Crema WellTox

Crema WellTox se vrea a fi o soluție pentru pistrui, petele pigmentare, arsurile solare etc. Ce mi-a atras mie atenție în mod special este partea cu eliminarea pistruilor și îmi aduce aminte de câteva întâmplări din copilaria mea.

Vezi poze cu rezultatele cremei Welltox

Verisoara mea avea foarte mulți pistrui și vorbesc despre acei pistui permanenti, nu cei temporari care apar adesea în urma expunerii prelungite la soare. Încă de la o vârsta foarte frageda, a încercat tot felul de soluții și leacuri babesti pentru pistrui, iar pe măsura ce a crescut a început sa testeze produse din farmacii, din magazinele de cosmetice, care costau foarte mulți bani. Nimic n-a ajutat-o sa scape de pistrui definitiv.

Vezi cat costa tratamentul cu Welltox

O fi oare crema WellTox soluția pe care o așteaptă de mai bine de 20 de ani? :))

welltox crema albireLasand gluma la o parte, haideți sa va povestesc câteva chestii pe care le-am aflat intre timp despre crema WellTox, modul ei de acțiune și rezultatele pe care au reușit anumite persoane sa le obțină cu aceasta crema.

Ce este WellTox și ce ingrediente conține?

WellTox este o crema pe care producatorii o recomanda a fi folosită pentru tratamentul pistruilor și al diversor pete. Citeam pe un forum ca cineva intentiona sa folosească aceasta crema pentru petele ramase după tratamentul acneei. Ce pot sa zic, succes, sper să fie doar pete și nu cicatrici, ca în acest caz numai o dermobraziune o poate salva.
M-a interesat foarte mult compozitia cremei WellTox. Pe siteul oficial sunt prezentate urmatoarele ingrediente:

  • Cordyceps Sinensis, ginseng, angelika, şofranul daurian, rizom atraktilodisa alb,
  • Ganoderma, arbutina, ulei volatil de trandafir,
  • danșen, precum și acid hialuronic, factorul de creştere epidermică,
  • 19 tipuri de aminoacizi, vitaminele В12, B6, B1, B2, D, C, E și şi alte ingrediente active.

Nota: a se lua în considerare faptul ca acestea sunt ingredientele prezentate pe siteul pe care se vinde crema WellTox. Eu am mai avut experiențe negative cu astfel de produse, când pe site scria ca au în compozitie anumite ingrediente iar în prospect scria cu totul alte ingredient.

Ce efecte are WellTox?

Principalul efect pe care crema WellTox îl promite este eliminarea pistruilor. Nu este specificat dacă aceasta are caracter permanent sau doar temporar (pe durata pe care se folosește WellTox) însă, oricum ar fi, dacă efectul ar fi real, eu cred ca ar fi un ajutor și o speranța pentru foarte multe persoane care au pistrui.

PS. Apropo de pistrui, știu ca o parte dintre voi sunteți satui de ei, însă mie personal mi se par drăguți și sexy. Nu ma înjurați, este doar o parere personala și consider ca sub nici o forma nu ar trebui sa va simțiți complexate din aceasta cauza.

Pe siteul oficial WellTox am mai văzut ca este o crema hipoalergica și care pote fi folosită pentru toate tipurile de ten. Imi aduce aminte de crema anti aging Goji Cream.

O impresie generala despre WellTox:

crema well toxLa prima vedere, WellTox mi-a lăsat o impresie de produs ieftin (nu adliteram) care se vrea a fi o soluție pentru mai multe chestii. De exemplu, ei spun ca este buna pentru pistrui și pentru arsurile solare.
Ei bine, eu personal găsesc absolut nici o conexiune intre cele doua probleme și nu văd nimic similar intre posibilele tratamente ale acestora. Dacă ne uitam și la tratamentele consacrate, pentru pistrui se folosesc anumite lucruri, iar pentru arsurile solare se folosesc cu totul alte creme și tratamente.

În rest, dacă ma uit la ingredientele sale, crema WellTox aș putea zice ca este promițătoare, pana la proba contrarie. Multe din ingredientele respective îmi sunt cunoscute din cadrul altor suplimente

Puțin amuzament:

„Descoperirea moleculei revoluționare cu efect înălbitor Оmegalight este recunoscut ca un progres real în cosmetologie! Această subastanță se cnține în ciuperca tibetană Cordyceps, ce se folosește în medicina tradițională orientală mai mult de un mileniu și jumătate. Experții au recunoscut Оmegalight ca cel mai efectiv produs în lupta cu imperfecțiunile pielii! Este o adevărată perlă pentru sănătate!”

Paragraful de mai sus este luat de pe siteul care vinde crema Welltox. Pentru mine a fost prima data când am auzit de „Оmegalight” și am zis să mă documentez puțin, deoarece îmi place sa citesc și sa aflu chestii noi. Mare mi-a fost surpriza când singurele siteuri care discutau despre Оmegalight erau cele care vindeau aceasta crema.

Nu îmi este încă foarte clar dacă cei de la Welltox chiar au descoperit ceva uimitor sau inventeaza chestii care suna fancy. Dacă știe cineva mai multe informații despre aceasta tehnologie, vă rog să-mi scrieți și mie într-un comentariu.

Îmi asum faptul ca pot greși și vorbi prostii, însă pe siteurile de specialitate din domeniul cosmeticologiei pe care le urmăresc, nu am găsit absolut nici o informație. De asemenea, nici despre crema Welltox nu am găsit nimic.

Pareri despre crema Welltox:

Florina, Bucuresti

Este ceva super! Am auzit despre efectul pozitiv al medicinei chineze, dar ca timp de 1 luna să ai pielea perfecta – este greu de crezut. Complet a dispărut pigmentarea de vârstă pe față si mîini. Vă mulţumesc!
Ludmila, Sighisoara

“Sunt foarte recunoscătoare magazinului! Pistruii şi petele de pe față, care le-am avut din copilărie au dispărut pentru totdeauna! Welltox – este un miracol şi nu cremă!

Bella, Brasov

Suferind de pigmentare a pielii, am încercat atât de multe lucruri. Eu nu credeam că se poate rezolva această problemă. Bucuria mea nu are limită. Pielea a devenit excelentă.

Acestea sunt 3 dintre parerile despre Welltox pe care le-am găsit pe siteul oficial al cremei. Sunt insotite și de niște poze pe care nu mai avut rabdare sa le verific dacă sunt reale sau dacă sunt luate de pe alte siteuri și le sunt atribuite numele respective.

Aș vrea sa mai aud și de la voi niște pareri despre crema Welltox dacă ați avut ocazia sa o folosiți. Este o crema eficiența? Chiar ajuta în tratamentul pistruilor?

Pun mare accent pe chestia cu pistruii, deoarece știu cazuri concrete după cum va spuneam mai sus, în care s-au cheluit mii de lei pe tot felul de tratamente, iar rezultatele au întârziat sa apara. Îmi este puțin cam greu de crezut ca o crema care costa o suta și ceva de lei sa aducă rezultate atât de bune.

6/105 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here