Crema anti-aging UNA

Vrei să scapi de riduri în cel mai eficient mod posibil? Crema anti-aging UNA poate fi soluția, întrucât aceasta promite să reducă foarte mult numărul de riduri pe care le ai pe față și pe gât, precum și adâncimea lor.

Pe de altă parte, crema anti-aging UNA protejează durata de viață a celulelor stem pe care pielea ta le conține, prin intermediul celulelor stem vegetale, care pot stimula regenerarea epidermului. Crema anti-aging UNA nu conține fenoxietanol sau parabeni.

Cum se folosește crema anti-aging UNA?

Crema anti-aging UNACrema anti-aging UNA poate fi aplicată dimineața și seara, preferabil pe pielea curată, spălată în prealabil, atât pe față, cât și pe gât.

De asemenea, poți folosi această cremă anti-aging UNA ca bază pentru machiajul tău.

Ce ingrediente conține crema anti-aging UNA?

Ingredientul-cheie al acestei creme este PhytoCellTecTM Alp Rose, care este un extract din Rhododendron ferrugineum, o plantă foarte rară care poate trăi în condiții climatice dure, la înalțimi de peste 2000 de metri altitudine, tocmai în munții Alpi.

Alte componente ale cremei anti-aging UNA sunt și:

  • matrixyl 3000
  • untul de Cupuacu
  • apa termală Herculane

Ce beneficii îmi aduce crema anti-aging UNA?

Compoziția cremei anti-aging UNA oferă multe beneficii la nivelul pielii, principalul său scop fiind să ofere persoanelor care o folosesc un look reîntinerit și o piele mai fină, mai elastică.

Astfel, PhytoCellTecTM este un extract din celulele stem vegetale care este capabil să crească vitalitatea și să protejeze celulele stem din piele. În fapt, ingredientul cu nume complicat regenerează epidermul și constituie o barieră împotriva bacteriilor care ajung în piele.

În două săptămâni de la utilizare, crema anti-aging UNA promite să ofere rezultate vizibile.

Ingredientul ce poartă numele de Matrixyl 3000 este de fapt un amestec între matrikine sau peptide, cum ar fi Tetrapeptidele Palmitoyl și Palmitoyl Oligopeptide, care sintetizează acid hialuronic și cresc capacitatea de regenerare a matricei dermului.

Ingredientul în cauză mărește producția de fibre și de colagen, având un efect hidratant intens și oferind pielii tale mai multă fermitate în jurul feței și al gâtului.

Untul de Cupuacu este la fel, un extras dintr-un arbore sălbatic care apare în pădurea amazoniană și este bogat în fitosteroli și acizi grași, care doar refac lipidele din epiderm și este capabil să redea aspectul fin, catifelat al pielii, protejând-o, totodată, și împotriva efectelor dăunătoare ale razelor UV.

Apa termală Herculane conține oligoelemente esențiale și minerale esențiale, care au capacitatea de a fi antiiritante și calmante.

De ținut minte!

Înainte de a purcede la un tratament regulat cu această cremă, este bine să te adresezi unui medic specialist care este în mai multă măsură să-ți spună ce efecte poate avea această cremă asupra pielii tale, dacă ți se potrivește și dacă nu există nici un risc în a o utiliza.

Producătorul nu specifică nimic cu privire la contraindicațiile medicale sau efectele secundare ale folosirii cremei anti-aging UNA, însă e recomandat să nu abuzezi de această cremă în speranța că te va întineri peste noapte.

La urma urmei, nici un produs antirid sau anti-îmbătrânire nu poate face asta fără puțin ajutor (menținerea unui stil de viață mai sănătos).

0/100 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here