Mezoderma Youth Activator

Mezoderma Youth Activator este un produs anti-aging. La fel ca în cazul celor mai multe produse anti-aging exista tendinta de a se exagera în ceea ce privește rezultatele pe care acestea sunt capabile sa le ofere.

Despre Mezoderma Youth Activator am aflat zilele acestea, din niște reclame. Mi-am făcut temele timp de câteva ore și am aflat niște lucruri destul de interesante, pe care va recomand sa le citti dacai ntentionati sa folosiți aceasta crema.

Vezi rezultatele obtinute cu Mezoderma

Ce este Mezoderma Youth Activator?

cutie crema MezodermaMezoderma Youth Activator este o crema anti-aging, despre care pe siteul oficial se spune ca ar putea reduce ridurile și liniile fine într-o luna.

Well, de aici începe distracția. Din experiența mea personala, sa obții rezultate cu o crema-antiaging într-o luna da, este posibil însă SA ELIMINI RIDURILE într-o luna este destul de dificil aș spune. Dacă ar fi atât de simplu, industria operatiilor estetice ar da faliment.

De asemenea, tot pe siteul oficial Mezoderma Youth Activator am găsit faptul ca aceastas crema ar fi o soluție „dovedita stiintific”. În același timp, din păcate nu am găsit nici un fel de informații cu privire la studiul care s-a făcut asupra ei și cum anume a fost dovedita stiintific.

Citeste pe forum pareri despre crema Mezoderma

Nu încerc sa „trollez” ci chiar recunosc ca m-ar fi interesat rezultatul studiului/studiilor respective, dacă ele într-adevăr exista.

Cum funcționează Mezoderma?

Conform siteului oficial, crema Mezoderma are efect de umplere a ridurilor. Ceva foarte similar cu crema Max Lift sau Viper Venom Aktiv despre care am mai discutat noi în trecut. Sper însă, ca în timp sa nu straneaesca la fel de multe nemultumiri precum a făcut Maxlift 🙂

O alta acțiune a cremei Mezoderma este hidratarea tenului și energizarea acestuia, accelerand exfolierea naturala.

Concluzii: ca și concept, aceasa crema pentru riduri nu aduce nimic nou sau inovator. Eu personal am citit despre foarte multe produse anti-rid și aici, la Mezoderma chiar nu văd nimic wow. Haideți în continuare sa vedem ce ingrediente conține. Poate ne schimbam părerea 🙂

Mezoderma Youth Activator2

Ingredientele din compozitia Mezoderma:

Principalul ingredient se numește Matrixyl’6, care în mod normal se găsește în colagenul de tip VI și laminin. Conform siteului oficial Mezoderma, acest ingredient eeste câte „ultima tehnologie de ultima generație de peptide”. Practic, el este ingredientul responsabil cu „umplerea ridurilor”.

PhitoCellTecTM Malus Domestica este un alt ingredient din compozitia Mezoderma, care protejeaza celulele stem din epiderma.

Alte ingrediente:
  • Mezoderma Youth Activator inainte si dupaAcid hialuronic
  • Vitamina C
  • Trigliceridele caprilicesunt
  • Extractul din frunze de ceai verde
  • Extract de Echinaceea Angustifolia
  • Extract de Guarana (foarte des întâlnit și în suplimentele pentru slabit)
  • Unt de Shea

Nota informativa: acestea sunt ingredientele prezentate pe siteul oficial al cremei Mezoderma. Pana în acest moment, nu am avut ocazia sa citesc prospectul cremei sa pot confirma dacă într-adevăr acestea sunt toate ingredientele.

Dacă vreți sa cumparati Mezoderma, la confirmarea comenzii, ar fi bine sa întrebați dacă aceasta crema nu conține parabeni. Este o crema destul de scumpa și chiar ar fi o bătaie de joc sa conțină parabeni. Am adus acest lucru în discuție deoarece am întâlnit aceasta problema în cazul unei alte creme destinata tratamentului ridurilor.

10/101 rating
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

1 COMENTARIU

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here