Hair Plus – solutia pentru un par mai bogat?

Caderea parului este o problema importanta si de multe ori ea fie nu are niciun tratament, fie acesta costa foarte mult. De aceea, oamenii par sa fi cautat tot felul de trucuri pentru a acoperi zonele in care calvitia s-a instalat.

Asa au ajuns la peruci, dar ele nu sunt intotdeauna de ajuns. Hair Plus este o alta solutie, dar este ea oare mai mult decat un truc nu foarte ieftin si bun pentru perioade scurte?

Despre Hair Plus:

Spray Hair PlusMi-a fost destul de greu sa inteleg ce este Hair Plus. Initial am crezut ca este vorba despre un spray care conduce la cresterea parului, asa cum sunt multe altele pe piata.

Dar aceasta parere mi-a fost contrazisa cand am inceput sa citesc mai multe despre el. Si sincer vorbind, nu as spune ca spray-ul mai este atat de convingator si dupa ce te informezi un pic.

Ingrediente Hair Plus:

Aici vine partea cea mai ciudata, pentru ca Hair Plus este un fel de vopsea de par care in acelasi timp creste volumul. Oricum prezentarea este destul de laconica si este greu sa iti dai seama cum functioneaza exact. Ni se spune ca produsul contine niste particule din bumbac incarcate electric.

La acestea se adauga si niste vitamine, dar si vopsea de par. Toata aceasta solutie ridica niste probleme la care nu stiu daca producatorii s-au gandit (sau poate ca au facut-o, dar credeau ca nu se prinde nimeni de ele).

Mod de utilizare Hair Plus:

Dupa ce te speli pe cap trebuie sa aplici solutia Hair Plus. Din ce inteleg, parul va fi electrizat si va creste in volum. Nu stiu unde intervine partea de vopsire, pentru ca producatorii spun ca se adreseaza fiecarui tip de par.

Vitaminele ar trebui sa intervina si ele undeva, dar in mod cert nu imi este prea clar unde. Asa ca totul ramane in ceata, cel putin pentru mine.

Efecte Hair Plus: Blond Hair Plus

Am spus deja ca parul va fi electrizat si ca va avea mai mult volum. Acest lucru poate sa acopere cat de cat calvitia, dar nu rezolva problema decat pe termen foarte scurt. Producatorii spun ca diferenta se va simti in doar cateva secunde, dar nu amintesc nimic despre efectele de lunga durata.

Asa ca Hair Plus este o enigma destul de mare. Este el un produs care iti ofera cateva ore (zile?) de par cu mai mult volum sau reuseste sa vopseasca scalpul si sa ofere senzatia de par bogat (exista si astfel de produse, daca va intrebati)?

Pareri Hair Plus:

Asa cum probabil v-ati dat seama, nu as avea incredere deloc intr-un astfel de produs. Stoparea caderii parului si regenerarea lui sunt si asa destul de complicate.

Pe de-o parte, Hair Plus pare sa functioneze, in sensul ca vei putea sa iti acoperi calvitia cu ajutorul sau, cel putin temporar. Dar pe termen lung, acest produs are lacune grave.

Nu in ultimul rand, nu mi se pare ca ar fi atat de ieftin pe cat se lauda producatorii, ceea ce este o problema foarte comuna cu o buna parte din produsele naturiste.

10/101 rating
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here