dacă este într-adevăr eficient.

caderea parului la barbati si spray hair rinse

10/105 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here