Revamin Lash – ser pentru gene dese

Revamin Lash-ser gene

Revamin Lash este un nou ser pentru gene. În compoziția sa au fost adăugate ingrediente ce accelerează creșterea genelor, întărește structura firelor și îmbunătățește aspectul acestora, afirmă producătorii. Folosind serul Revamin Lash seară de seară, genele, ar putea deveni mai frumoase cu fiecare zi care trece.

Femeile visează să aibă gene naturale lungi și groase. Din păcate condițiile meteo nefavorabile, utilizarea genelor false, igiena facială necorespunzătoare și frecarea ochilor pot afecta structura genelor. Prin urmare, acestea devin mai subțiri și cad cu ușurință.

Vezi rezultatele Anei in 2 luni cu Revamin Lash

Așa cum avem grijă de celelalte părți ale corpului, trebuie să avem grijă și de genele noastre. Trebuie să le hidratăm și să le hrănim în mod regulat, pentru a fi frumoase, lungi și groase. Pentru alungirea genelor putem folosi serul Revamin Lash.

Despre acest produs vom discuta pe larg în rândurile următoare. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre el, continuă să citești. În cazul în care te hotărăști să-l încerci, trebuie să-l comanzi de pe site-ul producătorilor, pentru că doar acolo se vinde produsul original.

Toate informațiile folosite la descrierea acestui produs sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Ce este Revamin Lash?

Revamin Lash este un ser hrănitor creat pentru femeile care vor să aibă gene lungi și groase, fără să apeleze la genele false. Potrivit producătorilor, acest produs conține ingrediente ce accelerează creșterea genelor, le îngroașă și le alungește.

Citeste parerile fetelor pe site despre Revamin Lash

Prin utilizarea regulată a acestui ser, firele vor fi mai rezistente și mai groase. Prin urmare, nu se vor mai rupe cu ușurință și nu vor mai cădea atât de repede. Deoarece Revamin Lash conține uree, hidratează natural genele dar și pielea din jurul lor.

geneEste suficient să aplici serul de două ori pe zi, dimineața și seara, după ce îndepărtezi machiajul. Principalul ingredient al acestui produs este biotinoil tripeptida-1. Potrivit informațiilor afișate pe site-ul Revamin Lash, acest ingredient a dovedit că este eficient în creșterea lungimii și densității genelor.

Se pare că biotinoil tripeptida-1 stimulează creșterea genelor în doar 1 zi, le îngroașă și le alungește în 15 zile și le întărește în 20 de zile. Împreună cu celelalte ingrediente, hrănește și hidratează genele, crescând rezisența acestora.

Ce efecte are Revamin Lash?

Serul Revamin Lash poate avea grijă de genele tale. Cei care l-au creat susțin că poate face genele:

 • Mai lungi și mai dese
 • Mai puternice
 • Mai groase
 • Mai hidratate

Ingredientele active din compoziția acestui ser stimulează foliculii pielii accelerând astfel creșterea genelor. De asemenea, întăresc structura firelor, făcându-le mai puternice și mai groase. Prin utilizarea regulată a serului, genele sunt hrănite și hidratate puternic.

Ai putea încerca și serul EleverBrow pentru îndesirea sprâncenelor – poate fi cumpărat doar de pe site-ul producătorilor, deoarece momentan doar ei vând produsul original.

Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, principala componenta a acestui ser este biotinoil tripeptida-1, a cărei eficiență a fost dovedită de studiile clinice, potrivit informațiilor afișate pe site-ul Revamin Lash.

După doar 3 săptămâni de utilizare a serului ar trebui să se vadă primele efecte. Rezultatele maxime se obțin după folosirea serului pentru o perioadă de 3 luni, afirmă producătorii.

Revamin Lash gen lungi

Are Revamin Lash efecte adverse?

Pe site-ul oficial Revamin Lash nu sunt prezentate efectele secundare ale acestui produs, dar este recomandat să citești cu atenție lista cu ingrediente, înainte de a-l folosi, și să te asiguri că nu ești alergic la niciunul dintre ele.

Revamin Lash – compoziția serului

De pe pagina oficială Revamin Lash aflăm că acest ser conține umrătoarele ingrediente:

 • Bitoinoil-tipeptida-1 – întărește structura genelor, le ingroașă și le face mai puternice
 • Cafeină – deține proprietăți antioxidante, susține creșterea genelor nou, reduce cearcănele de sub ochi

cafeina

 • Zinc PCA – întărește genele, accelerează creșterea firelor noi
 • Arginină – reduce iritația, hidratează pielea și genele, întărește bariera lipidică
 • Panthenol – hidratează puternic genele, reconstruiește structura firelor
 • Glicerină – regenerează genele, le protejează de efectele dăunatoare ale factorilor externi, le hrănește și le hidratează în profunzime
 • Hialuronat de sodiu – hidratează genele și îmbunătățește condiția acestora
 • Uree – acționează ca agent cheratolitic, hidratează genele în mod natural și îmbunătățește funcția de protecție a pielii

Acestea sunt toate ingredientele prezentate pe site-ul producătorilor. Nu știu însă dacă în compoziția serului Revamin Lash au mai fost adăugate și alte ingrediente.

Daca te confrunti cu vergeturi aparute pe piele, poti incerca crema Revamin Stretch Mark – o crema cu ingrediente de calitate care uniformizeaza aspectul pielii si elimina vergeturile.

Mai multe detalii despre compoziția acestui produs îți poate oferi operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii.

Dacă mai ai și alte întrebări, nu ezita să i le adresezi acestuia. Cu cât știi mai multe detalii despre acest produs, cu atât îți este mai ușor să te hotărăști dacă să-l cumperi sau nu.

Păreri despre Revamin Lash

Multe femei au încercat deja acest produs și chiar și-au exprimat opinia privind eficiența sa, printr-un comentariu. Pe pagina producătorilor sunt afișate o pare dintre comentarii. De fapt sunt afișate doar comentariile pozitive.

Asta nu înseamnă însă că toate femeile care au folosit acest ser au obținut rezultatele dorite. Probabil au existat și persoane nemulțumite ale căror comentarii nu au fost aprobate.

Rezultatele diferă de la o persoană la alta, în funcție de mai mulți factori, precum reacția organismului și stilul de viață.

gene lungi curbate

Cum se folosește serul Revamin Lash?

Spală-ți genele și pleaopele și îndepărtează machiajul. Aplică serul pe linia genelor, folosind pensula specială. Folosește produsul de două ori pe zi, dimineața și seara.

Revamin Lash nu este recomandat minorilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. De asemenea, acest produs nu ar trebui folosit nici de persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingredientele sale.

Cum comand Revamin Lash? Ce preț are?

Acest produs se vinde doar pe site-ul oficial al producătorilor. Dacă vrei să intri în posesia lui, accesează pagina oficială Revamin Lash și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

Comanda aici Revamin Lash cu reducere 50%

În doar câteva minute vei fi contactat de un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. Prețul diferă în funcție de pachetul ales.

Un pachet ce conține 3 flacoane Revamin Lash costă 525.60 Lei, iar un pachet cu un singur flacon costă 219 Lei.

Deși este mai avantajos pachetul mai mare, îți recomand să-l cumperi, pentru început, pe cel cu un singur produs. Dacă se dovedește a fi eficient, poți să-ți comanzi și un pachet mai mare după aceea.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here