Vival ProB

Ați auzit de șamponul Vival ProB? Dacă citiți aceste rânduri, probabil căutați cu nerăbdare o soluție care să rezolve permanent problema căderii firelor de păr, a calviției și una care să oprească procesul chelirii pe care probabil îl experimentați deja.

Citeste parerile clientilor despre Vival ProB

Vești bune! Șamponul Vival ProB este o soluție bazată pe ingrediente naturale care se poate ocupa de toate aceste probleme la un loc. În plus, tot acest șampon natural te poate scăpa și de mătreață sau vârfuri despicate.

Samponul Vival ProB va poate ajuta sa scapati de matreata, probleme ale scalpului sensibil, caderea parului. Astfel, va puteti bucura de un par puternic si sanatos.

Vreau să aflu mai multe despre șamponul natural Vival ProB?

Vival ProB SamponVival ProB este un șampon constituit din ingrediente naturale, ce conține aportul de vitamine și uleiuri necesare îngrijirii părului și menținerii unui aspect mai curat și mai sănătos al acestuia.

Secretul formulei sale se ascunde în ingredientul ce poartă numele de biotină sau vitamina B7, o vitamină care joacă un rol esențial în regenerarea firelor de păr de la rădăcina acestora.

Biotina este vitamina care susține creșterea mai rapidă a părului și care poate stopa complet procesul de chelire, prin urmare, soluția pentru un păr mai des și mai frumos este chiar șamponul natural Vival ProB.

Vezi aici beneficiile si efectele Vival ProB

Ingrediente Vival ProB:

Șamponul Vival ProB conține o listă cu ingrediente bazată în principal pe aportul de vitamine și uleiuri esențiale pentru sănătatea părului. Ingredientele sunt:

  • vitamina A
  • vitamina B7 sau biotina
  • vitamina E
  • vitamina B5
  • vitamina B8
  • uleiul de porumb
  • uleiul de măceșe

Fiecare ingredient sprijină creșterea rapidă a părului și încetinirea căderii acestuia, până la punctul de stopare.

Biotina repară sănătatea rădăcinii foliculilor de păr, iar în urma spălării cu șamponul natural Vival ProB vei putea constata că părul nu mai cade, nu se mai rupe și nici nu mai are vârfuri despicate.

Vitamina A sau retinolul conferă mai multă strălucire părului, îl hidratează și menține scalpul sănătos. Vitamina E previne chelirea, calviția și susține creșterea rapidă a firelor de păr, îmbunătățind și circulația sângelui la nivelul scalpului.

Vitamina B5 păstrează culoarea naturală a podoabei capilare și accelerează creșterea acesteia. Vitamina B8 contribuie la regenerarea părului și previne chelitul.

Uleiul de porumb hidratează și revitalizează un păr uscat, rupt sau despicat, pe când uleiul de măceș este bun împotriva părului uscat, pentru că reușește să-i confere mai multă strălucire și finețe.

Tot uleiul de măceșe contribuie și la eliminarea mătreții, precum și a firelor de păr rupte sau despicate.

Cine poate utiliza șamponul Vival ProB?

Vival ProB poate fi folosit în egală măsură de către femei și bărbați care se confruntă cu procesul căderii firelor de păr, mătreața sau firele de păr despicate. O utilizare frecventă a acestui șampon previne mătreața, uscăciunea și scalpul degradat.

Mod de administrare:

Tot ce trebuie să faci este să aplici o cantitate mică de șampon pe tot părul umed și să masezi cu mișcări circulare scalpul. Se repetă acest proces de două ori, iar apoi se clătește și se usucă părul.

La doar câteva zile de la utilizare, vei constata că părul va începe să devină mai strălucitor și va avea mai mult volum ca oricând.

Parerea mea este ca pentru a putea face ca aceste tratamente sa functioneza trebuie sa ne tratam problemele din interior. Este foarte important sa avem grija de alimentatia noastra, sa avem un stil de viata sanatos, pentru a avea un corp sanatos, o piele frumoasa, un par puternic si multa pofta de viata.

Daca aveti probleme serioase cu matreata sau caderea parului atunci este recomandat sa mergeti la un medic specialist pentru a va prescrie un tratament medicamentos, corect, care sa va ajute sa tratati aceste probleme.

Samponul Vival ProB poate sa functioneze insa daca problemele caderii parului sunt cauzate de alti factori atunci efectul acestui sampon poate fi unul temporar.

10/102 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here